- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
unrealnoise #17286 üzenetére
Én szegedi vagyok egyébként, de most ahogy nézem nem tudnám megvenni (elmegy a félretett pénz a család telefonparkjának lecserélésére - szolgáltatóváltás miatt muszáj).
-
válasz
unrealnoise #17284 üzenetére
Eredeti, nem hamisítvány? Leellenőrizhető?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
unrealnoise #17211 üzenetére
Meglátjuk mit hoznak ki belőle, viszont az tény, hogy jót tenne a gyártó imázsának, ha lenne végre egy igazán komoly felső kategóriás lejátszójuk.
-
válasz
unrealnoise #17200 üzenetére
...és akkor erre való a kettészedhető headsetek mikrofonos felvevőgombos része, amibe a SAJÁT jó minőségű fülesed dughatod.
pl: Ilyenre gondolok:
3,5-es headset dugasz, 3,5-es aljzattal... -
válasz
unrealnoise #17198 üzenetére
"utálom amikor a kedvenc számom újrahallgatásához újra elő kell kapni a telefont..."
Hmm. Ha veszel egy /minőségi/ headsetet, akkor a Sony-k esetében (is) megoldott a számvezérlés a telefon elővétele nélkül is.
Hívás fogadó gombját duplán illetve triplán nyomva lehet számot léptetni előre illetve vissza... -
filózoli
senior tag
válasz
unrealnoise #17181 üzenetére
Köszi a választ.
Bár most már az új Sony NWZ F805-el szemezgetek. Ez utóbbi ugyanis WAV-ot és Flac-et is lejátszik.
-
válasz
unrealnoise #17182 üzenetére
Ja semmi gond, erre való a fórum, én is ha rosszul írok valamit, tanulok belőle ha kiigazítanak.
Egyébként szerintem nem lenne rossz az ipod classic, de embertelen módon drága. Ha olyan 60 ezer ft körül lenne, akkor olyanom lenne, mert 160 giga azért az 160 giga. Viszont mindent egybevéve jobb megoldásnak tartom ha a telefon is egyben a médialejátszó, mert nem kell 2 kütyüt magammal vinni...
-
válasz
unrealnoise #17156 üzenetére
Köszi a választ. Igyekszem egyelőre az információkat gyűjteni, ebből a szempontból is sok hasznosat írtál, mert ebből a nézőpontból idáig nem is néztem, hogy pl akksi meg üzemidő.
Igazából elsősorban hangminőség érdekelne, vagyis ebből a szempontból. Most "walkman"-nek a telefonomat (iphone 4s) használom, de a nagyobb fejhallgatót jobban meghajtaná egy jobb lejátszó (az alapján amit eddig tudok). Ha külön ketyerét vennék, azt szinte 100%-ban itthon használnám, hordozva minimálisan lenne, így az akkuidő nekem bőven megfelelne. Ezek szerintem nem is hordozásra valók, ha megnézed a csúcsmodell 2500g ami 2.5 kiló. A laptopom ennyi.
Bár bevallom hogy mivel Krőzussal nem állok rokonságban, ezért én nem a legnagyobb modellt lőttem be, hanem az 500g-os 601-est.
Ha elsősorban minőségre gondolkozok, és a tárhely nagysága is szempont, akkor milyen lejátszót javasolsz?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
unrealnoise #17145 üzenetére
Szerencse, hogy van egy J3-asom.
Ha én is most vennék, az valószínűleg X9/Z2 közül lenne valamelyik, az X9-el az viszont a gond, hogy az tényleg elég nagy és nekem nem nagyon kellene ekkora kijelző, a Z2-nek meg nagyon kevés az üzemideje a J3-hoz képest és még droidos is, ami nem tudom van-e olyan stabil és nem mellesleg villámgyors mint a J3 zárt rendszere. Az X9 az fut ami a J3-on egy az egyben csak az alap képernyőnek más a felosztása és a színvilág lett más.
-
Tim82
félisten
válasz
unrealnoise #17142 üzenetére
Nem mintha 720p felbontást várnék el egy X9-hez hasonló PMP-től, de mondjuk egy HVGA (320 * 480) már inkább megfelelt volna. A legtöbb nem HD sorozatrip pl. ezen már nagyjából kevés kompromisszummal nézhető - ha valakinek az egérmozi a hobbija, ami önmagában elég nagy kompromisszum. A magam részéről egy 7" Galaxy Tab kijelzőjén filmet nézni (nem HD-t) is eléggé szükségmegoldás.
A mobiltelefonok felbontásnövekedése külön dolog, ne keverjük ide, nem azért említettem az SGS-t sem (amelyik a maga kategóriájában egyébként teljesen átlagos felbontás/méret arányt hoz).
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
unrealnoise #17142 üzenetére
Az X9 viszont ha jól láttam megvannak a dedikált gombok, az előre/hátra léptetés/tekerés gomb, lejátszás/pillanat állj gomb és hangerő fel/le is.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
unrealnoise #17136 üzenetére
J3 nem rég, kb. 2 hete tűnt el a piacról. Talán az Amazonon volt még az elmúlt 4 napban a Jetaudio-nál 4 darab, de már az sincs fent.
-
Xaels
félisten
válasz
unrealnoise #17129 üzenetére
-
PHM
addikt
válasz
unrealnoise #17129 üzenetére
Refurbished 16 gigás Philips Gogear Ariaz 6 hó garival 17890 pénz.
Én azért ezt is megfontolnám.
Baromi nagy kár, hogy ez a típus nem bővíthető, a Muse meg érintős.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest