- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is szorakozasra,tartalom fogyasztasra es olvasara van a tab,miota megvan a lapost csak addig kapcsolom be mig az asszony utan karban tartom kb havonta egyszer..ha te is ilyenre hasznaltad a tabot probalj egy normalisat venni e helyett..en ezt tettem es bar szokatlan hogy nem kmell mokolni,de igy az elvezeta a tartalom fogyasztas ...
-
Waze hogy birod idegekkel? En mar a 4-5 het utan sik ideg voltam,elkezdtem oket naponta hivogatni es egy ket kedves emailem is volt felejuk amire nem reagaltak,na ez csak olaj volt nalam a tuzre,nampersze az is hogy telefonon se lehetett elerni oket tul,surun... amikor meg mar vegre elertem oket na akkor kiadtam a mergem ,meg ha kulturalt modon is tettem. Na de amit a hulye azert nem vagyok bolt ugyfelszolgalatosa kapott hat abban se volt koszonet,igaz mikor elmondtam a magamet a vegen bocsanatot kertem az mm ugyfelszolgalatostol. Irigyellek ,engem mar szetb@...tt volna az ideg...hivtad miskolcot mit mondtak? Az e.d.re kentek a dolgot,hogy az nem kuldtek meg? Nalam 4.5 het utan azt se tudtak megmondani hogy naluk van e,mar mint miskolcon...gondolhatod mekkora volt a fejem...de ez mar csak mult . Mar 2 honapja gond mentes vagyok
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Mobilinternet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest