- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Nektek csinál olyat a lap, hogy időnként megha az egérkurzor? Az egér talpán a led világít, tehát feszt kap, csak nem mozdul a kurzor hiába mozgatom. Ha kihúzom és újra bedugom akkor megy megint rendesen. Tegnap 3óra alatt 2x eljátszotta ezt. Az egér haldoklik vagy a lapon sz@r a PS2 port?
Vmi 5let? (tudom próbáljam ki másik egérrel, de tapasztalt vki hasonlót?) -
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Mi az a clock frerk. spectrum a bios-ban?
Tuningnál bezavarhat? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
strike-force #1469 üzenetére
Fekete halállal én is szívtam anno, de végüla tuningot adtam fel..
Amelyik tuning megy a giga lapban még nem értelemszerű, hogy ebben is menni fog.
Majd brd, segít ő vágja a témát nagyon. -
Qru
MODERÁTOR
Háát vga-t még nem tudom. 7800GS után visszalépés lenne még a 7600GT is. (főleg, hogy egy nagyon jól húzható példányt fogtam ki) De majd meglátjuk, hogy anyagilag mit tudok kihozni a dologból...
Még várok egy hónapot a fizu miatt, aztán meglátjuk akkor mi lesz a piacon ár ügyileg. De én is mindenképpen MSI lapban gondolkozok és S939-es mert procit nem cserélek!
Szerk: 7600-od hány pontot ad 3DMark06-ban tuninggal?
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Ha játékra használod a géped, és fontos a fejleszthetőség akkor érdemes váltani. Egyre jobban hódít a PCI-E, és egyre kevesebbet érnek az AGP-s lapok. Most még kapsz érte valamennyit. Nem is csodálkozok, hogy ennyit esett az ára. Ki akar egy kihaló platformú lapra kiadni?!
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
5.11-essel nekem is hasonló gondom volt. XP SP2 fel, aztán a lap drivernél install közben lehalt és többé nem is tért magához a rendszer.
Szerk: (érdekes, SP nélküli XP-nél nem csinált ilyet)
Nem segített csak win reinstall és a gyári cd-n lévő driver. Azzal pöpecül megy azóta is.
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
1.C-ről vmit tudtok? Próbálta vki?
-
Qru
MODERÁTOR
Ha nem húzza fel a procit akkor kevés. De szerencsére nem bonyolult művelet.
Játékokban hamarosan jönnek a két szálon futók, akkor meg... de ez még nem holnap lesz, ahogy a vista sem. A vistával meg azért példálóztam mert arra akartam kilyukadni, hogy az nem a ram kis mennyisége miatt nemfog futni.
De a vga ügyben igazad van, tekerje meg a mostani procit és akkor ki tud majd hajtani egy 6800GT/7800GS-t. /csak, hogy vmi erőset írjak pl-nek..
Amúgy arra pályázok, hogy egy PCI-E lappal és a meglévő procimmal kihúzom az AM2 érát... Szerinted jó gondolat? Már mint hogy lesz akkora kraft a rendszerben, hogy tudjak majd az akkori játékokkal normálisan játszani? Végülis ddr2 nem gyorsabb még a ddr1-nél, 2Gb ram elég lesz egy darabig és a proc is húzható még... Jövőbeli vga-kat ki lehet majd hajtani ilyen procival? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
mcwolf79 #1285 üzenetére
Proccal többre mész egyenlőre. Ramtól csak gyorsaabban töltődik be a pálya. Pl: Tesztelték itt a PH!-n: Oblivionnál (aminek szép gép igénye van) ugyan az a konfig csak az egyikben 1Gb a másikban 2Gb ram volt. Semmi különbség nem volt (gyorsulás sem!) csak a pályák gyorsabban töltődtek be. (Ott a vga volt a szűk keresztmetszet)
Vistához már ajánlott a 2Gb, de ahoz a Dx 10-es kártya is, ami AGP-sben valószínűleg már nem lesz...
Szerk: Ha van rá keret akkor X2-es procit vegyél, azok aztán sokat nyomnak a latba!!!
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Padawan33 #1258 üzenetére
Nálam anno CNPS 7000b mellé nem fért fel csak a gyári amd hűtés mellé.
9500: 85(L) X 112(W) X 125(H) mm
7000:109 (L) x 109 (W) x 62 (H) mm
Sajnos úgy tűnik nem fog rámenni, mert nálam is a széleségével volt a baj. Nem fértek el egymás mellett.
De ha a honlapról megnézed a zm80 métetét, akkor kb kitudod centizni magad is. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Locutus #1255 üzenetére
Igen elég hangos az enyém is (mitől ne lenne az?!). Vmi borda kéne rá, csak nem vok az a barkács-sufnituning mester. Egyszer már tönkrevágtam egy 9800pro-t hűtéscsere közben 1éve, azóta...
Core centerrel ne foglakozz, ha nem melegszik akkor ne aggódj! De azért figyeld, nehogy túlhevüljön a cucc, drága mulatság lenne... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
PapaMaci #1252 üzenetére
Hasonló cipőben járok vga-t illetően. De nekm eddig nem volt különösebb bajom leszámítva, hogy a bios időnként nem hajlandó betöltődni és nem segít csak a cmos reset...
Igaz tuning nem erős a gépen (9%-os, alapfeszen hagytam mindent)
Nálad mik voltak a problémák ezzel a lappal? -
Qru
MODERÁTOR
6: Igen, az utolsó AGP-s ''csúcs'' kártya a 7800GS! Érdemes megfontolni egy ilyen beszerzését ha az ember játszik is a gépével és nem akar/tud pci-e -re váltani. Még 1 évig tuti ki lehet húzni vele. Viszont ha az ember nem olyan sokat játszik fölösleges ebbe pénzt ölni, úgy is kifutó platform az AGP. Akkor érdemesebb pci-e váltani, úgy is vga limitáltak a mai játékok, főleg egy X2-es proc elég ''sokáig'' elég lesz.
Bocsi brd, az előző hsz Speed(R)-nek szólt!
[Szerkesztve] -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Celeborn #1162 üzenetére
Kicsit Mistr@losan hangzik a story...
Ott szoktak ilyen ''kedvesek'' lenni ilyenkor...
Add el a lapod és válts pci-x--re.Talán úgy bukod a legkevesebbet. (persze ha sikerülne vhogy +csinálnod az lenne a legolcsóbb)
Nálam is szarakodott de: 1. új BIOS 2. új XP 3. Proc driver fel
és láss csodát, a napokig tartó szívás egycsapásra megszűnt!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Mikor kijöttek ezek a lapok még nem igazán voltak X2-k, aztán írtak egy BIOS-t, hogy szoftveresen támogatva van, de hardver architektúra ezek szerint nem igazán frankó hozzá. Nem vmi jó tuningolás szempontjából. MSI elmondhatja, hogy a lap kezeli az X2-t, de a tuning... Kell nekünk tuningolni?!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
nagynorbi #1150 üzenetére
Az már +volt az X2 miatt, a nélkül nem ismerte fel, hogy dualcore-os a cpu. Az előzővel nem volt ilyen baj! Memóriát állítgattam (2T-ről 1T-re) de az időzítést is lejebb venném most, mert alapból 3-4-4-4-8 és 2T mellett 3-3-3-3-7 simán, vagy még alacsonyabban is menne!
-
Qru
MODERÁTOR
Egy kis help kéne...
Bekapcsolom a gépem rögtön bootoláskor megnyomom a delt, de nem hajlandó belépni a BIOS-ba. Vált a lépernyő, de csak feketeség jön be egy villogó kurzorral ahonnan sehova sem jut tovább a gép csak a reset segít. Este vagy 10-15ször próbáltam bejutni a BIOS-omba, mind sikertelenül!!!
Vmi 5let -
Qru
MODERÁTOR
Van valakinek tapasztalat, hogy AMD X2-es procihoz melyik a legjobb BIOS?
És szerintetek jó az nVidia tűzfala amit a chipset driver-hez van? -
Qru
MODERÁTOR
A visítás megszűnik, ha az alaplapon megmozgatom hátsó ledes problémajelző kábeleit. Lehet vmi kontakt hiba?
De lehet vmi komolyabb mert terhelés nélkül egyszer csak kiírta a monitor, hogy no signal. Aztán a kábelt megmozgattam és azóta jó, bár nem volt időm tartósan tesztelni.
Az első tulajnál simán ment minden, nem visított a lap.
Vmi 5let -
Qru
MODERÁTOR
Hi all!
Most vettem használtan a lapot, de amikor bekapcsolom éktelenül ''visít'' aztán elhallgat. Nem a ventik hallatják a hangukat azt tuti; csekkoltam. Az alaplap felől jön a hang.
Vmi tipp
Jah, és minden stabilan megy! Hőfok rendben terhelés alatt is. Semmi baja a visításon kívül de ez baromi hangos és éles hang. ZAVARÓ!!!
pls help! -
Qru
MODERÁTOR
Sziasztok!
Van valkinek konkrét tapasztalalta ezen lap és Inno-s Gef 6800 Premium Edition kompatibilitási problémáról? Ilyenen lapot vennék a meglévő 6800PE mellé...
Kipróbálni nem tudom 1enlőre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest