Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
Helló!
Egyelőre fogalmunk sincs mi a rossz. A Samsung vinyó az elmúlt 1 hét alatt 2x összeomlott, csak xp újratelepítés segített. Viszont másik vinyóról, ami tutira hibátlan, indítva sem röffen be a gép, csak 3-4 restart után. Viszont ha ezen túl vagyok, akkor már atomstabil. Nem értem. A D-Bracket semmi hibát nem mutat. Az a baj, h. ha elviszem szervízbe, akkor hetekig nem lesz gépem, szal most húzom-halasztom a dolgot.
Üdv G. -
Száni
tag
Azt hiszem egyelőre inkább marad a mostani proc. Eddig se nagyon éreztem a hiányát egy erősebbnek. Ált. ott szoktam hagyni a gépet, ha dolgoztatom, a zene szól közben is (sőt arra inkább használom az asztali deck-et). Játszani nincs időm manapság. Ha 35-40 órából állna egy nap, talán akkor. Addig meg
Szal megvárom míg 15 rugóra esik a legkisebb X2 ára(szomorú tény az is, h. tavaly májusban ezt a dobozos 3000+-t 32k-ért vettem újonnan - és ez igen jó ár volt akkor még -, most meg jó ha kapok érte 13-14k-t
-
N_A_S
veterán
K8N Neo4-FI. De nem az igazi. A Neo2-ben 1.5V-al szaladgalt a proci 2500-ön, ebben meg 1.54-el. Mondjuk ezen kivul mas gondom nincs vele...
Ja.. meg a halozatot nem tudtam meg osszehozni. Milyen vidkarit tervezel ha lapot váltassz. Én mindeképp a 7600GST-t ajánlanám (ha szabad). Olcsóbb (sokkal) mint a GT, és majdnem ugyanaz. Nekem most 620/1680-on szaladgál -
törölt tag
2 db NANYA 512/400-as, sorozatban alig kölömböznek. Semilyen feszt nem emeltem, minden alapon van csak az FSB-t tettem fel, 250-re. 255-nél a windows még betölt, filmet is tudtam nézni de a játékok sorra kiléptek, vagy kifagytak. Bár a lapot már eladtam de a topickban láthatjátok a fotókat. [link] Nem értem miért van ennyi problémátok ezzel a lappal, soha életemben nem volt ilyen kifogástalan, stabil, hibátlan alaplapom mint ez, most is csak azért kellett eladnom, mert 7600GT-t vettem és ilyet már csak PCI-E foglalattal adnak ki.
[Szerkesztve] -
brd
nagyúr
Nem vagyok jós, különösebben értelmét sem értem látom a különböző, információhiányban szenvedő feltételezéseknek, de az biztos: egész jó képet lehet alkotni úgy, ha szem előtt tartjuk, hogy az olyan cégeknek, amelyek beleszólhatnak egyes folyamatokba (pl. DDR1/AGP eltűnése), jószerivel egyetlen céljuk van: a profit maximalizálása. A DDR2 egyetlen dologban gyorsabb: az olyan programoknál, amelyek egymás után következő adatokkal foglalkoznak nagyrészben, jókora sebességtöbbletet adhat (ill. a CPU cache-nek megfelelő managelésével is javítható némileg a teljesítmény DDR2 esetén). A normál felhasználás közben az időzítés magas volta komoly hátráltató tényező, a legtöbb program ugyanis nem folyamatosan ír/olvas a memóriá(ba/ból), hanem inkább ''összevissza''.
-
brd
nagyúr
A Vistát még kapni sem lehet (persze betaverzió már letölthető belőle régóta), úgyhogy kár előre ajánlgatni vele kapcsolatban valamit.
A CPU pedig egy bizonyos szint felett nem oszt, nem szoroz (inkább az utóbbi
), és ezt egy ilyen Venice is képes hozni kicsit tuningolva (egy alap 3700+ szintjén biztosan el lehet vele érni). Az X2 játéknál egyelőre sokat nem számít, viszont tuning nélkül így egy Venice szintjén van a játékokban...
-
PapaMaci
őstag
Azt hiszem, korábban mintha leírtam volna, de az a gondom vele, hogy 4 optikai meghajtó van a gépben, és rosszul címzi őket (PLáne, ha a SATA RAID funkcióban van...). Azok meg nem tudnak válaszolni, és nem látszanak, vagy tudnak, de akkor hibásan írnak. Szóval most úgy néz ki a gépem, hogy a SATA vinyók RAID 0 -ban egy PCI kártyán, a 4 optikai meg egy PCI kártyán... Az alaplapi ATA vezérlőn meg lóg a mobilrack...
-
PapaMaci
őstag
Engem sajnos nagyon megköt a VGA, mivel még mindig drága, Nem beszélve arról hogy ugyan ez PCI-X-ben kb kétszer ennyi...
Szóval az AGP-s 939-es választék elég szűk...
Eddig túl vagyok az ABIT AV8 -án, most a K8N neo2 plat, már csak az ASUS A8V marad...
Sajnos több gondot is észleltem ezzel az NF3-as chipkészlettel, és nem váltotta be a hozzá füzött reményeket. Megpróbálom újra a VIA K8T800pro-ját, hátha csak az ABIT nem volt jó... -
marcee
addikt
A hazai pálya szerint 1900 pénz kb. [link]
Ellenben nekem már az eredeti nb47-et is meg kellett hajlítganom ezen a lapon, hogy elférjen a 9800 pro néhány kondija, szóval ez szerintem esélytelen. Viszont a 47-es is vitte passzívan, jó szellőzés mellett tuningolva a chipset-et! -
Speed®
titán
8) 7800GS OK hogy happy meg minden csak,ugye egy X800-6800 kategória VGA használtam itt szállongál 50 alatt PHn míg a 7800GS bőven e fellett.
Én személyszerint a 60FPS szépen vs. 120FPS kevésbé témában sose tudtam dönteni,mert ugye rengeteg olyan játékkal játszom aminél számít a minél több FPS /FPS-ekoD,CS,Q3 TPSek: TR Legend,PoP3 Otós gamák:NFSek -jó ha pörög rendesen-/ viszont sok olyannal is ahol meg tök elég a 35is /RTS system: C&C:Generals,AoE3,BftME/.
Szóval sebesség is kell meg szépség is.Ez a kettő meg sehogy se jön össze 50k alatt 8)
A péénz meg nálam /meg gondolom másnál sem/ nem dől ki a szekrényből,tehát 5x átgondolom hogy mire költök,és akkor se újat veszek,hanem eladom a régit és keresek használtat..mert erre futja.8(
Sajnos anyagi okokból lecsúsztam már itt a PHn egy Galaxy 6800GTről,azután döntöttem úgy hogy benevezek a Barton helyett az A64 konfigba,így most megint böjtölök vagy 2 hónapot mire esélyes lesz a vidkarivásár. /ha addig 50 alá mennek a 7800GS-ek,esetleg.../ -
Celeborn
tag
Amennyiben tényleg az a baj, hogy ez az alaplap ezt a procit nem komálja (mert nekem tuning nélkül sem megy jól), akkor jól rába...ltáztam. A cég ahol vettem, nem veszi vissza, mondván, hogy az alaplap is jó, a proci is jó, az meg, hogy a kettő együtt nem jó, már az én bajom. Minek vettem ilyet? Ebből adódóan gyakorlatilag kidobtam a kukába egy kicsinek nem nevezhető összeget. Ehhez nem vagyok hozzászokva....
-
brd
nagyúr
Nem a laptól függ elsősorban, hanem a processzortól, mert abban van a memóriavezérlő. Más kérdés, hogy egyes alaplapok gyártói lusták a BIOS-t megfelelően frissíteni az új processzorok képességeinek megfelelően.
Maga az A64-es architektúra a Venice óta (az E3-as óta, tehát az X2 is) képes 4 db 2 oldalas modult is DDR400-as sebességen kezelni, de csak 2T-s időzítéssel. 1 oldalas modulokkal elvileg az 1T-nek is mennie kell. -
brd
nagyúr
Nem hiszem, hogy a hivatalos 1.B-től felfelé nagy különbség lenne, nekem mindegyikkel, amit próbáltam (a gyári 1.B, ill. a moddolt 1.C, ill. 1.D a sima mind2), tökéletesen működött. Az nVidia tűzfalát én nem ajánlom, de valószínűleg működik, komoly problémáról még nem olvastam vele kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- PlayStation 4
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged