- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe2
aktív tag
Ma jött meg az xDuoo X3 80Dollár, áfát megúsztam.
Végigpróbáltam a használható kínai lejátszókat, és az átlag telókhoz képest nyilván még ezek is jobbak, de gondolom ez itt nem újság. Az ONN X5, és a Benjie X1 sztem a két használható készülék, kellemesen szólnak.
Na DE az xDuoo lényegesen jobban szól ezeknél (nagy dinamikatartomány, sokkal részletesebb, jobban elkülönülő hangszerek, nagy, szellős sztereo színpad, "friss", "élénk", megszólalás. És eddig csak mp3 hallgattam rajta! Meglepetésként sok apró részletet fedeztem fel a rongyosra hallgatott albumaimban
Ez az első DAP-om amivel érezhetően nem erőlködik a Superlux HD330 (tudom, füles, de nem bírom őket).
Csak gondoltam leírom, mert úgy érzem, ezek az "olcsó" lejátszók nagyon el vannak hanyagolva, de ez a készülék sztem az igazi belépő szint. 20k nem pénz érte. Megjelenésben, kivitelben is bőven vállalható.
Üdv stewe
-
stewe2
aktív tag
Üdv!
ONN X5 tulajokat kérdem: van frissítés a lejátszóra, hogy ne kelljen állandóan a hegedűt néznem? Beállításokban nem tudom változtatni a hátteret.
Amúgy vélemények? Lehet negatív is ez az első DAP-omFőleg XDUOO X3 viszonylatban.
Thx stewe
Na, elolvastam az utolsó 50 hsz, és látom, hogy még a kanyarban sem vagyok ezzel a sz@rral
-
stewe2
aktív tag
Sziasztok!
Lejátszót keresek melóhelyre, egy Superlux HD-330 mellé. Elsősorban alacsony árkategóriában, de nem feltétlenül.
Thx stewe
Új hozzászólás Aktív témák
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest