- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wolfman #32267 üzenetére
Az is egy jó cucc, a haladó topikban írtam is szerintem róla. Hardveresen kb azonosak, a hangja az Onkyo-nak szerintem kicsit nyersebb, nyomulósabb, de mindkettő jó.
s4tch: Hát, nem tudom, ha csak DAP-nak kell, akkor nem látom nagy előnyét. 700$ az ára (most hirtelen csak ránéztem Amazonon), ennyiért már inkább egy iBasso DX150, vagy ha nem kell streaming, akkor Plenue M vagy AK70ii. A Grandbeat ára szerintem kb amiatt ennyi, mert telefon funkciós DAP, ami viszonylag ritka, de ha telefonként nem használod, akkor felesleges felár.
-
Olka
csendes tag
válasz
wolfman #32193 üzenetére
Volt hozzá szerencsém... vagy balszerencsém.
A kinézete alapján komoly darabnak igérkezett, de szerintem kár volt a design-ba ennyi energiát ölni.
Lehet, hogy én vagyok elfogult AK párti, de ez a lejátszó konkrétan borzasztó volt.
Nem volt tere, dinamikátlan. Próbáltam a standard fülesükkel, meg JH audióval is, de ugyanúgy lehangoló volt.
A végeredmény meg nem teljesen a sabre hibája, mert az AK futura is sabre és az tényleg referencia hanggal bír. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
wolfman #32183 üzenetére
Ahogy kemcso is mondja, ez a DAP most jött ki egy hónapja talán. Próbáltam felkutatni áprilisban, de se a seouli, se a tokiói viszonteladónak nem volt belőle bemutató darabja sajnos
Azt írják rá a tesztelők, hogy a DX100-ra hajazó hangja van, azt a mentalitást, hangképet képviseli, ami elvileg pozitívum, mert az igen kedvelt lejátszó (ha a kezelhetőségét leszámítjuk).
-
törölt tag
válasz
wolfman #32181 üzenetére
Szerintem ez a legolcsóbb talán. Nem is lehet sok helyen kapni mondjuk.
-
törölt tag
válasz
wolfman #32086 üzenetére
Hangminőségre szerintem tipikus AK: sima, részletes, stb. Mondanám, hogy BP-en ki tudod próbálni, de gondolom nem segít ki túlságosan
A balanced kimenet az mindig 2,5mm-es a DAP-okon, nagyjából hasonló megfontolásból, amiért a dízel tankolócső mérete/formája eltér a benzinestől. Illetve páran kezdik használni már a 4,4mm-es balanced csatlakozót, de még nem túl gyakori.
Ez füleshez/fejeshez jó, ha nem csak a csatlakozó balanced, hanem a mögöttes hardver is (OPA, DAC, bufok, tb), úgy megnő a leadott teljesítmény (csökken az üzemidő), javulhat a sztereó leképezés meg ilyesmi.Erősítőhöz line out kell ugye. Bár amúgy aktív hangfalat egyenesen DAP-ra kötve sem szokott rossz lenni a hatás szerintem, és ez javulhat balanced kimeneten.
-
törölt tag
válasz
wolfman #32055 üzenetére
Mondjuk igazából nem nekünk megfelelő hangot kell válasszál, hanem neked megfelelőt. Ilyen szempontból semmit nem ér a mi véleményünk, ez nem divat, hogy másoknak kell megfelelni és mutogatni
Tulku: Igen, a végtelenszer körbeforduló megoldások valóban elektronikusak, , csak magára a külsőségre gondoltam, hogy nem egy gombot nyomogatsz, hanem tekerni kell, mint régen. Amúgy van ténylegesen analóg is, a Hifiman szeret olyat használni, meg talán a Cayin is olyan szokott lenni.
-
gianni85
veterán
válasz
wolfman #32003 üzenetére
Ja és még egy negatívum ami gondolom más androidos dapnál is megvan, hogy nincs (deep)sleep. Folyamatosan merül hasznalaton kívül, hol jobban, hol kevésbé. Ugye megelőzhető ki-, bekapcsolgatással, de baromi sokáig tart amíg üzemképes lesz. Ez mondjuk ritkán tud idegesítő lenni, de ma pont ez volt a helyzet... este elfelejtettem tölteni, reggelre meg leszippant a maradék 10-20% így hallhathattam telón zenét amíg leugrottam Bp-re
-
gianni85
veterán
válasz
wolfman #32003 üzenetére
Úgy nem, de 1-2 anomália azért volt/van.
1. Nagyon nagyon ritkán megáll a lejatszás pár másodpercre. Ezt még nem nagyon tudtam beazonosítani mi hozhatja elő, tényleg csak 3naponta 1x van.
2. Aztán random nem jeleníti meg az album borítókat, bár ez nem igazán érdekel.
3. Meg olyat szokott csinálni, hogy pause gombot nyomok, megáll a zene, megint megnyomom és nem történik semmi, meg kell nyomnom a bekapcs gombot is, de akkor azonnal elindul.Ha lesz lelki erőm headfi-n leírom ezeket a topikjába, hátha foglalkoznak majd vele. Elég gyorsan és korrektül reagálnak ott a cayin munkatársai.
-
gianni85
veterán
válasz
wolfman #31996 üzenetére
Az n5ii már nem elérhető az eglobalcentral-nál. A 369$ msrp +vám +áfa áron semmiképp se venném meg, de a ~80e huf-ért még mindig jó vételnek találom így egy hónap elteltével. Amit sheratan is írt a fiio x5iii-mal kapcsolatban, az sajnos itt is tetten érhető, hogy a vas androiddal kevés az applikációkhoz, pl spotify irányítása néha laggol. Mondjuk ritka mikor azt használom, és nem a lokális zenémet így annyira nem zavar.
Szívesen meghallgattatnám a szabja ellenes fórumtársakkal, mert külföldi teszterek szerint nem érhetők tetten ebben a kiépítésben a tipikus sabre "hibák". Kíváncsi lennék a véleményükre. Nekem is bővíteni kellene a horizontomat egy találkozóval, bár a pénztárcám bánná. -
törölt tag
válasz
wolfman #31970 üzenetére
Sportra meg ilyenekre jó lehet persze. De arra a telefon is akár. Abban meg könnyen lehet aptX, elég sok telefon tudja manapság, egy csomóra meg fel lehet házilag barkácsolni (kb egy zip-et kell telepíteni recovery-ből).
Hát, ja, elég sok ilyen fizetett vagy hozzá nem értő teszt van. Elég könnyű lenyűgözni az amatőröket, főleg ha csak egy ilyen kiállításon hallgatnak meg valamit. Amúgy meg ami hang elsőre "wow", az lehet egy óra hallgatás után fárasztó és idegesítő. És így tovább. A Fiio amúgy nem vészesen rossz, csak az alsó kategóriában, illetve sokat fejlődtek azért, de vannak hiányosságaik. Ők elsősorban a funkciókra mennek rá, a hangminőség gyakran hagy kívánni valót azért. -
törölt tag
válasz
wolfman #31967 üzenetére
Hát, az UE900 lassan már lehet, hogy kifutó lesz inkább, mert alig van ebay-en belőle, az az ír eladó is levette, akinél rendszeresen volt ilyen 65-70 körül. Ha meg tudod oldani a szállítást valahogy, akkor érdemes figyelni, hátha akad még olcsón.
Én nem láttam sehol kiemelve, hogy tudna aptX-et, a headfi topikjában meg úgy írták, hogy nem tudja, szóval esélyesen nem tudja. De amúgy sem sokra elég a sima aptX, ilyen 10-20 ezres kategóriában még elég lehet, de normális fülessel még a HD is kevés lehet. Ha jó rendszert akarsz, akkor már az LDAC-ra kell gyúrni
-
törölt tag
válasz
wolfman #31965 üzenetére
Mondjuk ettől függetlenül nem támogat aptX-et az a lejátszó, de szerintem ez nem is feltétlen lényeges, ha vezetékkel használod úgyis.
Szerintem a 2 pines csatlakozó stabilabb tud lenni, és kevésbé hajlamos a kontakthibára, ami sajna gyakran elő tud fordulni mmcx-nél a forgó kialakítás és gyakran silány minőség miatt. Eddig mmcx-ből az egyetlen, amivel nem volt gondom, az az ATH-féle megoldás, de ez nem igazán kompatibilis a Shure-Westone csatlakozókkal, a Sony megint egyedi csatlakozót használ mmcx kinézettel, a kínaiak megint (vagy csak gyártási szórás miatt nem dugható össze). Szóval sok a gond vele sajnos.
Cserélhető kábel inkább csak drágább füleseknél éri meg. Kábelből sem olcsó a normális minőség, és ha veszel egy füleset 15-20 ezerért, és a kábel is 10-15 ezer hozzá, akkor már nem biztos, hogy érdemes vele vesződni. -
törölt tag
válasz
wolfman #31963 üzenetére
Nem nem nem.
Az A2DP a protokoll neve, ezt használja minden a mai napig sztereó hangátvitelre (úgy 2.0 vagy 2.1 óta, már nem emlékszem pontosan). Ez a BT egyik alapköve úgymond.
Az aptX egy kodek, mint az mp3, ogg és a többiek, ez csak a tömörítésért felel. Annyi különbség, hogy az aptX az kimondotta BT átvitelre lett optimalizálva, szemben mondjuk az mp3-mal. Elvileg bármilyen kodek elérhető lenne BT átvitel esetén (tehát akár mp3 is), de a jelenleg használtak azok az SBC (ez a legalapabb, minden támogatja, de hangra nem valami jó), AAC (Apple használja, meg még egy-két Android gyártó), aptX és aptX HD (a Qualcomm tulajdonában levő kodekek, bizonyos BT CSR chipekhez automatikusan jár a licenc, de amúgy külön fizetős), LDAC (Sony fejlesztés, ez a legmodernebb és legjobb minőségű, 8.0 óta minden Android telefon ingyen megkapja, csak a vevőben kell licencet fizetni rá).
-
fericske
addikt
válasz
wolfman #31961 üzenetére
Ezért tettem offba és vigyorgósba az "ajánlást"
Az M3s árában dap-ot, ami külső hangártyaként überelné, nem tudok. Ilyen cuccot keresel?
Majd a kolléga beszámol az X20-ról.
Az Xduoo rajongók az X10-et lehúzták, de az X20-at dícsérik. Az X2 és X3 jó ár/érték arányúak, szerintem, a többivel nem volt dolgom. Valamiért mindig megfeledkezek az Xduoo-ról, pedig az X2 a mostani áráért ajánlható szerintem. -
fericske
addikt
válasz
wolfman #31958 üzenetére
Mármint, hogy nincs dedikált LO rajta, vagyis külön áramkörön?
Én sok egyéb dap ellenében preferálom az M3s-t hangminőségre, de azért nem gondolnám, hogy asztali dac-ként használva egy dedikált LO sokat lendítene rajta, szóval ez engem nem tartana vissza.
Vegyél Qp1r-t, az teljesen rendben van külső hangkártyának is. A Korg 100m-et alázza, pedig az céleszköz, emebbe meg csak firmware frissítéssel került be az usb dac funkció.
-
törölt tag
válasz
wolfman #31939 üzenetére
Ugyanúgy, mint a 3,5-es jack, itt is meg lehet oldani, hogy rákötöd valami erősítőre, de ugye ez sem LO kimenet, tehát az OPA ott lesz a jelútban. De például aktív hangfalra kötve meg lehet oldani a balanced meghajtást, ami egész jól működhet, csak kell házilag gyártani kábelt hozzá.
-
törölt tag
válasz
wolfman #31937 üzenetére
Elég esélyes, hogy azért érzed így, mer valóban olyan emberek írták, akik amatőrök (értsd: nem ezzel foglalkoznak naphosszat, nincs igazán rálátásuk és tapasztalatuk más termékekkel).
Balanced úgy tudom azért 2,5mm, mert így nem kevered össze, és nem tudod véletlenül a sima jack dugaszt a balanced kimenetbe dugni (ami árthat az erősítőnek).
-
törölt tag
válasz
wolfman #31935 üzenetére
Régebbi AK lejátszókon úgy volt, hogy felcsavartad maxra a hangerőt, és az volt a line out. Ezt nyilván itt is lehet. A valós line out szoftveresen nem tudom mennyire megoldható, hiszen ott fizikailag kell a DAC jelét külön vezetni (hogy ne menjen át az OPA-n és egyebeken).
-
törölt tag
válasz
wolfman #31909 üzenetére
Nem tudom mennyire jó ár, de avx-en van egy éppen.
niof: Mert ezeket nem fejeshez tervezték. Ezzel a részével van gond. Amúgy lenne több olyan lejátszó is, aminek egész jó hangja van, és bír 50 órát, de fülessel. A fejhallgató az nem hordozható, vagy csak korlátozottan hordozható kategória (mondjuk egyik fix helyről a másikra). Persze lehet hordozni, én is láttam már HD650-nel is embert metrón, csak sok értelmét nem látom.
Az meg hogy kinek mi a fontos, szerintem ha megkérdezed akár csak az itt levő embereket, hogy mi a fontosabb, elmenjen egy hónapig töltés nélkül, vagy legyen rajta többfajta ki-/bemenet, és működjön hangkártyaként számítógépre dugva, akkor gyanítom, hogy nem sokan szavaznának az üzemidőre. Egyszerűen nagyon kevés olyan hely van, ahol ne lehetne napokig tölteni egy DAP-ot. Ha mégis ilyen helyre megy ez ember, akkor meg vinni kell egy powerbankot, és meg van oldva. -
Carlas
senior tag
válasz
wolfman #31847 üzenetére
Igen. Próbálj ki az ijoe-nal egy rendes fülessel egy fiio x3 III-at aztan valahol egy ibasso dx80-at, vagy akar egy Astell & Kern Juniort, vagy a Cowon Plenue D-t. Rögtön meghallod mi a gond. A fiio szerintem franko lejatszo de neha erdekesen fejleszt. Technikailag tok jok az adatok aztan amikor meghallgatot dobhatod ki a technikai adatokat a francba. Jo csak azert lehet mert 70e-ért csomo minden van benne, de semmi sem tul jo. jobb lenne ha BT, meg balanced kimenet se lenne de csereben baromi jo hangja lenne. Nekem egyaltalan nem dinamikus a hangja. Meg volt X1 es X3-am es hatalmas csalodas lett a vegen. most teszteltem a napokban oket es sokkal jobbak vannak kb ennyiert vagy picit tobbert. En mast valasztottam tobbert, de ha ilyen arban neznem akkor. Cowon PD /van a J is de az ugyan ez kb/,A&K Junior, ibasso DX80,. Amit meg olvasni (bar ehhez tobb hasznalat kell) hogy a Fiio szoftverbe azert vannak bugok,az X5III-nal sokszor crashel es fagy az android. Szerintem a hiba a tipikusan jo aron mindent adunk de semmit nem igazan jol. Attol fugg mi a kereted. De amiket irtam itthon kaphatoak a cowon pl85e., ezen felul van kinti rendelessel is pár.
-
fericske
addikt
válasz
wolfman #31847 üzenetére
Én az összes Fiio dap-ot gyengének tartom az x7-esek kivételével. Azokat nem próbáltam még eddig, aztán lehet, hogy ők sem lesznek kivételek. Az x5 v3-at tartom a legbotrányosabb modelljüknek.
szerk. Az M3-at sem hallottam még, de olvasatok után nem miatta változtatnék az "összes" kitételen.
-
Carlas
senior tag
válasz
wolfman #31845 üzenetére
Szia.
Sorrendbe:
-Nem érdemes váltani
-Hangja alapján baromira nem ér 70e-et. De az X5III is necces bar az mar azert jobb, viszont a konkurencia hasonloi sztem jobbak ilyen arban.
-Pont most kerestem baromi sok ideig a megfelelot. Kiprobaltam amit tudtam, sok okositast is kaptam. Koztuk fiiot is. Ajánlom neked pl:a Cowon Plenue D-t ha olcsobban szeretnél. Ar/ertekben talan a legjobb. Alza.huA fiio az iJoe nal kiprobalhato ha pesti vagy. Mind ott van.
-
-
Tulku
veterán
válasz
wolfman #27096 üzenetére
Én a saját inercia rendszeremet írtam le...de pl köztudott hogy az 550-es könnyen elmozdul (múlt héten tapasztaltam) és megbillen a hangkép is vele együtt...sekélyesedik a hangkép...
Most itt esztétikai szempontokról nem beszélek...ha valaki vállalja az ezzel együttjáró ET fejet, akkor szíve joga...ugyan rajtam nem sokat tud rombolni összhatásilag, de nem mászkálnék két lapostányérral a füleimen...
Talán on ear...még belefér...
-
válasz
wolfman #27096 üzenetére
Ha ahhoz van kedved, vagy te a fejest tartod kényelmesnek miért ne használhatnál utcára? Csak azt kell elfogadni, hogy a fejesek többnyire nehezebben hajthatók (jól) így vagy megbarátkozol azzal, hogy szarul szól vagy olyan DAP-ot veszel, amiben jobb az erősítő (és megbarátkozol, hogy hagy még így is benne)
-
törölt tag
válasz
wolfman #27089 üzenetére
Mondjuk szerintem nem feltétlen érdemes nagyobb felbontású fájlokra pazarolni a tárhelyet. Próbáld ki, hogy egy meglevő fájlt lekonvertálsz, és ABX teszteled, hallasz-e különbséget. 10 bálnából 9 nem hal
sadamsa: Ja, mert ezek az egész frekvenciatartományon állandó értékek
Hangerő meglesz, de nem az lenne a lényeg a zenehallgatásnál szerintem.
-
Tulku
veterán
válasz
wolfman #27085 üzenetére
Vagy egy brutál játékos...HDP R10 -zel próbáltam a hétvégén az 550-et...ott már azért adott valamit...
X3-on tényleg csak visított az 550 nekem is...
Ha nem akarsz vagyont költeni eladod az 550-et és veszel egy könnyebben hajtható fejest az x3 után...de mivel nem túl combos az erősítője eléggé meg kell válogatni...
-
Tim82
félisten
válasz
wolfman #26902 üzenetére
Nem szemeztem különösebben a Clip szériával (barátnőmnek van egy Clip+, az okés), csak teljesen véletlenül jutottam el most a Sandisk oldalára. Én többé-kevésbé elégedett vagyok a vagy öt éve meglévő Cowon D2-mel.
Egy dolgot hiányolok belőle, az pedig a line out (szeretnék egy többé-kevésbé hordozható, fejhallgatóerősítős láncot is), de második lejátszónak szerintem veszek majd egy 4. vagy 5. generációs iPod Classic-ot, ami Rockbox-szal, CF-moddal meg valami Fiio line-out kábellel ezt is pótolni fogja.
-
bozont
veterán
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
wolfman #26840 üzenetére
Stable firmware version FW1.3 for X3 2nd gen
The following changes and improvements were made to FW1.3 compared to FW1.1:
1. Pressing the Back button from the Now Playing screen will now always take you to the folder / album / etc. from which the current song is selected. This is true even after navigating to the main menu or powering the X3 off and back on;
2. Added support for M3U playlists without the "#EXTM3U" header;
3. Removed the 5800 song limit of media library;
4. Added Russian and Thai language UI support.
5. Improved gapless playback of single music files split by CUE sheets;
6. Fixed issue where the genre tag of AAC files (.m4a) was read incorrectly;
7. Fixed issue where the X3 has trouble entering standby if a micro SD card or OTG storage was removed while music was playing;
8. Fixed issue where the headphone output made noises if the volume is changed using the volume keys when the player is acting as USB DAC;
9. Fixed issue where certain situations caused the player to play songs without sound;
10. Fixed issue where in USB DAC mode holding a volume button while the screen is off caused problems in the sound output;
11. Fixed issue where certain music files caused the player to hang;
12. Fixed issue where resetting an EQ setting did not take effect (sliders update but sound doesn't change) until another preset was selected;
13. Optimized sorting of songs within ISO image files;
14. Corrected translation of certain terms in the UI;
15. The default function of the multifunction output has been changed to line out, to cater to the majority of users using it as line out;
16. Equalizer may now also be used with line out and coaxial output;
17. Fixed issue where unplugging and replugging earphones 2-3 times quickly while a song was playing caused popping sounds through the earphones;
18. Fixed issue where there would be no sound on playback if connections to the headphone out / line out were broken and reconnected / changed within one second;
19. Enabled correct splitting of music files by CUE files with indexes of over 99 minutes;
20. Various other bug fixes and stability improvements. -
Tulku
veterán
-
Tulku
veterán
válasz
wolfman #26775 üzenetére
Nem tudom ez a szöveg mit jelent...a fiio-knál ha gyorsan nyomkodod az oldalsó gombot akkor hangerőt növel, ha rajta tartod a kezed akkor ugrik egy számot....
X5 nél lehet programozni, hogy kikapcsolt képernyő mellett milyen gombok maradjanak aktívak...3 lépésben.
Fiioknál tárcsához nem szabad nyúlni, az veszélyes
-
GabeszHUN
tag
válasz
wolfman #26723 üzenetére
Azért elvétve gyártottak ilyet, példának okáért Cowon iAudio7 , amit már ugyan nem kapni, de biztosan be lehet szerezni valahonnan, és ez pedig pont azt a 30 egy-két ezres kategóriát erősítette, amikor gyártották.kicsi, jo a hangminősége, a vezérlőgombok érintősek, és nagyon is jominőségűek, FLAC-ot játszik.Egyedüli gyengéje a bővíthetetlenség.Édesapámnak van ilyen , 7 éve, és nagyon megvan elégedve vele.
-
törölt tag
válasz
wolfman #26723 üzenetére
Sony-k minősége is erősen csőkken, mert az olcsósitás a hangminőség és szolgáltatások kárára történik. Viszont még igy is egy elfogadható mp3-as audió terméknek nevezném, csak már nem az a SONY mint régen volt...
Kezdésnek a firmwire frissitések hiányát emlithetném, ami mára szinte semmi, de a termékek technikai szinten tudnák használni és sokszor szükség is lenne a javitásra, de nem érkezik soha se nem.
-
-
GabeszHUN
tag
-
zack
nagyúr
válasz
wolfman #26464 üzenetére
Egyébként megtaláltam az angol nyelvet. Settings - fentről a 7. menüpont, aki esetleg elakadna.
Gyors helyzetjelentés.
Az erősítője, dinamikája, tere, bitang. Testesebbek a mélyek, és úgy globálisan "vékonyabbnak" hat mellette a Note4. Van azért itt különbség Note4-hez képest, nem is oly apró. Valami ilyesmit vártam.
Nekem speciel a dark egyelőre jobban tetszik, de ez szerintem füles és masterelés függő, illetve műfajtól és forrástól is függhet.
De még hallgatózom...GR07-et hagyom még lubickolni. -
Ereshkigal
őstag
válasz
wolfman #22418 üzenetére
Azért annál többről van szó, hogy "instabil szoftver"... több tucat lejátszón meg megy rendesen. Egy éve már, hogy kijött a 3.13-as verzió, és azért hegesztenek folyamatosan, remélhetőleg hamarosan bővül a lista...
Anno egy Fuze+-t néztem ki magamnak, de olyan rosszakat olvastam róla (nem emlékszem már a részletekre, csak hogy az érintőképernyője gyári fw-rel is kaotikus dolgokat művelt), hogy inkább Zipet vettem, amit nem bántam meg.
-
PHM
addikt
válasz
wolfman #22413 üzenetére
A Philips lejátszók jó része lejátssza az APE/FLAC fájlokat.
Csak a legújabb, 4. generációban jött az az agybaj, hogy nem.
Személyes kedvencem az Ariaz, kár, hogy nem bővíthető.
Elég nagy ökörség, hogy a bővíthetőség a nagytestvérnél (Muse) kezdődik.
Ugyanakkor meg van olyan, a Raga kinézetével rendelkező modelljük,
aminek nincs belső flash memóriája, helyette microSDHC-t fogad.
(A Raga a belépő szint közepe táján van.) Ki érti ezt?
Egyébként félő, hogy miután a Philips eladta az audio részleget,
az egyébként korrekt support is csorbát fog szenvedni a későbbiekben. -
.DLL
veterán
válasz
wolfman #22404 üzenetére
Clip Zipem még nem lassult be lejátszás közben o.O remélem nem is fog. Mondjuk RockBox-szal használom.
Viszont Play All ebben sincs, csak egy dinamikus current playlist van, amihez az első szám elindítása után (ekkor a current playlist-be teszi annak a mappának a többi számát is) hozzáadhatok további mappákat vagy számokat. Ez így nem is rossz, de nincs "Clear Current playlist" vagy hasonló menüpont, így ha nullázni szeretném, és új mappákat betenni, akkor mindig előbb el kell indítani 1db számot, különben az adott mappára hosszú-klikknél, csak az aktuális Playlist-be tudom beilleszteni azt.
Nem nagy gond, végsősoron meg tudom oldani amit szeretnék, de lehetne kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- XPEnology
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- További aktív témák...
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest