- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
Konflikt #1659 üzenetére
Nem a tuninggal volt baja, odáig el sem jutott. Alapból fagyott neki vele a gép, de ezt ide is leirta.
Most egy 3000+ venice van benne nekem is, még nemigazán néztem mennyit bírna el vele max. (Leadtek 6600GT-vel)
De az is lehet, csak egy egymagos 4000+-ot veszek helyette. -
brd
nagyúr
válasz
Konflikt #1650 üzenetére
Csak ennyi?
Azt hittem, fagyogat, vagy hibázik. Ez más miatt is lehet, pl. valami inkompatibilitás valamelyik winyóval, vagy optikai meghajtóval. Egyébként van olyan jó 20% különbség sebességben, ha a win beépített driverét használod (ennyivel lassabb, legalábbis nálam).
-
brd
nagyúr
válasz
Konflikt #1646 üzenetére
Ezekkel az IDE driverekkel nekem sosem sikerült problémát csinálnom (más gépében sem).
Hogy néz ez ki, milyen hiba jelentkezik ilyenkor? 3-4 HDD mindig van a gépben, úgyhogy talán észrevenném, ha valami nem kóser.
A LAN driver viszont érdekesen települ (nálam legalábbis): dob egy kékképernyőt. Úgyhogy a telepítésnél nem szabad kiválasztani első körben, hanem nélküle kell futtatni, majd újra elindítani a telepítőt és csak a LAN-t kiválasztani (a hálózatkezelő csomag nem kell).
-
Száni
tag
válasz
Konflikt #1589 üzenetére
Szeva!
Pontos konfig adataimnál. Hétvégén még szenvedtem egy sort és asszem megvan a hiba. Mielőtt elkezdte volna a fent már említett hülyeségeket a gép, az 1.8GHz helyett RMClock-al + BIOS-ban feszemeléssel be volt állítva (thx brd!) max. performance 2.4GHz, ill. 1.06-1.7GHz közötti performance on demand használatára. BIOS-ban 1.475V és +3.3%-os feszemelés. Na összeomlás előtt egy nappal visszaraktam a gépet gyári értékekre (ez nálam 1.37V). Tegnap (mikor már minden mindegy volt) gondoltam belövöm ezt az emelt órajeles és feszültséges beállítást...és láss csodát, azóta tökéletesen megy, minden indítás oké, nem fagy, nem indul újra. Egyszerűen a gyári konfiggal (már) nem kap elég kraftot? Azért fura mert a szervízben ment úgy is (lehet erősebb feszingadozás van a mi házunkban?).
Hát itt tartunk most. Ma reggel is pöccre indult és ment szépen.
Üdv G. -
Száni
tag
válasz
Konflikt #1587 üzenetére
Kipróbálom szünetmentessel, ha sem segít, akkor át viszem szülőkhöz, aztán megnézem ott is. Voltam bent azóta a szervízben, fejüket rázzák, h. fogalmuk sincs mi lehet.
2 hónapja lett kész a ház, ez mondjuk nem garancia, már arra is gondoltam, h. nem földelték le rendesen a konnektort. Túlterhelve nem hiszem hogy lenne, kb. 4 család lakik ott egyelőre, semmi más kütyün nem vettem észre h. baja lenne.
Konflikt: passzív a táp, azt bemérték, tökéletes és bőven elég is a cucchoz.
Kb. 3 hete laktunk ott mikor el kezdett szórakázni a masina. Az külön hab, h. apámék is ott laknak abban a házban, nála 120GB adat tűnt el egyik napról a másikra.
Na megyek haza megnézem mi a fax van. Piszkosul bosszant.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest