- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
donsergiooo
senior tag
Legyetekszivesek ránézni és valami tanácsot adni! Please!
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=330269
Thx! -
donsergiooo
senior tag
HAlo halo!
Nekem volt egy K7n2 alaplapom az első seriából (2002 novemberi). Ez volt nekem az ászok ásza, aztán eladtam, és jött egy K7n2 Delta2 (második kiadás). Elvileg van benne egy kis AI, amely szabályozza a tuningot, figyeli a rendszert, meg igy külsőre kinézetre tök jó.
Aztán jöttek a problémák. Ment mendegélt a gép aztán 1x csak meg hallt. Nyomogattam a resetet mig újra indult alapértelmezés szerint. Aztán legközelebb megint elszállt. Az uccsó kisérletnél, a diagnostik led nem jutott el a memóriáig, hanem már a cmos ellenőrzésénél befuccsólt. Szal reseteltem a szokásos módon ház lefektet, csavarok kihúzkod, ház oldal leemelése jumperelés (cmos reset). Majd power gomb, és ugyanaz a hiba.... (jó persze csak fél igazság lenne ha nem mondanám h tuningolt állapotba ment a gépem. Volt egy 1700+ AthlonXP CPU 1440mhz-2000mhz, de legyen annyi érvem hogy a régi K7n2 (első kiadás) az simán vitte ezeket a beállitásokat. Ez + pffff
Na jó mondom, vissza kollegámnak, fel a nagykerbe kicseréljük lehet h ez egy selejt volt. Na aztán + jött a másik 2napon belül ami egy örökkévalóság volt, aztán otthon beszerelem a gépet és kb ment 3órát. Hát mondhatnám ''nyugodt'' voltam. Azóta nem veszek soha többet MSI alplapot, pedig jók voltak a maga idejükben, de ez az nf2 MSI K7N2 Delta2 ez a legszarabb leg unstabilabb alaplap. Ha alapon használja az ember akkor tökéletes, de ha valami, ram, CPU fsbt valaki emeli (sőt Ai overlock sem ment), akkor már mehetett a cmos reset és akkor sem bizti h már elindult a gép. Szóval lehet h bűnös vok, de az tuti, h a többi ilyen alaplapot is az örök vadászmezőkre küldeném.
És lááámm.2 héten belűl hoztak a szervizbe mások is be ilyen alaplapot. Beigazolódott a gyanum h ez 1 selejt seria. +kérek mindenkit ne tuningoljon vele, és ne használja az AI Overlockot, mert akkor ....
Na ennyi részemről. VEGYETEK ASUST!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged