- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet benne valami,nalam anno egy passziv hutesu gf6200 lazan ment 80ºon ,meghuzva 90 et is elerte,vegula a passziv aktiv hutest kapott az ordog nem alszik miatt,en nem konkretean arra gondoltam hogy a cpu kihal,hanem mint az xdobozokon is red led halal,mert az alaplapi,forrasztas engedett el....azert ennel a kutyunel is van hoingadozas az aktiv es a nyugvo allapot kozt,erre celoztam volna,de amugy csak hipotetikus felvetes volt. Azert remelem talalnak majd megfeleloen tartos akksit hozza.
A kinai eszkozoknel nem lehet tudni mi a normalis,mert lehet hogy egy intel,amd ,gforce cpu,gpu nagyobb hoingadozast es homersekletet elbir,de ezt kijelenti egy olyan soc-nal amit nem lehet csucson hajtani talan kicsit meresz dolog. Ez most nem a gadmeire hanem az aml mx re irom,mert olvastam mar olyat is hogy max 1ghz hajtjak xyz tablatekben mert csak azon a tempon stabil....
Van mar valami hiretek a jb-rol?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest