- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Agassi79 #3893 üzenetére
Nem szervizes vagyok ,csak nekem is vllt egy ilyen tab es azota is figyelemmel kiserem a forumot es ha tudok segitek valamimotlettel tapasztalattal. Antutuval kene mérned egyet hogy mennyire ad keves a vagy sok pontot a tabletedre,melyik romot illetve melyik buildpropot hasznalod a tableten? A magok monitorozasara mondjuk system tuner nevu app...irtad hogy alig par % ot merul keszenletben,be van kapcsolva a csuszkas kepernyozar ? Mert ha be van kaocsolva akkor marad beragadva offba a masodik mag...ha nincs kepernyo zar akkor nem marad offba...jatek ugyben nem nagyon tudok segiteni mert nem jatszottam rajta az angry birds sw kivul massal,a dead trigger full grafikaval akadas mentesen ment rajta...
-
válasz
Agassi79 #3891 üzenetére
Eddig proci gondot 1 embernek javitottak a wifijevel egyetemben ,es eddig minden ok neki emlekeim szerint,az 1 mag offban marad az meg tipushiba,ujrainditas utan megy mindket mag amig kepernyo zarra nem megy a keszulek ,mert akkor megint offolja az egyiket ,ha kikapcsolod a kepernyozarat akkor nem ragad offban,csak akkor meg gyorsan merul keszenletben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest