- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
válasz
Nova96 #16528 üzenetére
"...még mindig 18e körüli az ára e"
Ezt nem teljesen értem, szerintem sosem volt annyi, ha úgy értetted belefér-e: sajnos nem. (alaphangon 200-260USD körül).
Maradnak a Sansák, használtan lehet jó dolgokat fogni esetleg -akár iPod classic 5G, ami rockboxolható, és a hangja is nagyon jó állítólag.
Sony E széria (a nemrég beszerzett e353 nem nyűgözött le, de azért nem rosszak)Ha nagy telefonmágus az ismerős, és jó készüléke van, nem biztos, hogy érdemes kiadni egy alacsonyabb kategóriás lejátszóra, ugyanis egy frankó teló ma már hozza azt a minőséget, sőt. Ezekről van egy csomó hozzászólás itt, vagy a fülhallgatós / fejhallgatós/ DAC+erősítős topikokban.
-
themebuilder
senior tag
válasz
Nova96 #13233 üzenetére
Én ezekre voksolnék:
-Sandisk Sansa Clip+ 2GB 9500Ft
-Sandisk Sansa Clip+ 4GB 11000Ft
-Fuze 4GB 18000Ft
-Fuze+ 4GB 20000Ft
-Sony NWZ-E453 4GB 18000Ft
-Samsung YP-P3 8GB 35000Ft
-Samsung YP-Q2 8GB 14500Ft
-Samsung YP-M1 8GB 57000FtÉs hozzá:
-Xears Turbo Devices TD100 II Titan (Drumm & Bass, Trance, Pop, Rock, stb)
-Xears Xtreme XT120PRO (Classic, Pop, Rock, stb) -
Tim82
félisten
válasz
Nova96 #12920 üzenetére
16-ért vettem a magamét használtan, itt a Hardveraprón (2 GB + 4 GB SDHC), vettem hozzá egy 16 GB-os SDHC-t, mert főleg flac-ot hallgatok. Teljesen jó vétel volt, fél éve van meg és néhány hibát leszámítva, amiknek nagy részét a firmware-frissítés kiiktatta, nincsen egy rossz szavam se a lejátszóra.
Az általad belőtt árkategóriában tudtommal egyedül a Clip+ és Fuze van, ami normális hangminőségű. Esetleg még a Sony lejátszói körül volna érdemes nézelődni, de azokkal nem volt személyes tapasztalatom, csak jó pár ismerősöm dicséri őket. Az üzemidővel kapcsolatos elvárásaidnak valószínűleg jobban megfelelnek a Clip+-nál.
-
-
Tristis
őstag
válasz
Nova96 #12723 üzenetére
Creative Ep 630 ugyanaz, én is mindig ezt a párosítást használom, pedig már volt tényleg minden (Most épp van cx300 is.... Creative ugyanaz szvsz, vagy nagyon hasonló minden téren (ami kb lehetetlen.)
Most vettem új Clip+-t a régi kicsikém helyett (hegyen legurult). Total commander nem szereti a mem kártya miatt? Most komolyan winfos explorerrel kelljen másolni a számokat?
Azért az szomorú....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest