- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Ez valami nagyon meleg dolog...nekem az SP1000 hallatlan kiegyensúlyozottsága tetszett és a légiessége....félő - és ezt olvastam is - hogy ez a cső jókora testességet ad, ami ugyan basszuserő, de szerintem egy idő után csepegős, mézesmázos...
Majd alszom még jó párat....aztán nyilván Astell-ék felé húz majd a szívem...
Na megyek fülhallgatót csinálni....mikre adom a fejem
-
Tulku
veterán
Amit eddig hallottam a Lotoo felhozatalból, abból arra következtetek, hogy egy 40-50 generációt kihagynék az SP1000 ellenében...
szerk: A látottak alapján a Cayin elég érdekes lehet, nyilván hallani kéne, illetve a kezelését megtapasztalni...
Fericske: Még az SS-t sem venném meg SP1000-ből a hallottak alapján nekem a CU jön be....na most a könnyített verzió egy alumínium cucc...nem táraznék be rá, csak mert kissé olcsóbb...
Otthon fogom használni, ha veszek, nem hordozgatom utcán....[ Szerkesztve ]
-
flexxx
tag
Valóban, ne haragudj, ezt elfelejtettem hozzátenni: később lett ebből egy 2.0-ás, és egy 3.0-ás kiadás, ezeket árulják a mai napig, amiből 2014-ben vettem is egyet, de a rendszerét lecserélték egy teljesen használhatatlan, generic kínaira, ami a magyar fordítás kegyetlenségén túl olyan hibákkal küszködik, hogy még a zenéket sem lehet lejátszás közben visszafele léptetni, mert random format errorokat dobál, és lefagyasztja az egészet. A régi már Amazon-on is out of stock sajnos.
-
Tulku
veterán
Távol álljon tőlem Harkály komám, hogy beléd kössek, csak erre reflektáltam:
"hogy a minél alacsonyabb az elméleti ideális. Szóval de, meghatározza a hangminőség egy részét valahogyan minden esetben."
De ezek szerint félreértettem.... a meghatározza, nem ekvivalens a jobb fogalmával....
No offense!
-
Tulku
veterán
Én megértem, de az objektív hangminőséghez igenis köze van és a releváns (amit most említesz) kizárttá teszi, hogy legyenek kivételek...
Márpedig ha vannak, akkor nem állíthatunk fel oksági relációt...
Én saját példámból indultam ki (nem tesztekből, de elfogadom) hogy egy 20 ohmos kimeneti impedanciájó játékos (AK100) egy 6 armatúrás fülessel (W60) sokkal teljesebb, jobb hangképet adott, mint egy jóval alacsonyabb (>1 ohm) impedanciájó, drágább dap-pal (AK240) ....nem placebo, minden jobb, élettelibb volt.
Elhiszem, ha tesztek igazolják, akkor viszont nem érzem létjogosultságát, hogy egy erősítő építésénél készítsenek egy váltót, ami kimeneti impedanciát vált...hiszen a kisebb MINDEN ESETBEN jobb, mint írtad...vagy mégsem?
-
Tulku
veterán
Az illesztés meghatározza a hangminőséget...így maga a kimeneti impedancia mint érték, nem hangminőség meghatározó elem (te is hoztál fel példának egyes fejeseket, illetve Bkercso is tervezett változtatható kimeneti impedanciájú erőlködőt) hanem az illesztés megfelelő, vagy épp nem megfelelő volta miatt romolhat a hangminőség (pl az általad is érintett bass roll off).
Amiért felhoztam példának a 20 ohm kimeneti impedanciájú AK100-at, az amiatt volt, mert jól megmutatta, hogy aramtúrás esetben is teljesen megjósolhatatlan, milyen végterméket kapunk hangminőség terén...
Egyesekkel mesésen szólt, másokkal nem...Meggyőződésem, hogy egy 150 (csak példa) ohmnál nagyobb impedanciájú fejesnél az, hogy egy erősítő kimeneti impedanciája nem 0,5 ohm, hanem 1,8 nem releváns...vagy ha az, akkor fejes specifikus, tehát előfordulhat ez is az is...
Próbáltak AK100 esetén is ökölszabályt megfogalmazni (kisebb mint 10 ohm alatti armatúrás fülesek esetén nem ajánlott) de ez sem sikerült mindig...
Egyébként az utóbbi időben valóban elterjedt ez a kimeneti impedancia nézegetés dap fronton, de véleményem szerint a sok armatúrás fülesekkel hozható kapcsolatba, ugyanis épp ott tapasztalhatóak eltérések a hangminőség tekintetében, kimeneti impedancia függvényében, de - mint már írtam is - csak bizonyos esetekben, ráadásul semmilyen általános szabályszerúséget nem tudtak megfogalmazni. Magyarul egyiket érinti másikat nem. Épp Piotr új rendszere is ezt hivatott kiküszöbölni, ha jól tudom, vagyis egy kevésbé kimeneti impedancia érzékeny füles kategória létrehozása volt a cél (Fibae).
Meggyőződésem tehát, hogy - természetesen bizonyos keretek között - a kimeneti impedancia az illesztéssel (megfelelő párosítással) korrigálható....
Nyilván félreérthető a semmi köze megfogalmazás, de a folytatásban az illesztés maga is hangminőség meghatározó elemként szerepel...itt inkább arra próbáltam célozni, hogy nincs általános szabály (2 ohmnál nagyobbak rosszabbul szólnak mint a 2 ohmnál kisebbek).
Pont...
-
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Az a baj, hogy m3s-re vettem rá magam, viszont head-fin olvastam a gyártó hsz-ét, hogy csak bizonyos partnerei kaptak csak az utolsó beccsből, az is mind a kínai piac és szeptemberben volt, szóval nem igazán találni már.
Illetve a jelenlegi gyártott lejátszói az m0 és az m5s, de elhintette, hogy ott azért elfér még 1-2 szám, ergó nagy valószínűséggel fognak kijönni újabb cuccal a jövőben. Kérdés, hogy mit tudnak majd és milyen áron (m0 annyira elv nem lett jó, inkább a kompakt volta miatt kelendő teló helyett sport stb dolgokhoz)
Ugyanakkor ott az xduoo x20, ami árban ~12-13k-val lenne több akcióban, mint az m2s (mivel elég borsos a postaköltség angliából ~21font) és van rockbox, van balanced (a trinity pm fülesemhez van balanced kábel, és kínváncsi lennék, hogy van-e különbség)
Illetve a külső hangkártyának használt Musiland 04 Mx-emet nem tudom használni már több, mint 2éve (valamikor 2016 őszén volt egy win10es usb frissítés és azóta pár mp használat után eldobálja a winfos... ki kellene már próbálnom másik gépen is, hogy a win a hülye vagy meghalt), és habár ritkán hallgatok gépen zenét, de baromira zavar az alaplapi hangkártya.
Szóval dilemma van, de venni kéne valamit (és igen, láttam, hogy aprón ~2-3hete valaki eladott egy m3s-t )
De egyébként ha tudsz (vagy bárki) valami jót ajánlani ebben az ársávban (60-70ig), akkor szívesen hallgatom. (azért örülnék jobban az m3snek mert elv nagyobb teljesítményt ad le így egy fokkal jobb a fejesekhez... és akkor talán újra használnám az AKG K550es fejesem is )
Amúgy az is kicsit elbizonytalanít, hogy írták páran (itt is valaki talán?) hogy az m2s-nél a 4,8ohm a kimeneten nem jó az armatúrás füleseknek. Ez miért baj? Mármint miért rossz a BA-knak? (ugyebár a trinity aramtúrás)
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
stemplar07
őstag
értem Bodz , egyet értek, én kényszer pályára kerültem amikor a HD650-et megvettem (és nagyon nem bántam meg ) nekem az a +7 mW (vagy a más elektronikák, nem tudom ) pont elég volt a dinamika tartomány emeléséhez . Nekem tetszik ez a modularitás . Te magad mondtad pár hete ,,kellett ez a 4,4 pentacone szabvány a világnak, de nagyon ,, és a FiiO ki adta a 4,4 balanced modulját , így aztán 3 fejesem balanced kábele is használható azóta ..van ennek pozitív hozadéka is ..
De van más példa is (ha már a tápot szóba hoztad ): Réges- régen amikor az első média playert megvettem + aztán projektort , a popcorn-hoz megvettem egy tuning tápot (Xbox 360 nagy stabil táp átalakítva ) és bár egy 55" TV-n semmi különbség nem volt a 100"-on már bizony igen ..[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
(OFF)(OFF)Figyelj , szerintem érted a lényeget ..nem reagálom túl a dolgokat, ellenkezőleg a helyére kerültek a dolgok..
Sheratan , mint aki gyárt ilyen cuccokat leír itt valamit , befolyásol .. ennyi
leírja ,hogy a FiiO-nál a Q5 nem a felső kategória , ugyanakkor a gyártó pedig ezt írja :
Flagship Bluetooth and DSD-Capable DAC & Amplifier
((azt hagyjuk a francba, hogy ez hol foglal helyet a piacon ))
na befejeztem és pont . (/OFF)(/OFF)[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
.. néha kirekesztőek és túlzóak vagytok.. a ,,nirvánában,, és nem csak Te hallgattál más lejátszókat/erősítőket ..
kemcso , azért is írtam, hogy a felső polcon kell nézelődni .. X7ii/Q5 már-már jónak számít (ár/értékben/garanciában), de ez a telefonnal való X5iii összevetés vicces .. (még a V30-al is ) -
s4tch
veterán
A Hiby mondjuk nálam inkább ellenérv: a mai napig nem voltak képesek kijavítani, hogy dlna mappákat ne cím szerint rendezze a program. Minden más program tudja ezt. Nekem ez hanyagságot sugall.
A telefonnal akarod irányítani azt a kütyüt, amin ott a zene? Akkor miért nem eleve a telefonon van a muzsika?
Persze, jó egy dap. Pici, sokáig bírja, el lehet vinni futni, edzeni, nem húzza a zsebet, jól néz ki, jó esetben usb dac funkciót is tud, és nincs szükség bt transzferre sem, ha 1 eszközöd van. Valószínű, hogy az új Fiio jobban is szól, mint az ES100. Csak épp az ES100 ~30 rongy, ennyiért pedig szerintem bajnok megoldás.
-
s4tch
veterán
Engem nagyon meglepett az Earstudio ES100. Jó a hang, jó a méret, van benne kraft, jó a kezelhetőség, istentelenül jó az app (hatalmasat dob a kütyüzés érzésén), az egy nagyon kerek történet, tudásához képest vicces áron. Ha van egy ldac-képes telefonja az embernek, akkor nagyon kell akarni egy dapot, hogy meg tudja magának indokolni az ember, miért költ egy fillérrel is többet, mint amennyibe az ES100 kerül.
-
gianni85
veterán
Jó ideje figyelek már minden ujdonságot, de mégis csak a streaming funkciós cuccok a legérdekesebbek. Legyen jó hang, ne kerüljön egy vagyonba, és ne laggoljon. Ha technóban is up-to-date, az még jobb (pl. usb-c)
A cayin n5ii-m csak sebességben volt kicsit lomha, meg az eredeti ára magas volt. Olcsóbb dap-oknak már elég jó alternatívája lehet egy teló + a hiperszuer ldac kütyük Legalábbis én így gondolom, de ahogy nézem sokan mások is a streamer szent grált keresik -
golya85
csendes tag
Egész jónak tűnik
Nemrég kezdem keresni, hogy milyen lejátszókon megy offline is a Spottfy, mivel teljesen áttértem már rá. A telefonokból pedig egyre inkább kihagyják a jack csatlakozót. Meg azért lenne különbség szerintem a very high minőségnél is, ha egyszer pedig lesz lossless is...
Egy jó magyar árral nálam befutó lehet. Tesztet azért szívesen olvasnék róla. -
cirx
senior tag
-
tibi970307
tag
Nem is az összehasonlításon van a hangsúly, csak olyan IEM-et és DAP-ot keresnék, amivel lenne tér minden irányban, nem csak oldalirányban. Nem szükséges, hogy ugyanazt tudja nyújtani, mint egy optimálisan elhelyezett hangsugárzó. Az lenne az elvárásom, hogy ne azt érezzem, mintha a fejemből szólna a középre orientált ének. Legyen egy színpadtér.
-
Ulf
tag
Megtaláltam én is, és könnyebben emészthető az ára is, viszont joval kevesebb tapasztalat van vele külföldi fórumokon is kevesebb véleményt találtam róla. Valamint a cowon-t már volt szerencsém meghallgatni és nagyon tetszett. Viszont a -20k a cowon-hoz képest szimpatikus lenne....
-
lenker
csendes tag
-
Tulku
veterán
Meer linkelgetel minden félét...de ez tán lehet jól is szól...
-
gianni85
veterán
Közben visszaléptem
Dönteni kellett, hogy vagy még egy kütyü, vagy inkább invesztálok tovább a meglévő cuccokba. "Sajnos" belefutottam abba a "hibába", hogy kipróbáltam az impulzus vásárlásként beszerzett pico power erősítőmet, és maradnia kell. Az fedezte volna a következő vásárlásaimat Most kell nézni hozzá egy 3,5-ös IC kábelt, tölthető 9V-os elemeket, és nem ártana a Cayin DAP-hoz már egy powerbank, meg sd kártya. Na mind1, valamit valamiért -
wolfman
veterán
Nos ha nincs róla tapasztalat, nem szívesen veszek azért hogy utána esetleg kiderüljön, hogy sz@r. Bár most megtehetem, hogy veszek egy drágább lejátszót, de nem szívesen leszek kísérleti patkány.
Már csak azért sem, mert azt meg tudom mondani, hogy szép vagy nekem tetsző hangja van-e, de viszonyítási alapom másikhoz nektek van. Nekem a FiiO X3v2-nek is tetszett a hangja, aztán körbefikázzátok itt folyton. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy bot fülem van, csak, hogy nektek van már rálátásotok más termékekkel.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
őstag
Aki itt a ítt HA-n ki lett tiltva....valamiért. (friss regizett)
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
DBAtti
aktív tag
Szia,
Aliexpressen mindenhol 279 USD, ami nem szignifikánsan, de olcsóbb (meg ott is kapsz bolti kupont, kedvezményt ha többet veszel, stb).
Szerinted jobb erről az eGlobal oldalról rendelni? Alin eddig hála az égnek nem kellett reklamálnom, az általad linkelt oldalt eddig nem ismertem.szerk.: úgy látom az 5 USD-t azonnal le is vonathatod, és free DHL szállítással küldik... nem rossz. 274 USD ~ 69k HUF
LinkA no feedback score azért furcsa egy 2 éve üzemelő boltnál...
[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
niof
addikt
Hát, azért valami kijelző jó lenne rajta. Eléggé meg lenne tömve, és valahogy látni kéne, mi az, amit épp le szeretnék játszani. Egyébként a 300 ohm-nál a 2*100mW elég barátinak tűnik, a többihez képest! Ugyanez kijelzővel?
kgab01
Ha valamit meg szeretnék venni, általában elkezdek utána olvasni. Tegnap, mikor megnéztem a Massdrop-os levelet, megörültem. Bár az üzemidő gyenge, de 200$ az nem sok, gondoltam csak van a Head-Fi-n topikja. Van. Nagyjából az utolsó 20 oldalt néztem át, és ezeket ott olvastam. A memóriakártya gond lehet egy nem támogatott típus esetén, ez még ok. De a hangerő "ugrálást" többen is írták, bár az is szerepelt, hogy elvileg az akadozó menüvel együtt egy upgrade ezt javította. Na de akkor is... Ilyenek ne legyenek már benne! Nem azért, de az iPod-ra, mióta nálam van, nem jött szoftverfrissítés, mert nem kell, teljesen jól működik. Jó, persze, mindjárt kapom az ívet, hogy az egy sokkal gagyibb szerkezet ezeknél. De mégis csak szoftverrel működik, és ráadásul jól. Még sosem hibázott, nem fagyott le, nem indult újra stb...[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Tulku
veterán
Abban maximálisan egyetértek, hogy csak egy adott készülék esetében van értelme vizsgálni a szimmetrikus vs aszimmetrikus jelút hangképét...terét (mert kizárólag ott a difi)....de nyilván nem az a cél, hogy egy teljesen más, de aszimmetrikus felépítésű dac-amp-ot hasonlítsunk egy teljesen más kiépítésű szimmetrikushoz...
Adott készülék esetén érezhető a térben változás, ezt akár be is lehet mutatni mindenkinek, ez nem egy placebo jelenség...nem sejtelmesen a távolból előtűnő...mintha ez meg ez más lenne szindróma...de hogy ez hogyan viszonyul egy eleve nem szimmetrikus erőlködőhöz az más tészta...
Amit megtapasztaltam; ha van egy adott eszköz, ott a szimmetrikus kimeneten jobb a tér leképezése mint aszimmetzrikus kimeneten...
És nem a balanced kiépítés az Isten...ebben is egyetértek...
LPG nem szimmetrikus, még is sokan a világ egyik legjobb dap-jaként tartják számon a mai napig....
Egyébként a polémia abból indult ki, hogy épp én javasoltam, amennyiben nincs az adott készüléken belül teljesen balanced kiépítés akkor ne sz@rakodjon 2,5-es balanced kábellel (amit egyébként is a világ legszemetebb dolgának tartok) hanem maradjon csak a jól bevált 3,5-esnél...ez azt hiszem nem térítés volt a balanced mód mellett...
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Igen, nekem mindkét modell túlzó középmagas kiemeléssel reszel...
Az eddig hallott legjobb szabja nekem a Hibino, a legjobb cirrus az AK240 és a legjobb AKM az sp1000 (de a 320+380amp sem marad mögötte, kicsit több, kicsit kevesebb).
DAP-okról beszélek kizárólag, bár egy fejes találkozón volt szerencsém nagy audio gd dac-amp-okat kipróbálni, a szabjástól az atyaisten mentsen meg...a Sheratan 503-asa meg tetszett nagyon...
-
Tulku
veterán
Igazad van...kevertem a 300-al...elnézést...ebben már két szbja van...
Viszont én még nem hallottam nem sabre hangú sabre dac-al szerelt kütyüt...AK nem hiába hagyta ki őket, inkább a sokat szidott cirrusból hozta ki a maximumot....
Én még a HDP-R10-nél is hallottam a szabja középmagas kiemelését, bár eddig az volt a legjobb szabja dap amit hallottam eddig...
-
detroitrw
addikt
szintén GB
Ja és nem cserélem le a fülesem, hát valami eszméletlen mennyi tartalék van ebbe a fülesbe, ismét leesett a színpadról pár réteg függöny és nem azért cseréltem volna le mert nem tetszik hanem mert már nem hozza azt az élményt mint az "elején"ez a relé hang nagyon megdobja a kapott élményt olyan igazi hifi-s (az asztali erőlködőm hangszabályzója is relés és imádom a hangját)
egyelőre a réz kábellel 3,5-ös csatival hallgatom, még pár hét mire megjön a 2,5-es csati s akkor azzal áttérek az ezüstre
Nagyon kíváncsian várom(#31706) Nigér
nem egy stockfisch records, de aki ezen nőtt fel annak sokkal több[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Persze igen akinek nincs turelme, vegyen ...
Anno meg a colorfly c3-hoz vettem
En a muzsikaval ugy vagyok hogy van ~50-100 alap album ami mindig fent van s lefedi az erdeklodesem eleg nagy %-at, a tobbit meg mikor mi jut eszembe modon masolom egyszerre 5-10 albumDe van evo+ u3 karim is 128-ba m3s-nel azt fogom eroltetni, az elejen tobb dsd, iso is megy a jatekosra
más: tudtok valami helyet ahol ertelmes minosegu 2,5 4pin-es jacket lehet kapni? 2,5-3,5 atalakito is johetne.
Fel kell keszulni a fulestalira -
fericske
addikt
Rengeteg járatás kell neki. Túl vagyok a 100 órán vele, de még mindig mintha alakulna.
A tere zseniális. Árkategóriától függetlenül kevés füles tudott lenyűgözni a terével, ez közéjük tartozik.
Mike Oldfield - Songs Of The Distant Earth albumot hallgatva semmi hiányérzetem nincs vele. El tudnám hinni, hogy ennek így kell szólni és kész. Minden albumra, zenére nem igaz, sajnos, de azért ez se semmi ennyi pénzért.
A Final amúgy is egy térmágus, az összes kedvelt modelljének ez az elsődleges sikere. Ebbe az olcsó termékükbe is sikerült belecsempészniük a "varázslatot".Az E2000-be nem, az más tészta.
A tere sikeréhez hozzájön a nagyon jó sztereója. Nagyon minimális lehet az áthallás a két oldal között. Ez miatt kicsit játszós, hogy középre sikerüljön bepozicionálni a hangot a harangokkal, különben "bandzsítósan" húzni fog valamelyik oldalra.
A hangolása, karaktere még az ami jól el lett találva.
Megvan benne a távolságtartó előadásmód, amitől nem válik fárasztóvá és a térnek is csak jót tesz.
A tolakodó tucc-tucc mélyek sem a dobhártyát akarják kiütni, hanem valahol a tarkó környékén "sülnek ki".
A mélyek amolyan hangfalas mélyek.
Van testük és "huzatuk"(reverb), viszont gyors lecsengésűek és nincs az a dobozhangot okozó mélyközép (300hz) körüli kiemelés. Ezért érdekes, hogy a középtartománynak meg úgy van meg a teste, mintha az a mélyközép kiemelés meglenne. Ez egy nagyon természetes hangkaraktert hoz így létre.
Egyébként az enyhe fátyolosság és a DD hangzás is a jellemzői közé tartozik, mint az abszolút nem fárasztó viselet és hangzás.
Játszadoztam a harangokkal, természetesen.
Az összes mágia csak akkor érvényesül, ha a saját, Final harangját használom vele. A tere, karaktere odalesz teljesen más tip-ektől.
Tehát ez az olcsó füles is a Final-től egy gondos tervezői munka eredménye, A-Z-ig.(#31531) Hadronox
Nem tudom, gugliból nyomom csak én is. Tippet adtam, te eldöntöd, hogy s mint, meg mi éri meg neked.[ Szerkesztve ]
-
macera2
aktív tag
A javasolt, RUIZU A50 még magyarul is tud. Azért van még homály. Pl.: az OTG copy szolgáltatás mit takar? (OTG copy: only support Android mobile phone at moment)
Aztán, néha kiírják, hogy milyen op. rendszert támogat a lejátszó, (W7,8, ....10) de általában nincs említve.
Pl: Model: XDUOO X3 Operating System: Linux
A fentieket hogy kell értelmezni?A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
macera2
aktív tag
Hi Bodz!
Az említett xduoo nano d3 lejátszót a Guglin is több helyen megtaláltam. De az ábrázolt eszközökön mindig voltak kínai feliratok is. Viszont a nyelv választás funkciót nem találtam a szolgáltatások közt. Lehetséges, hogy pl. csak angol nyelvű szöveget nem is lehet beállítani?A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
macera2
aktív tag
Kösz az infókat. Nehezen tudom elképzelni, hogy az ihifi780 displayén hogy lehet pl. egy 50-100GB-os zenei anyagba keresgélni.
Szóval az xDuoo nano D3 a szimpatikusabb. Barátságosabb display méret, számszerű paramétereket is látni, nem csak ígéreteket. Az árhoz még hozzá kell számolni a vámot és az ÁFÁT is ugye?A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest