- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
Köszi az infót. A kedvem már amúgy is elment, 1 órája próbálom felhegeszteni a cpu-ra az arctic cooling freezer 64 pro-t, mer' az elforgatható ugye, de ha elforgatom akkor nem teljesen ül a proci felett, hanem a ház eleje felé kicsit lelóg róla. Azért akarom így felrakni, mert akkor egyből a hátsó házventi felé fújja a meleg levegőt, viszont így a ventilátora pont az ide csatlakozók felett van, amiket még nem sikerült bebiggyeszteni a helyükre
Lehet befürdök ezzel a nagy hűtőcsere projekttel.Vagy eccerűen csak balfac vagyok.
Az alatt mit értesz, h. barkácsolni kell majd a silencer-t a vga-n? -
Locutus
veterán
Igen, elírtam a nevét elsőre
Amúgy úgy vettem észre, hogy ez nem kell hogy fusson. Legalábbis a CnQ továbbra is működik, miután kiléptem ebből, csak épp nem akadoznak a dolgok.
Forceware, illetce CnQ drivered verziója mi? Mert én az MSI CD-jéről tettem fel őket, viszont úgylátom vannak már újabbak a neten. Nemtom érdemes e felrakni őket.
Milyen biossal hajtod a lapot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged