- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Félre értettél, azt írtam, hogy -már nem tudom mi volt vele a gond- ez volt a lényeg.
Egyik se bővíthető itt az oldala. Full specifikációkban jól látszik, hogy nem bővíthető.Kínai izé-n a névtelen akármilyen lejátszót értettem, mint a sandisk, vagy a jabra stb
Írtam is hogy az ipod classic helyett keresem, ami azért igen csak jó lejátszó.Az az akksi ami 18 órát bír ki fülessel, az gyenge, az BT vel pár órát bír csak.
A kingbox om 30 órát bír fülessel, de csak 3at BT-vel. A beépített BT minősége a lényeg, és az akksi minősége.
Az első írásomban írtam, hogy több mint 1 nap akksi időt várok el /vezetékesen/ pont ezért.Szerintem 100GBP alatt nem lesz olyan ami a fent leírtaknak megfelel, sztem még kevés is az összeg. De ennyit szánok rá.
-
lanszelot
addikt
Hello,
A Sandisk pocsék. Régen néztem és semmire se jó. Már nem emlékszem mi volt a baja de az üzemidő tuti. Plusz a mini kijelzőn semmi se látszik. Az olyan mint az ipod shuffle, annak kellett akinek alma kellett ficegjen a mellén. Memóriát se lehet bővíteni.
A vezetékes nem érdekel a BT használat a lényeg, az gondolom 3 óra lehet. Ezért mindkettő kiesik. Vezetékes 40-50 óra az ami BT nál már elviselhető.
Írtam is hogy 100GBP a rá szánt összeg, hogy ne kínai izé legyen.
A fent említetteknél sem az összeg volt a lényeg, hanem halálra dícsérték a teszteken. -
-
gaborka8x8
aktív tag
Köszönöm!
Már át lett állítva, és valóban képes könnyebben hajtható kis impedanciás fejhallgatók meghajtására is, mint pl. az én legújabb üdvöském a Veho Z8. De kb. csak ugyanakkora hangerőn, mint a fülhallgatómat.
Ez a hangerő egyébként a legtöbb ismerősöm számára elegendő is (számukra az a hangerő, amin én hallgatok zenét, már nagyon sok, sőt sokak számára sokk), de nekem ennél sokkal nagyobb teljesítményre lenne szükségem.
Egyébként, nem találtam sehol adatot azzal kapcsolatban, hogy mekkora a Sansa Clip+ kimenőteljesítménye, hogy össze tudjam hasonlítani más MP3 lejátszók ilyen jellegű paraméterével.
-
Tim82
félisten
-
Luissimo
veterán
naugye, én megmondtam, de mostmár van más is, aki szerint is nagyon rendben van a kicsike.
A kezelőszervek nyomkodási algoritmusának logikája olyannyira alulkuliminált, hogy nehezen fér össze a moráli9s egzisztenciális logikai struktúrával,
az, hogy hogyan kell hangositani és azután gyorsan továbbléptetni a számot, no azt mire megfejtettem, kihult majdnem a maradék hajam is.
persze ha megtanulod, utána logikus, még zsebben, sötétben is müxik.DE
ami biztos, hangban teljesen rendben van.Nekem egy cowon S9-em van, amihez képest viszonyitok és nem marad szégyenben, bestbuy vétel.
-
Tulku
veterán
Semmi közöm az említett szervízhez, de egy egykoron itt elismert reparátor (már nem aktív, tehát nem minősül reklámnak, Dudika néven futott...és sokan elismerték munkáját) óva intett az ajánlott reparátortól...
...nem tudom mi az igazság, csak ez egy fórum és leírom azt amit "hallottam".....az is lehet, hogy ebben az esetben kiváló munkát végzett...
-
wolfman
veterán
Korábban én is kérdezgettem itt ezt a Jam-et, de senki nem tud róla semmit, neten sem tudni meg róla semmit, nincs teszt, semmi. Lehet venni és ennyi. Videóból van már egy unboxing, de amint odajut, hogy bekapcsolja vége is. Sztem technikai oldalról ugyan olyan instabil sz@r mint eddig.
Érdekes, hogy jönnek ki a frisebb darabok, de semmit nem fejlődik belülről. Gondosan vigyáznak rá, hogy ne legyen jobb tudásra mint a korábbi, de minőségben sem. A Sport visszalépés volt picit hogy nem lehetett lezárni meg hogy nincs könyvtárszerkezet szerinti lejátszás!!!!!!!!!!!!
Mindenesetre nagyon örülök, hogy mostmár x3-am van és nem kell ilyen szarságokkal nyűglődnöm, mert azt hiszem megérkeztem.(#26901) Tim82: Tudja az a flac-ot, csak nem írták ki sok helyre. Hülye Sandiskék, slendrián munkát végeznek mostanában, kezdek a márkából erőteljesen kiábrándulni. Táblázatba sem értem miért lossy-nak írják a flac-ot, inkább compressed lenne az.
-
Xaels
félisten
Ezt miért is nekem címezitek? Én csak azt állapítottam meg, hogy a fórumtárs nem a teljes hardverre volt valószínűleg kíváncsi hanem csak a hangchipre, egyébként egyet értettem azzal, hogy nem ugyanaz van a Shuffle-ben meg a Touch-ban.
Amúgy meg igen. Az, hogy valami Wolfson gyártmány még nem feltétlenül jelent garanciát. Ott is több féle chipet gyártanak amik nem egyforma képességűek.
-
Apollo17hu
őstag
Szia!
Ugyanez a problémám volt néhány éve egy sima Clip-pel. (Szintén Windows XP SP3.)
Csatlakoztatni a következőképpen sikerült:"a bal oldali csúszkát le kell húzni addig, hogy látszódjon a narancssárga csík (= le kell zárni), majd nyomva kell tartani a középső kerek gombot folyamatosan, és így kell rádugni az USB-re, a gombot pedig addig kell nyomni, amíg a kütyü kijelzőjén meg nem jelenik a "connected" felirat"
Viszton Clip és Clip+ között van egy kis különbség a lezárásban. A Clip jobb oldalán egy csúszka töltötte be ezt a funkciót, Clip+-nál meg ugye az "előlapon" van egy kisebb gomb. Egy próbát azért megér, hogy úgy dugod rá a gépre, hogy a középső nagy gombot (ami Clip+-on nem kerek, hanem inkább négyzet alakú) folyamatosan nyomva tartod.
Az első sikeres próba után a későbbiekben gond nélkül felismerte a Win XP.
-
ponti_ak
addikt
Szia!
Driver / Media Player problémára tippelnék, ahogy itt is írják, az XP miatt.Próbáld meg formázni és/vagy a WMP-t ráncba szedni, hátha az segít..
Sok sikert,
üdv: ponti -
zeno70
tag
-
unrealnoise
senior tag
cowon D2 volt anno nekem is, viszont itt már előjött az az orbitális baromság, hogy vagy hangerőt állítasz, vagy számot léptetsz...
nem volt elég dedikált gomb, pedig egyébként borzasztóan kézre álló kütyü volt, a duciságával sem volt semmi gond.
a mobilok felbontásának emelése meg tök felesleg. az én galaxy S II-esemé is tökéletes nekem már, inkább az eink felé kellene idővel nyitni, hogy
1. ne fogyasszon annyit az akku
2. nappal is tökéletesen látható legyenesetleg a mostaniakat (amoled, IPS) addig fejleszteni, amíg nem érnek el ezzel a technológiával is az eink-hez hasonló eredményeket.
a 720p nél nagyobb felbontás 5" alatt teljesen parasztvakítás lesz, szerintem jó ideig nem is látunk majd 720p-nél jobb felbontású mobilt, mert igazából szemre, normális használat mellett a kutya se venné észre a telefonokon.
persze már a 4 vs 8 majd 16 procis magoknak sincs semmi értelme, amíg az a 4 sincs kihasználva. meg a kettő sem.
meg lehet nézni, hogy egy sony playstation VITA 4 maggal (és a maga 57 ezer forintos árával! (szerintem ez korrekt ár)) milyen grafikára képes. tessék belepörgetni kicsit. [link]
szóval optimalizálni és kihasználni nem tudjuk még a telefonok hardverét, de ennek a fogyasztó társadalom az oka, mert a gyártók inkább arra törekednek, hogy még erősebb és még újabb és szebb legyen az új kütyü, aztán majd veszik. csak hogy ha már faszán lehet netezni, filmezni meg egyebezni egy S II-n is, minek cserélje le az ember még "idő előtt" egy S III-ra? Pláne ha annyira nincs felesleges pénzt.
ez az okostelefon fejlesztési verseny és a hatalmas eladások is egy szép nagy lufit képeztek, hamarosan azonban ez is ki fog pukkadni, ennek első jele lehet, hogy az új iphone 5 is meglehetősen visszafogott eredményeket hozott az első pár napban.
-
Xaels
félisten
Tény mobil fronton elszálltak a felbontással. Nekem 4,3-on qHD volt (Sensation) és most 720p van a One X-en. Nem mondom, hogy nem jobb ránézni, mert jobb. Viszont az is tény, hogy a legtöbb DVDrip, de még az átlagos BDrip-ek sem érik al 800x480-as felbontást. Nem hiszem, hogy 1-1 film esetén nagy megrázkódtatás lenne ez a felbontás. Igazából ki kéne próbálni és akkor lehetne véleményezni.
Nekem is meg van a D2-ben a 40óra üzemidő még mindig és már kollégámnál jeleztem, hogy igényt tartok az övére, mert ő nem használja. Kb. 2-3 hónapot volt használva én meg 4éve szinte folyamatosan használom napi 2-3 órákat legalább.
-
Xaels
félisten
-
Több helyen is azt írták róla, hogy voodooval sem az igazi.
Supercurio szerint: Magas tartomány torzít, nagy mértékű a sztereó áthallás, gyenge minőségű óra, nagy a jitter, és DC offsetes az analóg audio jel. Egyszerűen pocsék a nyák.
"Damn, such crap!
Ok this is my last LG device..." (szintén tőle)
-
themebuilder
senior tag
-
Dottore
addikt
Ne hagyd ki. Nekem azóta befejeződött a lejátszók folyamatos cserélgetése.
D2. Minden fikázást félretéve, volt jó pár albumom amit nem tudtam meghallgatni vele (mással sem), mert annyira idegesítő volt. Mindegy is, de tipikusan ilyen volt a Rage Against the Machine. Hallgathatatlan, gyakorlatilag fájt. Annak ellenére kellett szöszmötölnöm az EQ, meg mindenféle Cowonos marhasággal, hogy soha nem használom ezeket. Ez baromian idegesített.
Aztán mérgemben megvettem a Sonyt. Nem túlzok, lett egy csomó új zeném.
-
DBAtti
aktív tag
-
Csak zenei üzemidőben a Galaxy verhetetlen. Ha csak folyamatos zenelejátszás a cél, akkor 60-80 órát bír egy töltéssel (telefon és internet használat kizárásával). Persze ez nem működik, mert nem azért visz magával az ember egy internetes telefont, hogy csak zenét hallgasson rajta.
Egy javaslatom azért van, mégpedig hogy próbáld ki a poweramp nevű lejátszót a winamp helyett.
Szerk: Még valami. Csak Marketes alkalmazásokkal feltehető a voodoo, ha gondolod. Az első egy root alkalmazás, a másik meg a voodoo. A roottól pedig nem kell félni, nem csinál az semmi rosszat, vagy tiltottat.
-
Szia!
Gonosz vagy!
Egyébként a kis cuccban egy 20mm x 30mm méretű kb 2mm lapos kis 3,7V 170mAh apróság biztosítja a szuflát...
Ehhez mérten nem apróság a teljesítménye...
themebuilder:
nem is célom a FLAC támogatás kisajtolása.Ha tömörítetlen számot szeretnék hallgatni, csak leveszem a polcról a Sony CD Walkman-em, és mehet a móka
-
matyiGo
aktív tag
mondjuk az inkább indulat volt most mod: (de az embereket tényleg nem különösebben érintette meg, habár szerintem is nagyon kifinomultan szól)
sztem a D2 nagyon izlés kérdése lehet. szépen szól nagyon, csak nekem -szubjektív- jobban tetszett az M3 hangja a mély tartományok miatt...
-
Shufny
őstag
Csak egy csöppet, de legalább nem öli ki a dinamikát a CX300 -ból
Azért az is szép, hogy rendszeresen megsértődnek a kérdezők, ha azt a választ kapják, hogy "vegyél x -et, mert fele ennyiért jobb", de akkor is ha azt, hogy "ennyiért ne vegyél semmit, vagy gyűjts még vagy hagyd a fenébe". Már nem azért, de mégis minek kérdeznek, ha ígyis-úgyis megveszik amit kinéztek? -
Ha meg a hangminősége nem jó, akkor még mindig van a tarsolyban 1 Ipod Shuffle (arra azt mondom nem rossz a kütyü, szép hangja van nekem legalábbis, AVON-os ajándék), csak használatban van, és ahelyett ez megteszi (ahol használják az üzemidő számít legfőképp (minimum 8 óra), meg hogy szóljon valami, így ez is jó lesz max oda)
-
bwoay
nagyúr
én is kerülöm, de ez ugye nem zárja ki az Apple lejátszók használatát. foobarral is gyönyörűen szinkronizált mindegyik Nanom, a Touch, a Mini meg a Classic is. igaz, fw frissítéshez és/vagy restore-hoz szükség van iTunesra, viszont így elév évente kb 3x elindítani. vagy egyszer sem.
-
bwoay
nagyúr
mondtam is, hogy ez valami kepesseg, ami ezek szerint mindannyiotokban megvan, ugyhogy mostantol csak hetvegen allok veletek szoba (marmint csak 7 vegen tudtok majd bejelentkezni
)
vili:
ha tud gaplesst és elemrol megy, akkor rakom fel hirdetesbe, hogy egy x1050-et ilyenre!rielon:
az ara miatt erdemes onnan, de turelemre szukseg lesz -
bwoay
nagyúr
vannak is, szerencsére csak azon ritka alkalmakkor, mikor olyanokkal kommunikálok, akik kiragadnak egy mondatot, és a logikus és logikatlan jelentései közül utóbbit választják
mondjuk ők az "mp3 lejátszók.. melyiket?" topicban elhangzó "melyik Sonyt ajánljátok?" kérdésre képesek lennének azt válaszolni, hogy "valamelyik újabb Braviát" -
bwoay
nagyúr
"Egyes UE fülesek kaphatóak, csak M-Audio néven"
"de mi az, ami Logitech néven fut, és érdemleges?"
hát nem tudom, mi kell ahhoz, hogy ezt ne értse az ember, de nem vonom kétségbe, hogy mindanniyótokban megvan
renato:
"ha meg nem tetszik, hogy filózok valamin, akkor nem kell elolvasni"
azért az ugye megvan, hogy ez elsősorban rád vonatkozik? mert te könnyedén leminősítetted, hogy én milyen marhaságon lovagolok, de ez ugye a te szádból kicsit morbid ugye
A fülhallgató dolog meg nyilván érdekelt, de még most sem egyértelmű, hogy mit keresel, csak már nem is érdekel, miután ilyen faszul reagáltad le a jogos kérdést. -
bwoay
nagyúr
asszem ezek kifogtak rajtam, képtelen vagyok rájönni, hogy miként kell a fülbe illeszteni őket!
(amúgy ha lenne facepalm smiley, akkor most kiosztanék 3-at, vajon kiknek...) még ha rá is keresek a Logitech Earphones kifejezésre, akkor is zömében az Ultimate Ears füldugókat dobja fel, és bár a céget a Logitech már évek óta bekebelezte, mind a mai napig a régi néven jelennek meg (balgaság is lenne a jól bejáratott nevet leváltani). Van ugyan egy gamer füldugója a Logitechnek (kb handheld konzolokhoz), de asszem azért az mégsem idevaló kategória.Dottore: aha, a jó ritmusérzék, ami az ember veleszületett tulajdonsága... ha nézem a kijelzőt, akkor még csak-csak, mert a play meg a prev ikon váltáshoz viszonyítva el lehet kapni, de valós helyzetben (ami nálam többnyire bringán ülve, kesztyűben) nem egyszerű, ezt az összes eddig általam használt lejátszóhoz viszonyítva mondom. de nem akkora dráma ez, majd biztos begyakorolom.
-
rakal
senior tag
Szia!
Úgy tűnik az igényeidet(főleg e-book ügyben) a Smart V7 lefedi.
[Smart V7]
Nekem Smart Q7 van(a régebbi verzió),Linuxos,de amire kell,arra maximálisan jó.
Sorry for the off,ez tényleg nem mp3 témába tartozik... -
bwoay
nagyúr
Azért ha a PSP felelne meg leginkább az elvárásaidnak, akkor az ne tartson vissza, hogy a fő feature-t kihasználatlanul marad
Az alacsony adatátviteli sebességet úgy kell elképzelni, hogy én már nem állnék neki
backupolni a fényképezőgépről, mert mire átmennek a jó 10 MB-os fotók a csupán 4 GB-os kártyáról, addigra szemrebbenés nélkül lemerülneOk, ez túlzás, de tényleg lassú. Laaaaaasssssúúúúúú.
A Palm TX sistereg. Ilyen mértékú fehérzajt én még sehol nem hallottam, talán a Dell D630-am veszi fel vele a versenyt, de a notebooknak ezt kevésbé róttam fel. Mindebből ugyan nem derül ki, hogy a Lifedrive hogyan szerepel e téren, de legalább mondtam valamit.
az iRiverhez nem tudok hozzászólni. Mondjuk ők legalább gyártanak e-bookot is, amit csak hírből ismerek, de úgy tűnik, ők legalább kellő figyelmet fordítottak az audio szekcióra is.
Thinkpad: jóvan, de azért bőven lehetsz TP rajongó anélkül is, hogy különösebb vonzalmat éreznél a drabális felépítésú notebookokért, ez nem kizáró ok. Ott az X széria, de a T400s-re sem lehet ráfogni, hogy bulky
Meg majd az X100e, meg az Edge...
Peat:
mondjuk az az Archos tablet pont ratyi, gyakorlatilag semmi értelmét nem látom, mármint jelenleg, amikor egy ilyen eszközben muszáj 3G modemnek lennie, pláne ilyen ár mellett. Ebben viszont nincs. Persze ez nem a minőségét mutatja, mert azzal szvsz semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest