- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Most sikerült belőnöm 230-ra szinkronban a memóval. Furcsa, hogy a Kingmax 400-al meg nem akar menni. Sokan meg azt mondták, hogy a D43kat nem szereti a lap. Bios 1.37b.
Úgy érzem sok bohóckodás kell még ahhoz, hogy meg találjam a top-ot.
Kicsit még visszasírom a Bartonos konfigot, az is ment 2300-at.
Vagy majd a használat során megszeretem ezt is? -
Mankó
veterán
Na most kezd elegem lenni az a64ből.
Megvettem először az MSI K8TNeo2-F-et. Sajnos a videokártya miatt lekapcsolgatta a monitort, így nem jött be. Most már tudom, hogy semmi baja nem volt a lapnak, csak 4x agp-re kellett állítani a lapot. Ebben a lapban 10*240-en tudtam hajtani a 3200 Venice-t. (DH-E6)
Vettem most egy MSI K8N Neo2 Plat. lapot. Ebben ugyanazzal a konfiggal max 220-on indul el, de az sem stabil.
Most akkor mi van? Lehet, hogy a proci E6-os, de ha egy gyengébb lapban tudott 240-et, akkor egy tuninglapban miért nem tud 220-at se?
Guruk erre adjatok választ! -
Mankó
veterán
Minden más maradt, csak az alaplap, a proci, meg a procihűtő lett más.
Belehúztam most az 1-37b-t. Ezzel még nem próbáltam húzni, de a másikkal, ha valami nem tetszett, akkor egyből jumperolni kellett. A régi gépnél bármit állítottam be, csak nyomtam egy resetet meg közbe az insertet és azonnal törölte a biost.
Erre kellene valami megoldást találni, mert ez így bónagyon kellemetlen. -
Mankó
veterán
Azzal is próbáltam, de az meg hülyeségeket csinált, de lehet még egyszer kipróbálom.
Ennél a lapnál nincs valamilyen gomb, ami mindjárt törli a bios beállításokat?
Eddig mindegyiknél volt, de ennél nem találtam seemit. Ha valami nem tetszik a biosnak, mindjárt jumperolni kell.Ez így nagyon nem jó.
-
Mankó
veterán
Megjött a lap, de ennyit szívni vele.
Semennyire nem tudom meghúzni, pedig az előző lapban (MSI K8T Neo2-F-be) 10*240et simán vitt szinkronban. Itt meg semmit, valami nem jól van és nem tudok rájönni, hogy mi. S nehogy már ez a lap rosszabb legyen.
Ja igen a legújabb bios van benne, az 1.0b.
Van valami ötletek, mert már a falra mászok? -
Mankó
veterán
S.O.S.:
Ilyen lapot akarok venni és a chipset hűtőt le kellene cserélni. Még a héten jönne, így sürgős lenne a minnél előbbi válasz. A proci hűtő egy AC Freezer 64, lesz és a 9800Promon van egy AC Silencer. Mit ajánlotok a chipset hűtő helyére ami el is fér ezektől az alkatrészektől.
Sokan mondták, hogy a Zalman nb47j nem fér el. Lehet, hogy nekem elférne?
Vagy elég lenne a 32mm-is Zalman is passzívan, vagy esetleg egy halk 4cm-es ventivel?
A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged