- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet benne valami,nalam anno egy passziv hutesu gf6200 lazan ment 80ºon ,meghuzva 90 et is elerte,vegula a passziv aktiv hutest kapott az ordog nem alszik miatt,en nem konkretean arra gondoltam hogy a cpu kihal,hanem mint az xdobozokon is red led halal,mert az alaplapi,forrasztas engedett el....azert ennel a kutyunel is van hoingadozas az aktiv es a nyugvo allapot kozt,erre celoztam volna,de amugy csak hipotetikus felvetes volt. Azert remelem talalnak majd megfeleloen tartos akksit hozza.
A kinai eszkozoknel nem lehet tudni mi a normalis,mert lehet hogy egy intel,amd ,gforce cpu,gpu nagyobb hoingadozast es homersekletet elbir,de ezt kijelenti egy olyan soc-nal amit nem lehet csucson hajtani talan kicsit meresz dolog. Ez most nem a gadmeire hanem az aml mx re irom,mert olvastam mar olyat is hogy max 1ghz hajtjak xyz tablatekben mert csak azon a tempon stabil....
Van mar valami hiretek a jb-rol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest