- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redzsináld
csendes tag
válasz
themebuilder #17704 üzenetére
EU garanciás 3.6 lehet kapni 32 ezerért.., 4.2 pedig 42 ezer.. Nem sokkal lesznek jobbak hangügyileg, mint egy zip, ha egyáltalán jobbak..
-
zeno70
tag
válasz
themebuilder #17110 üzenetére
Koszi! Es a vilagitasi kerdesre tudsz valamit?
-
wolfman
veterán
válasz
themebuilder #17017 üzenetére
Azt hogy? Leszedtem a Sansa Updatert, mondja hogy csatlakoztassam a készüléket, majd keressek frissítést, de ha rádugom a lejátszót, akkor hiába indítom el az eredeti szoftvert, átvált a RockBoxra és nem látja ez a sz.r!
-
zack
nagyúr
válasz
themebuilder #16842 üzenetére
Ez igaz.
Bár a Rockbox sokat javított a kezelhetőségen.
-
zack
nagyúr
válasz
themebuilder #16834 üzenetére
1.2.13 jó lett.
Csak a legújabb 1.2.14 nem akarta az igazságot.
Át is siklottam a leírásodban a verziókon.Van valami magyar leírás mit célszerű beállítani, hogy jobb legyen a hangzás? Annyi a beállítás hogy elveszek bennük.
Meg aztán olyan érzékeny lett az érintőpanel, hogy újból meg kell tanulnom kezelni. Bár ez még mindig jobb, mint amilyen volt, mert a gyári meg iszonyat lassú. -
zack
nagyúr
válasz
themebuilder #16834 üzenetére
Install bootloader-nél APPCRASH hibával leáll ez a fos.
-
válasz
themebuilder #16738 üzenetére
Köszi a tippeket srácok. A köv. hónapban közelebbről is meglesem amiket ajánlottatok.
-
válasz
themebuilder #16738 üzenetére
Azt leszámítva, hogy a hangminősége valójában elég gyér
-
JetiRulez
őstag
válasz
themebuilder #16641 üzenetére
Akkor a lejátszó elavult. Ettől függetlenül nem szabadulok meg tőle, mert nagyon meg vagyok vele elégedve. Tiszta hangzás, erős FM-tuner, egyedül csak a diktafon hiányzik belőle.
Ugyanez az SD-kártya másik kártyaolvasóval hozta a gyorsabb írási sebességet. Csak az olvasóm tönkrement és jó lett volna ezt alternatívaként használni.
-
barnamo
tag
válasz
themebuilder #16636 üzenetére
Az USB mód átállításával már próbálkoztam, eddig auto-n volt de az átállítás nem segített, de a 'factory reset' re nem gondoltam, lehet jó tipp, feltéve ha nem törli a zenéket is
Szerintem csak ha bemásoltam volna a gyökérbe a fájlokat akkor is elpakolta volna valahova, hiszen most sem abban a mappában vannak ahova eredetileg másoltam.
A februári vétel, de FW frissítéssel tettem már tönkre lejátszót, bár a másik kettő meg sikerült, így 33% csak a hibaszázalékEz a rockbox bármire felmegy? Nem egy válogatós fajta.
Update: themebuilder Nagyon szépen köszönöm! A reset után bekapcsoláskor ment vagy 10 percig a refressing your media, de most mikor rádugtam újra a gépre, látom, hogy megint a music mappában vannak a zenéim! Nem tudom még, meddig lesznek ott
-
zack
nagyúr
válasz
themebuilder #16599 üzenetére
Köszi!
Igazából ez a Rockbox jobb mint Clip Plus-ra?
Csak mert ott próbáltam, és nagyon nem jött be. Itt mennyivel tud többet a Rockbox, mint a gyári szoft?
-
kovsol
titán
válasz
themebuilder #16565 üzenetére
V01.02.16A
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
themebuilder #16497 üzenetére
Köszönöm, remélem ki tudom vhol próbálni vásárlás előtt.
macera2: Neked is köszönöm a tippet. Sajna rockbox nem játszik, nem az enyém a lejátszó, és nem is én használom, a lány akié, nem bízik az ilyen hackelt szoftverekben. Azt tudom, h a vezeték az antenna, de a melóhelyén mozgásban van, jön-megy egész nap, így 3 m vezeték túl sok lenne.
-
Xmodule
őstag
válasz
themebuilder #16484 üzenetére
Köszi a tippeket ezeket mind végig probáltam mielött ide irtam. Kimentettem már rola a fontos hang anyagokat szoval most vissza kuldöm gariban. Köszi.
-
freelanced
addikt
válasz
themebuilder #16320 üzenetére
Ebben az esetben milyen lehetőségeim vannak hasonló árban? Ki mit ajánl? Várom az ötleteket
Microsoft Zune 8gb milyen??? Hangminőségre stb???
Nagy Köszönet!!!! -
DBAtti
aktív tag
válasz
themebuilder #16314 üzenetére
Esküszöm éreztem, hogy valami nem jó, mikor írtam
-
Peti66
senior tag
válasz
themebuilder #15980 üzenetére
Sziasztok!
Kéne 1 kis Help.Sony NWZ A 826-ot rádugom az Usb-re,oszt akku töltés semmi.
Mi lehet a gond -
badd
tag
válasz
themebuilder #15934 üzenetére
na, ez a másik amit nem nagyon szeretnék, érintőképernyőset, meg minden egyéb dologgal megáldotta. én zenehallgatásra akarom használni, nem wifizni meg mozizni, ilyen erővel telefont is vehetnék, de nem akarok.
Azért köszönöm.
Még valami lehetőség?
-
chubii
senior tag
válasz
themebuilder #15843 üzenetére
áh, szuper. Legbellül azért bíztam benne,hogy ki lehet magyarázni valahogy, de végülis ettől még ugyanúgy működik, nincs olyan nagy gond. Köszi!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
themebuilder #15820 üzenetére
Ha pénzhez jutok akkor bőven nincs prioritása a lejátszónak, úgyis fülest veszek előbb. Forrásnak azért ez is elág jó, igényesnek tartom magam, de szerintem itt már nem sok különbséget tudnék érezni.
Most a régi kijelzőbe szeretnék több életet lehelni, csak nem tudok hogyan.
-
Shia-ko
aktív tag
válasz
themebuilder #15803 üzenetére
\o/ Ez nagyon szép lista.
Még annyi kérdés, hogy a Rockbox mennyit segít az azksiidőn? %-ban, vagy a Clip+ esetében konkrétan? A cowonnál hozzászoktattak a gyakorlati 25-30 órés üzemidőkhöz, az valami nagyon kényelmes.@schawo
Mondjuk 50k. Szívesen "megúsznám" 10k-ból, de ha azon múlik a "tuti", akkor még hozzá is rakok. -
Shia-ko
aktív tag
válasz
themebuilder #15737 üzenetére
Csak nyugalom, én sem idegeskedem.
A több évre visszamenőleg elégedett vásárlók tömege azért nem nyugtat, mert ha a mostanában vásárolt készülékek akkumulátora macerás (láttunk már ilyet a történelem során), akkor biza rajtam nem segít, hogy másnak tökéletes. Ahogy a szervízben cserélésre sincs időm, hisz szabadságra utazom csak haza, lakóhelyemre csak rendelni tudok készüléket, ahonnan szintén szervízbe küldözgetni egy igazi leányálom, naplementével, pálmafákkal, izmos fiatalemberrel.
Ez persze nem azt jelenti, hogy lemondtam a készülékről, csak annyit, hogy amennyiben van más alternatíva, akár magasabb áron is, akkor nekem az is megfelel.
De már azt is látom, hogy nincs, bár reggelig azért még várok, hátha este lesznek fórum közelben a többiek. -
Shia-ko
aktív tag
válasz
themebuilder #15734 üzenetére
Az aksival épp itt írják többen, hogy hirtelen meghalt náluk, sajnos elég bizalmatlanná tett, és nekem a lejátszónak stabilan bírnia kell 11-12 órát. :think:
A Samsung aranyosan néz ki, de túl sokat tud (ahogy az S9 is). nekem csak a hangminőség számít, akkor éppen az S9-et ajánlották többen, amikor vettem, így lett MP3-lejátszóból PMP. De ha azt mondjátok, hogy a Samu hangminőségben közelebb van a Cowon-hoz, és az aksija is baba, akkor nincs több kérdés. -
Tim82
félisten
válasz
themebuilder #15724 üzenetére
Köszönöm.
-
loofi
csendes tag
válasz
themebuilder #15705 üzenetére
Sandisk-eket néztem, de csak 20k körül találtam, de ennek a refurbished-nek utánanézek, kösz.
-
kovsol
titán
válasz
themebuilder #15673 üzenetére
felraktam a rockboxot, de már most kiidegel a menüje
hogy tudok arra rámenni, hogy mindent file-t lejátszon ? mindig csak egyre lejjebb megy a mappákban, meg olyat hogy tudok, hogy csak az SD kártyáról játsza le
-
magic_screen
csendes tag
válasz
themebuilder #15582 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
-
errorcode06
őstag
válasz
themebuilder #15582 üzenetére
Argos83 -rájöttem, köszi a tippet.
Egyébiránt, amikor vettem az edigital-nál, nekem ők azt mondták hogy 2 év garral adnak el mindent(természetesen bolti), amennyiben ezt a gyártó külön nem jelzi h erre 1 év(remélem nem írtam hülyeséget). Ezt arra alapozom hogy pl ők a defy-re 2év teljes(nemcsak 1+1év szoft)garit adnak.
-
Balajutsu
csendes tag
válasz
themebuilder #15561 üzenetére
Köszi szépen az alternatívákat. Még azt szeretném kérdezni, hogy fülhallgatót tudnátok ajánlani max 7k értékben, ami tuti nem esik ki a fülemből és normálisan is szól?
Köszi
-
bigmasterg
addikt
válasz
themebuilder #15563 üzenetére
Ja, akkor azért.
Az sgs-emben csak 1500as van.Valós használatnál valószínűleg a player sem megy el 60 órát, de egy 40en valamennyi - 50 is igen szép teljesítmény.
-
bigmasterg
addikt
válasz
themebuilder #15561 üzenetére
Galaxy lejátszónál az a 60 óra lejátszási idő lenne, vagy csak készenléti ?
Lejátszási időnek elég hihetetlen főleg úgy, hogy közben fut rajta egy android rendszer, elég jó cpu/gpu-val és 5"-os kijelzővel.
SGS (telefon) is elmegy 4-5 (talán, neccesen 6) napot, ha nem használja az ember, de folyamatos zenelejátszással, szerintem egy nap alatt lemerülne.
-
errorcode06
őstag
válasz
themebuilder #15554 üzenetére
Igen, teljesen új volt, előttem bontotta ki a csaj hogy pecsételje a garipapírt.
-
törölt tag
válasz
themebuilder #15539 üzenetére
Köszi, néztem a topikban, csak Sansa Clip+-t írtam be a keresőbe
-
(á)dinka
csendes tag
válasz
themebuilder #15434 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. És... ha mondjuk az első vagy a második padban ülnék, közel a tanárhoz, akkor sem tudnátok ajánlani egy mp3 lejátszót sem, amit hallhatóan visszalehetne hallgatni?
mert ugye a lejjebb linkelt válaszban annyit írtak hogy ha nem az első pár padban ülök, akkor csak matatást, meg efféléket fogok hallani. de megtudom oldani hogy közelebb ülhessek...
-
válasz
themebuilder #15432 üzenetére
Konkrétan erre a válaszra céloztál, gondolom.
-
MeSserke
csendes tag
válasz
themebuilder #15412 üzenetére
Köszi az infókat!
Okultam, jól. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
themebuilder #15412 üzenetére
Hajh, de kár, hogy nem lehet már kapni a MubiBLU DAH-1900-ast...
Laza 153 órás üzemideje volt...
-
MeSserke
csendes tag
válasz
themebuilder #15400 üzenetére
Azt értem, hogy ezek ajánlottak, és köszi a linket. Bár bevallom, nem érzem magam okosabbnak, mivel erre a linkelt hsz-edre hivatkozva tettem fel a kérdést. Attól, hogy valamiben nem gyári akksi van, mitől rosszabb? Abból a szempontból mindenképp használhatóbb, hogy ha kifogy a AAA elem, van másik, lehet folytatni a hallgatózást.
-
Gorneck
legenda
válasz
themebuilder #15370 üzenetére
Néztem a listád...nagy része sajna nem szerezhető be olyan könnyen felénk.
Aszhem teszek egy kört a médiába...
Köszi a segítséget.
-
Gorneck
legenda
válasz
themebuilder #15368 üzenetére
Sejtettem. Még Philips GoGear SA3MXX02K Mix lenne hasonló árban.
Már írtam aprón az egyik srácnak. Várom a válaszát.
-
válasz
themebuilder #15356 üzenetére
"űrt"
-
andorra
őstag
válasz
themebuilder #15337 üzenetére
Sokak szerint az mp3 ugyanúgy szól mint egy CD. Ők ugyanazok a sokak.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
themebuilder #15312 üzenetére
de csakis akkor éri meg az árát, ha a creative végre normálisan megoldotta a memkártya integrálását a zenetárba. ha nem, akkor semmi extrát nem nyújt egy fuze-hoz képest, holott drágább.
-
Bodor
veterán
válasz
themebuilder #15312 üzenetére
Ha kiderült már, hogy tudja-e beolvasni a memórikártya tartalmát a lejátszólistába, akkor nekem is elég lesz a 8 GB-os, mert tudom bővíteni akár 32 BG-os kártyával is. Az előző verzióknál ez állítólag gond volt, ezért nem voltak túl népszerűek.
Mivel xFi hangkártya van a számítógépemben, tapasztaltam, hogy MP3 lejátszásnál jól jön a Crystalizer funkció, meg a különleges Bluetooth átviteli képessége is érdekel..Láttál már valahol magyar árakat?
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #15284 üzenetére
Egyébként most nézem, hogy a Samsung weboldalán az információnál pontatlan adatok vannak meg adva.
Ez a helyes méret:
-
Bodor
veterán
válasz
Nem rossz ajánlat, de telefonnal ötvözve jobban örülnék neki, mert nem kéne két dolgot cipelnem, töltögetnem...
Vajon a Galaxy S II, és/vagy a HTC okostelefonjai is hasonló audió képességekkel bírnak? -
bigmasterg
addikt
válasz
Vagy akkor már egy használt Galaxy S i9000.
Én ~ 2-3 hónapja 55ért vettem egy hibátlan állapotút...Vagy ezeknek a Galaxy lejátszónak jobb hangja lenne, mint egy Voodoo sound-os i9000-nek ?
(Gondolom nem.)
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
themebuilder #15253 üzenetére
Köszönöm
Valaki felhomályosít, hogy a pix garilevele hozzájuk szól-e? -
Argos
őstag
válasz
themebuilder #15256 üzenetére
Már be van rendelve, Pix-ről.
Meglehetősen jó áron adják most, uh. rácsaptam. A szállítási időt meg kibírom. Ha, netán megkotlana és a gari túl gubancos/drága lesz, akkor Bum!szívtam.. veszek egy másikat.
( Am. ilyen cumókból, használtat biztos nem vennék.) -
PHM
addikt
válasz
themebuilder #15221 üzenetére
Ez szentigaz, de pl én az idő zömében nem a kijelzőt nézem.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
themebuilder #15219 üzenetére
Tehát nincs hazai márkaszervíz. Köszönöm
-
bwoay
nagyúr
válasz
themebuilder #15198 üzenetére
tudom, már kiveséztük hónapokkal ezelőtt, de az sem fog kitapintható kezelőszerveket növeszteni rá. a sima Fuze-hoz képest az érdemi előrelépés az a micro USB, a többi majdhogynem csak a feature lista hosszát növeli, ezért nem vagyok jó véleménnyel erről a típusról.
-
albert8
veterán
válasz
themebuilder #15197 üzenetére
Bocsi, lehet hogy én vagyok ennyire tudatlan, de mit is jelent ez?
és most vettem észre hogy 5k-t sikerült irni ami nem igaz
50k-t akartamJah és egy jó fülest is mondhattok hozzá ha tudtok
-
bwoay
nagyúr
válasz
themebuilder #15194 üzenetére
nem a háttér a szar, hanem az egész kezelőfelület rém bénán néz ki. akkor már inkább a grafikát totálisan mellőző RB, elvégre nem farsangra kell.
-
bwoay
nagyúr
válasz
themebuilder #15181 üzenetére
jogos, javítom:
korszerűbb = a hangminőség nem javult, a kezelhetőség romlott, és még rockbox sincs rá
-
bwoay
nagyúr
válasz
themebuilder #15179 üzenetére
korszerűbb = a hangminőség nem javult, a kezelhetőség meg romlott
azért ez nem PMP, bármennyire is szeretné a SanDisk annak beállítani. Jellemzően zenehallgatásra veszi az ember, és tök mindegy, mennyire kezelhető egy érintőfelülettel ellátott lejátszó, ha az ember zsebrevágja, akkor minden előnye átmegy hátrányba. a korábbi sansák pozitívuma, hogy ki lehet tapogatni a kezelőszerveket. a Fuze+ meg annyival van előrébb (érdemi dolgokban), hogy szabványos rendszercsatlakozóval van ellátva. a többi meg csak füst.
-
tamaskodo
csendes tag
válasz
themebuilder #15114 üzenetére
Köszi, de nem az olcsóság a lényeg, hanem az, hogy ne kelljen a számomra érdektelen videolejátszáshoz kapcsolódó cuccokat megfizetni benne. A fő a csillagos hangminőség, és az általad felsoroltak ezt nem tudják.
Még nézegettem és hallgattam pár cuccot, és azt hiszem, megvan a fő kritérium: equalizertől független mélyhang kiemelés - amelyik ezt tudja, annál különösen figyeltek a hangminőségre. Ilyenre vadászom én.
Milyen kár, hogy a jelenben még nem találkoztam ilyennel. Az iRiver T7-ese tudta, ezért várom a T9-et, hátha az is... -
maláj
addikt
válasz
themebuilder #15122 üzenetére
az 5-öst vesztegetik 44.444 Ft-ért az ójrónicsban
-
válasz
themebuilder #15122 üzenetére
Szoftvertkérdés. A Neutron ezeket támogatja:
* Audio formats: MP1, MP2, MP3, OGG (Vorbis), FLAC, WMA, AC3, AAC, M4A, M4B, M4R, MP4, 3GP, 3G2, MOV, ALAC, APE (Monkey's Audio), WV (WavPack), MPC (MusePack), WAV, AU, AIFF, MPG/MPEG (audio only), AVI (audio only), iTunes/Windows Media inclusive except DRM-protected.
-
iwtss
tag
válasz
themebuilder #15055 üzenetére
Koszonom hogy valaszoltal
-
válasz
themebuilder #15058 üzenetére
Igen, valahol 99 és 100 százalék közötti eséllyel
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #15021 üzenetére
Még egy pár teszt:
Samsung Galaxy S Wifi 5.0 teszt
Galaxy S Wifi 5.0 teszt - Az iPod Touch rivális
Samsung Galaxy S WiFi 5.0 - az AndroPod teszt
Samsung Galaxy S WiFi 5.0 teszt: a nagyképűsid87 Szinte borítékolható, hogy jó, sikeres lejátszó lesz.
-
sid87
senior tag
válasz
themebuilder #15023 üzenetére
Zsír
Véleményed szerint ugyan úgy ajánlott lesz mint a clip+ vagy fuze+?
-
sid87
senior tag
válasz
themebuilder #14969 üzenetére
Esetleg nem tudni mikor lehet majd nálunk is megvenni? Eddig a fuze+ volt kinézve, de ez sokkal jobban bejön, úgyhogy jó lenne képben lenni hogy meg lehet-e majd venni.
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #15020 üzenetére
Még egy teszt:
Galaxy blog: Galaxy S WiFi 5.0 gyorsteszt -
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #15002 üzenetére
Egy másik teszt:
PH!TV – Samsung Galaxy S WiFi, ezmiez? -
maláj
addikt
válasz
themebuilder #15000 üzenetére
lehet, hogy őt fogom megvenni
a Clip+ sehogy nem akaródzik összejönni ezért aztán az 5-ös "S"-et venném
egyelőre 2 dolog nem tetszik ...- ára (~ 40k körül lehet már jobban tetszene)
- fehér hátlap + fehér fülesigazából el kellene másznom a MM-ba megnyomkorászni de lusta dög vagyok
akinek van az írhatna róla valami beszámolófélét (igen - olvastam a pH tesztet de 1 "házi" irományt is szívesen vennék)
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #15000 üzenetére
Egy másik teszt:
Samsung Galaxy S WiFi 5.0 teszt: a nagyképű -
ranger69
tag
válasz
themebuilder #14999 üzenetére
Igen, jóknak néznek ki, ezért tetszett meg nekem is, van egy pár samsung cuccom, remélem ez is olyan jó lesz, mint a többi. Már megrendeltem, hétfőn megyek érte.
Tegnap este és ma reggel hallgattam zenét az SD-ről, épp jó volt, aztán délután amikor újra bekapcsoltam megint nem olvasta a kártyát a lejátszó. -
ranger69
tag
válasz
themebuilder #14996 üzenetére
Ott csak a belső memóriát tudom formázni, nem? Egyébként FAT32-re van formázva, de próbáltam sima FAT-t is, MSC módban használom. Két kártyával próbálkoztam, mindkettővel ugyanaz a helyzet, igaz ezek egyformák, mindkettő 2GB-s Transcend, telefonhoz kaptam őket. Jövő héten veszek hozzá egy 8GB-os Samsungot, remélem azzal jó lesz, ha nem, akkor visszaviszem a clip+-t gariba.
-
válasz
themebuilder #14991 üzenetére
Én is ezzel kezdtem, de kiderült, hogy csak 4 napos a kütyü.
-
ranger69
tag
válasz
themebuilder #14989 üzenetére
A firmware a legújabb van rajta. A microSD: 2GB-s, transcend, más eszközben hibátlan.
-
jozsi252
veterán
válasz
themebuilder #14938 üzenetére
Nézegettem ezt énis, ezen az oldalon, de h-h az electro ennyivel olcsóbb mint a többi, mert néztem hogy másba is nagyon jó áraik vannak, így ez sztem valahogy érthetetlen hogy lehet 10k-val olcsóbb min a többinél.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
themebuilder #14925 üzenetére
Usankából van.
-
válasz
themebuilder #14915 üzenetére
Akkor nem lehet, hogy a natív felbontás szabja a korlátot?
-
andorra
őstag
válasz
themebuilder #14895 üzenetére
Köszönöm, de ezek szerint félreérthető volt a kérdésem.
Tehát azt kérdeztem, hogy adva van egy mp3 album, de nincs hozzá borítókép, én szeretnék hozzátenni és azt, hogyan lehet. Közben találtam megoldást, vagyis, hogy metadata editorral minden fájlba beintegrálható borítókép, ezt sikerült is megcsinálnom. Viszont csak mp3-nál működött, flac-nál nem. Erre van esetleg megoldás? A PC-men lejátszáskor megjelentek flac-nál is képek, a Fuze-nél nem.
Egyébként, Clip+ mellé vettem egy Fuze+-t a leértékelés hatására és nagyon nem bántam meg, kitűnő, főleg a rádiója sokkal jobb és persze a kezelése is.
Még egy kérdés:
Mintha képes lenne megjeleníteni a rádióadóknál a számcímeket is, de mégsem látom azoknál az adóknál sem amelyek ezt úgy tudom, hogy adják, mi a helyzet ezzel? -
Slownz
senior tag
válasz
themebuilder #14803 üzenetére
Hát nagyon nem mindegy, hogy 6, vagy 60
Szerintem, mint mondtad túl sok van nekik raktáron (gondolom eddig nem nagyon vitték), így most jöhet a nyári nagytakarítás
-
válasz
themebuilder #14800 üzenetére
Jesszus
-
Slownz
senior tag
válasz
themebuilder #14800 üzenetére
Ez nagyon durva
Kiváncsi vagyok mire fel az a nagy akció, kezd kifutni a széria, vagy ezzel próbálják promózni a Sansákat?
szerk. Az garantált, hogyha ennyivel leviszik az árát, sok profit nem marad rajta
-
válasz
themebuilder #14778 üzenetére
Samsung médialejátszója, iPod ihlette megoldás, az SGS telefonfunkció nélkül, kicsit nagyobb méretben.
-
válasz
themebuilder #14741 üzenetére
Ez legyen a legnagyobb hibája egy lejátszónak.
-
pufajkasmir
csendes tag
válasz
themebuilder #14696 üzenetére
hát gyerekek ez a clip+ nagyon műanyag.
átállítottam EU-ról de így is ratyin szól, nem a hangerővel van baj hanem ahogyan leosztja. nem tetszik, furcsa. van egy ősöreg iriverem az sokkal jobb (ezzel a Sennhiser cx87el is) -több a háttérben a sustorgás de sokkal szebb, élvezetesebb. na mind1 sajnos boltba mentem érte nem megrendeltem, így nem tudom visszacserélni.
asszem lepasszolom valami rokonnak.
nagyon szomorú vagyok
gratulálok a fórumhoz(szerk: kb 3-4 órája nyomkodom összehasonlítottam a régi sony diskmanammel ii dehát ...
szerencse hogy nem volt drága)
-
válasz
themebuilder #14696 üzenetére
Fordítok: Az EU nettó idióta.
-
Luissimo
veterán
válasz
themebuilder #14578 üzenetére
a tesztről lerí, hogy elavult kissé, és aki írta, annak sem nagyon volt fogalma a MTPról(ről:-))
ilyen tesztet énis írok, bármikor, bármiről .:-) -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
themebuilder #14575 üzenetére
Próbáltam, de semmire nem reagált. Már visszavittem a boltba, általába szerencsétlenül járok ilyen dolgokban, szóval félelmem nem alaptalan, hogy ezzel is szívni fogok. De a remény hal meg utoljára.
DarkGubi: ha megússza a Clip+ om, felrakom rá a Rockboxot!!!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
themebuilder #14555 üzenetére
Köszi neked is.
-
maláj
addikt
válasz
themebuilder #14464 üzenetére
PM-be ment és direkt elolvastam előtte a srác oldalát ...
most a mobilon zenélgetek de azért csak hajt a vágy, hogy vegyek 1 Clip+ motyót is -
raven12
senior tag
válasz
themebuilder #14454 üzenetére
Egy kis off-topic dicséret következik most:
Felvettem azokkal a kapcsolatot akiktől vettem a Fuze-t (itstor).
Azt írják hogy 3 hónapon belül ha meghibásodik kicserélik, én kicsit túllógtam a 3 hónapon de nem is érdekelte őket, azt mondták simán kicserélik, küldjem vissza.
Ez még semmi, mindig úgy szokott lenni hogy az odapostát a vevő állja, de azt írták hogy csak mondjam meg mennyibe került a posta és átutalják nekem paypal-re az összeget.
Magyarul nekem most teljesen ingyenes volt, ők meg állják az oda-vissza postát és kicserélik!Na most ebből azért látszik hogy vannak még rendes emberek! És ez nem magánszemély hanem cég!
Mondjuk amit küldenek remélem nem fog meghibásodni 3 hónap alatt megint mert kissé gáz lenne. Az se érdekel ha karcos kívül, csak az alaplap legyen újra cserélve, ennek valószínűleg az alaplapja hibásodott meg(nagyon valószínű), pedig óvtam mint a szemem fényét.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
themebuilder #14448 üzenetére
Köszi! Közben megoldódott az ügy. Írtam nekik e-mailt, 7 perc alatt megérkezett a válasz. Törölték a rendelésemet zokszó nélkül, de azt hiszem ez a minimum. Ezek után ez a webshop nálam bekerült a "soha többet" kategóriába.
Üdv.
-
letthemdown
csendes tag
válasz
themebuilder #14444 üzenetére
És a Sandiskek a Sonyhoz képest milyenek?
-
need
addikt
válasz
themebuilder #14437 üzenetére
továbbítottam a dolgot...
örök hála..
-
wolfman
veterán
válasz
themebuilder #14433 üzenetére
tiszták!
-
wolfman
veterán
válasz
themebuilder #14425 üzenetére
Esetleg egy szoftverfrissítés?
Csak az a gond hogy most is a legfrissebb van rajta(v01.02.15a). Olyat lehet hogy ugyan azzal a firmware-el felülírni az előzőt? Csak mert ugye az van hogy a progi leáll ha ugyan azt érzékeli.Van még talán egy olyan firmware is ami ennél is frissebb, de azt csak manuálisan lehet telepíteni. Jól tudom?
Egy kis érdekesség, nem tudom számít-e. A régi Magyarországon vett Clip+ -om minden könyvtárat mutatott használat közben, ez amit USA-ból rendeltem meg csak azokat a könyvtárakat mutatja amiben vannak zenefájlok. Ha pl. a voice könyvtárban nincs felvett hangfájl, akkor az nem látszik.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
themebuilder #14409 üzenetére
Durva, hogy Clip+-hoz (ilyet rendeltem) majd 200 oldalas manual-ja van a RockBox-nak.
-
Polllen
félisten
válasz
themebuilder #14407 üzenetére
Köszönöm, az EQ egyáltalán nem mozgat...
-
válasz
themebuilder #14378 üzenetére
...úgy ragaszkodsz ehhez az én megmondtam szöveghez...
A srácnak ketten is segítettünk - tapasztalatok megosztása ugyebár - és bizony azon kívül, hogy a normális vételi sajátosságok meg az akkuidő beállási tényezők voltak az általa felhozott furcsa dolgok, semmi egyéb kivetnivalója nem volt...
...másnak meg az agyon istenesített gagyi hanggal rendelkező Sansákkal vannak gondjaik... Most menjek én is oda mindegyik után, hogy hehe én ... Nem, inkább segítek.
-
válasz
themebuilder #14365 üzenetére
Ez ám az informatív ellenérv... Csak gáz, hogy folyamatosan ezt halljuk tőled...
Stephan89:
Tudod, mit? Mondd le!
Nehogy meg vedd a Sony-t, mert sz@r, hallgathatatlan vacak, hiszen themebuilder megmondta a tuti-t...(#14359) Citroghost
Clear Bass on...
Egyébként ha olyannyira nincs mélyed, akkor valami gond lesz azzal. Nekem is volt A828-asom, semmi gond nem volt a gyönyörű mélyeket nyomó hanggal. -
Stephan89
aktív tag
válasz
themebuilder #14365 üzenetére
Hm, akkor lemondjam a rendelést?
Mert voltam olyan hülye, hogy megrendeltem, már lehet, hogy nem mondhatom le.
Erről: [link] mi a vélemény? Most már tényleg nem tudom, mi legyen. Azon túl, hogy érdemes-e a kis ipodot megvenni, érdekelne, hogy csak az itunes-szal vásárolt mp3 fájlt játsza le, vagy az egyéb forrásból származót is? Ezenkívül, mennyire mutatna hülyén egy pasinál az ezüst színű, fehér fülessel?
Vagy nem veszek semmit, lassan már ott tartok. Vagy a pixmania-tól érdemes a Samsungot?
Üdv.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
themebuilder #14356 üzenetére
Igen, pont ezért döntöttem mellette. Mondjuk remélem majd feketét küldenek, valahogy az a rózsaszín nem illene a stílusomhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest