- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fairplays
aktív tag
válasz
DEARevil #3420 üzenetére
Batman elfogadhatóan fut nfs mw csak aszfalt kamerával élvezhető, fifa12 tökéletes gta vc is jólmegy rajta N.O.V.A. elég durván szaggat... Max Payne teljesen jó... Modern Combat-ok nekem nem indultak el.... Egyébként én sem ajánlom túlságosan ezt a készüléket... Én is valószinüleg erre fogok váltani
-
válasz
DEARevil #3421 üzenetére
Nem akarok sok rosszat irni ,de inkabb egy prestigiot mernek nyugodt szivvel javasolni neked,olvass vissza...ez a tipus egy nem egeszen problema mentes darab,fel ev garival meg meg se szabad venni mert kb annyi ido alatt nyulik ki alola az akkumulator...nekemmis ilyen volt es eletem eddigi legrosszabb dontese volt muszaki cikk vasarlasa teren ,meg az elensegemnek se javasolnam...
-
-
d.toth91
tag
Ez elég terhelésfüggő, de ha arra gondolsz, h pl webes felületen online filmet hogy jelenít meg, nos nálam teljesen akadásmentesen, a gépen többet tölt, mint a tableten. A napfényben való használatról még nincsenek tapasztalataim, és ilyen időjárás mellett sajnos meg sem tudom nézni.Természetesen bővíthető, 32 GB-os Micro SD kártyáig mindenképp, de elvileg trükközéssel a 64-eset is megeszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest