- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Agassi79 #3893 üzenetére
Nem szervizes vagyok ,csak nekem is vllt egy ilyen tab es azota is figyelemmel kiserem a forumot es ha tudok segitek valamimotlettel tapasztalattal. Antutuval kene mérned egyet hogy mennyire ad keves a vagy sok pontot a tabletedre,melyik romot illetve melyik buildpropot hasznalod a tableten? A magok monitorozasara mondjuk system tuner nevu app...irtad hogy alig par % ot merul keszenletben,be van kapcsolva a csuszkas kepernyozar ? Mert ha be van kaocsolva akkor marad beragadva offba a masodik mag...ha nincs kepernyo zar akkor nem marad offba...jatek ugyben nem nagyon tudok segiteni mert nem jatszottam rajta az angry birds sw kivul massal,a dead trigger full grafikaval akadas mentesen ment rajta...
-
válasz
Agassi79 #3891 üzenetére
Eddig proci gondot 1 embernek javitottak a wifijevel egyetemben ,es eddig minden ok neki emlekeim szerint,az 1 mag offban marad az meg tipushiba,ujrainditas utan megy mindket mag amig kepernyo zarra nem megy a keszulek ,mert akkor megint offolja az egyiket ,ha kikapcsolod a kepernyozarat akkor nem ragad offban,csak akkor meg gyorsan merul keszenletben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged