- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
-
Zoli133
addikt
Izé, ez nem az mp3 lejátszós topik?
-
Zoli133
addikt
válasz
Ati1979 #24300 üzenetére
Pedig az giazat megvallva nálad szoktam érezni leginkább talán a jelenséget.
Az ilyen 60k alatt nincs DAC és társai jellegű dologknál.
Személyes élmény és tudom bot fülem is van, de 1 hétig nem volt meg a mobilom (Lumia 920), addig nem tudtam útközben zenét hallgatni. Visszakaptam és az első reggel egy vacak se215 társaságában valami hihetetlen módon élveztem, hogy zenét hallgatok, pedig ugye itthon van egy korrekt középkategóriás lánc mellette. (nagykínai DAc, champ, srh940)
De nem akarok kötekedni, csak észrevétel volt.
-
Zoli133
addikt
Tudom ez lassan mániám, de egyszer konvertálj le LAME-el egy flack számot 320as mp3-ba majd foobar abx tesztel hasonlítsd össze kérlek.
Persze én is veszteségmentesen gyűjtöm a zenéimet. A lényeg, hogy nem kell az mp3at lesajnálni azért mert mp3, legalábbis ez jött le a hsz-edből, persze ha nem így értetted akkor nem szóltam.
Persze a YT az tényleg felejtős, túl sok sebből vérzik. -
Zoli133
addikt
neten bóklászva kis érdekességre bukkantam:
Gyárialg rockboxal érkező clipz zip, igazából belegondolva ezen az oldalon nem is a rockbox a meglepő, hanem a tény, hogy ezt is árulják. -
Zoli133
addikt
válasz
bucsher #21900 üzenetére
"fontos, hogy higgyünk a zenénkben" - remek jövőhéten ezzel jönnek a jehova tanúi kopogtatni.
(#21903) Ati1979: Miért vegyek adott esetben plusz tárhelyet ha felesleges? HA elférek 20 gigán akkor minek foglaljon inkább 120at? Boltban se vesezek 5 kiló kenyeret mert megtehetem, mert teljesen felesleges lenne. Van elég hely a winchesteremen, a lejátszó eszközömön nem arról van szó, sőt jelenleg falc és mp3 formátumban is megvan egy csomó anyagom, teljesen feleslegesen, inkább a fogxyasztói szemlélet, a nem tudom minek de jó....
(#21905) schawo Hatalmas +1
-
Zoli133
addikt
válasz
gelbelex #21826 üzenetére
De azzal, hogy azt mondja, hogy azoknak akiknek nem jött be az eddigi fiio-k hangja (egyébként ő is közte van de lényegtelen most), azzal feltételezi, hogy ennek is "fiio"-s hangja lesz és ezt ő mondja tehtáeszek szerint neki fejben már el van ez könyvelve, hogy ez is fiio-s hangzású holott semmit nem tudunk róla. Ez pedig bőven beleesik a véleméyn kategóriába.
Remek ellenpélda, hogy ennyit se tudhatunk róla a korábbi fattyu esete az srh-1840el. -
Zoli133
addikt
-
Zoli133
addikt
válasz
Ereshkigal #21526 üzenetére
Köszi.
Ez bíztató, lehet lecserélem majd a zipet. -
Zoli133
addikt
válasz
Ereshkigal #21517 üzenetére
Ha arra járok mindnképp, bár nem sok esélyt látok rá, hgy ez megtörténik a közeljövőben.
Mége gy kérdés, kijelzője ugyanaz mint a zipnek? Zip-é időnkéént baromi halvány/fakó alig látni, hátha javítottak rajta valamit.
-
Zoli133
addikt
válasz
Ereshkigal #21515 üzenetére
Zip nekem ment már 20 órát is.
, igaz az átlag az inkább 10.
Hangja amilyen a sportnak az eddigi clipekhez képest? -
Zoli133
addikt
Valaki nem tervez bevállalni egy clip sport-ot? Ma kicsit elgem lett a zip 10órás akkujából.
A rossz hír, hogy új a chip, így rocbox támogatás nem lesz hozzá az szinte biztos, a hangminőségről meg szinte semmit nem tudunk. Nos van bátor jelentkező? -
Zoli133
addikt
válasz
TheBomberman #21508 üzenetére
sandisk sansa clip+, clip zip. Refurbished verzió ebay-ról 10 alatt megvan és még jól is szól.
-
Zoli133
addikt
válasz
Seraph 16 #21295 üzenetére
A fiio is csak a saját memóriáján tárolt cuccokat adja ki digitális jelen, ráadásul egy hordozható lejátszóba felesleges a sok.1, feleslegesen bonyolítaná/drágítaná az egészet.
Mondom DAC-os topicban érdemes rákérdezni, lehet van valami x3 méretű cucc ami képes rá. (Persze tudom külön cucc, de a DApok ezt nem tudják és nem is fogják tudni valószínűleg)
-
Zoli133
addikt
válasz
bucsher #21012 üzenetére
Részermől és ez a fogyasztói rendszerben elég meghatározható, hogy a gyári csomagolásban amikor elhagyja a csomagolóüzemet az számít újnak, amint ki van bontva a gyári csomagolás már használt. Persze én így látom, legalábbis nálam az új nem relatív a kicsit használt már jobban az.
-
Zoli133
addikt
válasz
Pixel kft. #20655 üzenetére
Hibátlan eszköz nem létezik. De már hibátlan szoftver sem. (Utóbbit minden prog-os tudja.
)
-
Zoli133
addikt
-
Zoli133
addikt
válasz
raven12 #20551 üzenetére
Zip ha fontos a rádió, clip+nak jobb napsütésben az olvashatósága, de a zip meg több információt jelenít meg, így talán kényelmesebb is.
Rockbox teljesen stabil mindkettőn.Használtam(Használom) mindkettőt de ha most kellene vennem, nehéz döntés lenne ismét.
szerk: akku ugyan azt bírja, csiptető a clip+-é erősebb, talán jobban bírja kicsivel.
-
Zoli133
addikt
válasz
Ati1979 #20452 üzenetére
Valljuk be elég nagy szívás lenne ha egyezne a fülünk, mert 2 lehetőség van.
1. Össze vagyunk nőve, de ezt kizárhatjuk mert most nem vagy itt mellettem.
2. Mindig másnál van a fül, néha odaadjuk a másiknak. Ez megint nem egy kellemes eset, mert addig a másik nem hall fül nélkül. -
Zoli133
addikt
válasz
korpicschess #20323 üzenetére
Kinézet alapján én inkább az X3-ra szavaznék ez olyan fura....
A fiio meg igazán kereshetne egy gyorsabb szervert a weboldalnak, kínlódás mire bármi bejön...
-
Zoli133
addikt
válasz
Ati1979 #20254 üzenetére
Ha már előjött a DSD téma.
Megszereztem az új Dream Theter albumot 24/96os dsd-ben. 10/10es vaktesztet csináltam a 16/44.1es flac-hez képest. Mjad lekonvertáltam 16/44.1-be és a két 16/44.1-es közt is 10/10es aránnyal nyertem. Tehát nem a dsd a lényeg hanem a master is más. (Mérve 6db-es dinamikakülönbség volt a kettő közt, azt meg nem nehéz kihallani és nem a dsd érdeme hanem a más masteré.)
-
Zoli133
addikt
válasz
wolfman #20058 üzenetére
Használtam előtte clip+-t is pár hónapig. Hangra hozza a szintet, az anyagminőség minimálisan jbbnak érződik (Végre nem lóg ki az SD kártya vége), a "nagyobb" kijelzőn kényelmesebb kicsit a navigálás, viszont erősebb napsütésben nem látni jól. (Nem is igazán látni).
(Sosem próbáltam de állítólag a rádió is jobb benne)Összeségében elégedett vagyok vele, de nem mondanám feltétlen előrelépésnek, a kijelző a fő különbség de megvan az előnye meg hátrány a is.
-
Zoli133
addikt
válasz
kolosanyi #19990 üzenetére
De rá lehet vezetni, szép lassan a minőségi zenehallgatás felé, lehet neki irányt adni. (eset: Kap egy sansa-t (meg mondjuk egy metallics-ot), duzzog egy sort pár nap múlva rájön, hogy attól még zenét hallgatni kellene valamiről, megszokja, pár hét múlva meghalgatja a barátnője almás cuccát (gyári fülessel) és visszaadja, hogy mi ez a sz*r
)
Te nem tanulsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest