- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Captain
tag
Hali,
Alaplapi hálókártya megdöglése mennyire gyakori ennél a típusnál? -
Captain
tag
Sziasztok!
Tegnap újratelepítettem a gépem új vinyókkal, viszont csak majdnem mindent sikerült lementeni a régi vinyóról. csak quick formatot kapott, nem lett még rámásolva semmi. Mivel lehet visszamenteni az adatokat?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Captain
tag
a silencer 5-ön 5db felfogatási/rögzítési pont van. ez 5 db lyukat igényel a nyákon, ellenben az abit rx800-on csak 2 van
vagy kifúrod
a +3 lyukat (na jó ez vicc csak
) vagy a +3 távtartót ami nem közvetlenül a gpu mellett van leszeded a silencerről és az ellendarabnak az eredetit használod. Én is megvettem, szerelném fel és akkor szembesültem a problémával. szal a nyák nem referencia nyák sztem... én még nem döntöttem el, hogy eladom e a silencert, vagy barkácsolok.
[Szerkesztve] -
Captain
tag
Barkácsmunka lesz bizony
ugyanez a konfigom van, a vidkari hűtője bele fog lógni a zalman-ba. én lecsíptem a zalmanról 2 sor bordát, így oldottam meg. silencerrel lehet hogy még egy sort ki kell majd vágni, vagy ki kell cserélni a passzív hűtöt laposra. amúgy nem akarom elrontani a kedved, de erre az abit karira a silencer 5 is csak barkácsolva fog felmenni...
-
Captain
tag
Hali,
szeretett lapunkon melyik sata csatikra kell kötni a vinyókat (raid0,1), hogy tuning szempontjából is oké legyen a dolog? Valahol olvastam hogy nem mindegy. -
-
Captain
tag
Nekem terhelve sem megy 46 fok fölé a chipset hűtő. Igaz nincs húzva a gép...
-
Captain
tag
Hali,
az NF3+vga bug csak az NV 6800-asokat érinti ugye? Mert most került a lapomba egy x800, az fps-el semmi gond, de néha alig észrevehetően meg-megakad a kép egy pillanatra. zavaró...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged