- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
válasz
#16820480 #34100 üzenetére
Bocs, rosszul emlékeztem. Pedig szerintem valaki itt szerette a P2-t. Fülhallgatóm nagyon extra nincs, mindegyik amúgy is tuctucra "optimalizált" (SM E30, RHA T20, AKG N40), de majd egyszer lehet ráveszem magam valami jóféle Westone-ra vagy hasonlóra. Kíváncsiságból csináltam a héten egy kis összehasonlítósdit magamnak, tudni akartam, hogy van-e, hallom-e a különbséget lejátszó/fülhallgató között, még illesztéket is csereberéltem. Így már ugye sokismeretlenes az egyenlet, el lehet játszadozni jó sokáig az ilyenekkel, pedig csak 3 fülhallgatóval meg 3 lejátszóval szórakoztam (ott volt még a jó öreg Sandisk Clip Zip is, szegény már csak ellenpéldának, pedig sok kalandot megjárt velem). Véleményt nagyon nem formálnék, de azt meg kell hagyni a SoundMagic E30 annyiért elég jó vételnek számít/számított anno. RHA-t meg elküldtem bejáratásra, mert így "szüzen" elég szarul szólt. Remélem javul/más lesz/megszokom...
Ja egy észrevétel, vettem MS méretű Spiral Dotot. N40-re az kicsi, ha teljesen lecsúsztatja az ember majd' egy szintbe kerül a filterrel és szarul is szól. Rendelem 2 nagyobb méretet, meglátjuk. Még esetleg lehetne a vetőcsőre tenni 1-2 alátétet, hogy ne tudjon lecsúszni annyira az illeszték, de pont nem volt itthon ekkora. RHA 20-nál nem tud annyira lecsúszni, de meghallgatni már nem hallgattam meg vele, mert ugye eleve elküldtem a semleges sarokba gondolkodni kicsit
.
-
gaben22
senior tag
válasz
#16820480 #34095 üzenetére
Neked volt Plenue 2, sőt úgy emlékszem mikor régen olvasgattam visszafele az egyik kedvenced (volt). Van most egy AK70 MKII-m meg egy Cowon Plenue 2-m is. Sok tuctuc zenét hallgatok, ott egyikkel sincs gond (valószínűleg P2 még jobb is), még sok összehasonlításom nincs lejátszó/fülhallgató összevetésben (meg nem is lesz, nincs olyan jó fülem), viszont hallgatok mást is, pl P2-nél ment egy Joe Cocker szám és tök laposnak meg erőtlennek éreztem. Ugyanaz a fájl AK70 mkII-n jól szólt, nagyon jól. JetEffectben rátekertem jobb lett, de alapvetően nem tekergetném, főleg, hogy AK-n jó. Te észrevettél ilyesmit? Lehet valami beállítás kéne (roll off... igazából meg se néztem még az mi
)? vagy csak egyszerűen ez az egy szám így sikerült neki?
-
Caustic
csendes tag
válasz
#16820480 #34095 üzenetére
Na igen, hogy kinek mi a "bitang jó", az egyén kérdése - de elismerem, van az a minőségi szint, ami vitán felül áll. Tapasztalatom saját magamról az, hogy nincs abszolút hallásom, nem vagyok egy kimondott vájtfülű, de már hallom a különbséget egy 128-as mp3 és egy ~1000 kbps, de még sima 16/44-es, lossless flac között. Az mp3-nál minden egyben van, tömbben, a tartományok is. Nincsenek részletek, irányok, az egész egy egybefüggő folyam. Losslessnél hallom a több részletet, olyasmiket amiket azelőtt, mp3-aknál sosem fedeztem volna fel. A folyam felületet, érdességet kap. Érzem a nagyobb teret, hallom az elkülönülő irányokat, ha nagyon figyelek "látom" a hangszínpadot, hogy mi merről, mekkora távolságból vagy épp közelségből jön - de analizálni nem szoktam. Nem merülök bele a részletek után kutatva, mert nem okoz külön örömöt a részletek megtalálása, beazonosítása, nem érzem azt, amit pl egy bor szomelié, amikor megtalálja az ilyen-olyan gyümölcsös jegyzeteket a borban. Csak élvezem a zenét. 16/44 fölött, ~2000-5000 kbps anyagoknál még TALÁN hallom a különbséget, azt a pluszt, de sanszos, hogy ott már valamennyire torzul az érzékelés, a (téves) megítélés eltorzítja az érzetet, vagyis bejátszik a hifi kavics. DSD anyagoknál meg, ahogy Kemcso is írta, valószínűleg már nem hallom, csak akarom hallani a különbséget. (Vagy csak nem volt még szerencsém igazán jó láncon fülelni, ott lehet még én is hallanám) Füleseknél megfigyeltem, hogy nekem nem elég a 20Hz - 20KHz frekimenet, alul igénylem a még mélyebbet. A nyitott hd579-essel megtapasztaltam és megértettem, hogy mélyeknél nem a mennyiség számít, inkább a minőség. Lehet mélyre menni ésszel, természetesen is, amikor nem veret, de nem is hiányzik. Bár utcára még igénylem a harapós mélyeket, a gentleman stílus otthonra való. Én így definiálom a zenehallgatási szokásaimat, kereteimet. Tehát amikor ide írok vagy kérdezek valami eget rengető baromságot, akkor csak próbálom a saját kereteim közt megtalálni a saját szintemhez képest még ésszerű legjobbat, akár DAP-ról, akár fülesről/fejesről van szó. (Hm, létezik egyáltalán olyan, hogy "ésszerű hifista"?)
Huhh, bocsánat a szófosásért.
-
gaben22
senior tag
válasz
#16820480 #33629 üzenetére
Végre volt időm összedugni az AKG N40-et, meg az Astell & Kern AK70 mkII-t. Valóban 16-24 órát nem bír. Bejáratás alatt az AKG N40, úgyhogy gondoltam megnézem mit bír a lejátszó, ha nem basztatom, csak hagyom menni. 10 óra. Érdekes módon sima (vegyes minőségű) MP3 és tisztán FLAC esetén és ennyi jött ki. Elfogadom megoldásnak ezt a 10 órát.
Nem bírtam megállni, hogy ne hallgassak bele. EDM esetén, ami nálam többet megy nyilván az AKG N40 rendben lesz, mindenhol írták, hogy a mélyek jók lesznek, úgyhogy azt sokat nem is erőltettem. Viszont bakker ment Phil Collins In the Air Tonight, első 2/3 kicsit halkabb úgyhogy megtekertem a cuccot, aztán amikor beindult a dob, azt hittem beszarok
. Felállt a szőr a kezemen, szó szerint (igaz lehet elfogult vagyok, évekig doboltam). Képzelem egy inkább ilyen zenéhez való fülhallgatóval milyen lehet akkor
. Joe Cocker is rendben volt
. Szóval jó lesz, 2 hét múlva meg már élesben tesztelem utazás közben.
-
gianni85
veterán
válasz
#16820480 #33744 üzenetére
ezt most én sem értem, mert először flagship bluetooth receiver-ről van szó, még az egyik slide-on a BTR5 is feltűnik...aztán meg már M5-öt írnak és hifi music player...mindegy is, egyik se hozott lázba...marad az ES100.
szerk. az elején még kérdőjel van, szóval akkor valószínűleg nincs BTR5, hanem csak az M5.
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #33740 üzenetére
Earstudio-nak kéne egy olyan játékost csinálnia, ahol van micro sd slot és olvassa is, de nincs képernyő, hanem egy app-al BT-n kommunikál a telefonnal....ekkor a BT hangátvitelt kihagyja de megfelelően kicsi....Lotoo csinált egyet, de nem balanced-et és nincs slot, csak belső 32 gb-os tár...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
#16820480 #33673 üzenetére
ohh sry, én nem írtam teljesen egyértelműen le mit szeretnék
Visszakanyarodva, körbenéztem itthonról is ebay-n most, és amit találtam: [link]
Ha jól látom ez balanced 2,5<->3,5
Ez a kábel jó lenne nekem?
Ilyen kábel helyett [link] (ilyen jött eredetileg a fülessel, ez ugye 3,5-3,5)illetve még ezt néztem: [link] csak erről nem vagyok meggyőződve, hogy a female része balanced (habár névben oda írja, de sosem lehet tudni kis kínainál... mondjuk azért feltettem egy kérdést, h sztereó vagy balanced a female fele), illetve nem tudom mennyire jó egy extra adaptert ráaggatni, hamár egyszer az Y résznél van egy csatlakozás
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
#16820480 #33669 üzenetére
A "sima PM-ről van szó, ami PM3 után jött ki, ha jól rémlik.
YT-on találtam videót róla: [link]
Viszont az extra kábel alapvetően nem a csomag része, viszont az biztos, hogy az egyik felén 3pin, a másik felén 4pines jackcsati van, anno valaki írta, hogy balanced kábel. Mic tuti nem, mert nincs rajta semmilyen mikrofon -
gaben22
senior tag
válasz
#16820480 #33653 üzenetére
Szándékosan hoztam ezt a példát, mert lehet, hogy tévedek én is
. De bill/egér esetén soha nem fogok wireless cuccokat használni, azoknál még a legjobb is borzasztó rossz, innen az ellenszenv. Nem fogom szivatni magam ilyenekkel. Lehet találni only-wired fülhallgatót is, úgyhogy nem limitálom magam ezzel szerintem semmiben. De már eléggé eltértünk a tárgytól.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
#16820480 #33632 üzenetére
szerencsére nekem arra nincs szükségem
mondjuk most egyelőre tárgytalan is a dolog, mert ~1hete megrendeltem az xDuoo x20-at végül (Shanling m3s-ről lemondtam a tekerője miatt... a fórumokat olvasva tartok tőle, így jobb a békesség)
Mondjuk, ha nem rendeltem volna meg, akkor lehet bevártam volna ezt a lejátszót, mivel DAC/DAP +balanced out van és ezek, amik érdekeltek. De amúgy ahogy nézem a nevével ellentétben ez olyan m2s+m3s házasítása -
Exodius
őstag
-
Exodius
őstag
válasz
#16820480 #33570 üzenetére
Mire igényem? Hát. Ezt nehéz megfogalmazni. Mert nekem mindenes kellene. Alapvetően elektronikus zenéket hallgatok (meleg és sötét hangzás), de elvétve akad Miles Davis, rengeteg rock, meg annál is több filmzene/klasszikus.
Lenyügöző, első, szolid mindenes lejátszómat keresem. Hiszen eddig csak telefonos hordozhatóm volt. Meg van egy Denon DA-300USB-m aminek egy AD-500X a párja. -
Shyciii
veterán
válasz
#16820480 #33412 üzenetére
sheratan, stemplar07
NativeDSD-ről vettetek már DSD-t? Én igen. Mondhatni ég és föld a különbség egy DSD128 és egy 24bit/192kHz FLAC között a megfelelő lejátszón.
https://www.nativedsd.com/information/about-dsd
Ez alapján én úgy látom, hogy nincs PCM.
A torrentről letölthető, elérhető DSD-ket hagyjuk. Azoknak nem sok köze van a rendes DSD-hez, mint az ott levő FLACK-ek része is sima CD-ról digitalizált, majd resampling-al elkövetett gonoszság, vagy jobb esetben egy egyszerű eszközzel LP-ről teszi FLAC-be, ami még mindig nagyon messze van a studióban komoly eszközzel áttett FLAC-től. HDTracks oldalon egyszer találtam egy leírást, hogy milyen eszközöket használnak. Ott azok amik 24/96 vagy 24/192-esen vannak jól is szólnak, de még mindig nem olyan jól, mint a fent említett DSD-k.
-
fericske
addikt
válasz
#16820480 #33313 üzenetére
Én most az amazon.com oldalán átolvastam a 17 véleményt.
Ott a hangzásra mindenki amazing-et meg excellent-et mond, arra nincs panasz.
Sőt, elég meggyőző ahogy felvonultatják a különböző fejhallgatókat vele.
Viszont működési hibákat írnak néhányan.
Olvasd el, ha van időd [link] -
stemplar07
őstag
válasz
#16820480 #33261 üzenetére
azért nem olyan rossz ez a ,,B,,verzió sem, nagyon sok olyan régi zenét találtam így a Tidalon amik az ismert torrent oldalakon nincsenek fent .. és a keresési funkciók is jobbak , az más kérdés ,hogy macerásabb kicsit ,,..és a frissek is később kerülnek fel torrentre és /vagy hiányosan ..
-
Shyciii
veterán
válasz
#16820480 #33227 üzenetére
Érzékenységtől is igen, de mivel az majdnem 100dB, így azt fel sem hoztam. Pláne hogy vége annak az időszaknak, mikor a fejhallgatók ilyen 86dB érzékenységgel bírtak.
A HD600-at még az asztali erősítők zöme sem tudja szépen meghajtani, és nem azért, mert nincs meg a hangerő, csak egyszerűen szar lesz a hangkép.
Ne haragudj, de ezzel nem tudok egyet érteni. És nem értem hogy függ össze a hifi, high-end, audiofilhez való értés, tapasztalat azzal, hogy egy fórumon hány éve vagyok...Elhiszem, hogy valaki itt van 10 éve, csak én meg 23 éve kezdtem hifizni...
Mivel látom teljesen feleslegesen beszélek (pedig érthetően írtam le szerintem, hogy eddig csak az Opusnak volt tartalék problémája, miközben egy általatok soxor szarozott 60eFt-os FiiO-nak nem volt gondja, meg a 100eFt-os Lotoo-nak se, de biztos csak félresikerültek)
-
stemplar07
őstag
válasz
#16820480 #33114 üzenetére
És a Sony NW-Zx300 ?
(ps. a Tidal meg nem probléma ha nem online)
Amúgy a legolcsóbb AK 300 145+szállítás,(ebay) de levette a srác a magyar szállítást és ha jól látom AMP nélküli ..edit: nincs is már fent .., az meg elég gyenge erősítés .. a következő használt AK300 ár olasz, 210-ért (amp nélküli) Te hol láttál annyiért ? -
Shyciii
veterán
válasz
#16820480 #33107 üzenetére
sheratan
Az a baj, hogy ha jól tudom, akkor a Jr után az SR15 és AK70 jön árban. De ezek már 230e-250eFt. Nem hiszem, hogy van olyan akció időnként, hogy beesik 150e-re. De az tuti, hogy nagyon jó lenne.
K1LLMy53Lf
Jól hangzik, csak kérdés, hogy a Jr jobb-e, mint pl a FiiO X5 3rd gen. Ez az amihez kellene gyakorlott emberke, aki esetleg mindkettőt hallotta már, vagy rengeteg oldalt bányászott már, és azon tapasztalatok alapján tud mondani véleményt.
-
Chosen1
csendes tag
válasz
#16820480 #33066 üzenetére
Nem, már lecseréltem. Most egy Aurisonics ASG-2.5 van.
Ehhez viszont úgy érzem bőven érdemes lenne fejleszteni...
Szerintem a Hiby meg talán az iBasso is tud Tidal offline-t. Legalábbis így rémlik. Valahol tuti olvastam csak nem tudom melyik DAP-nál. Most meg persze nem találom....De azért jó hogy szóltok, mert elég fontos kérdés és simán elsiklottam volna fölötte...
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #33034 üzenetére
Nyilván egyrészt az a cél, hogy a rengeteg számadattal ellehetetlenítsék a tudást, másrészt a mintavételezés iletve a megadott értékek intervalluma is gyakorta kérdéses...és nagyjából semmit nem mond el...
A KANN-ról azt hallottam, hogy erős, ezért mertem megkockáztatni ezt a háziasítást...
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #33032 üzenetére
Az viszont biztos, hogy dupla opa-buf szekció van benne, az egyik az SE kimenethez, a másik a balancedhez és ez utóbbiban duplázódik az elemek száma és majdnem a teljesítmény is...ilyen volt az AK380 erőlködő...nem mernék rá mérget venni, hogy ez a szerkezet, nem egy AK300 és egy AK380 amp összeházasítása...mert akkor meghajtja majd rendesen a fejeseket is...bár ugye a kihajtás az más tészta...
-
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #32945 üzenetére
Azt szinte sohasem értettem, hogy miképp döntöm el egy útkeresés elején, mi fogja majd maximálisan kielégíteni igényeimet...
Nyilván ha kő gazdag valaki, elolvas pár review-t aztán megveszi a leginkább sztárolt valamit, amit jó eséllyel először meg is tud hallgatni...Véleményem szerinte egy bizonyos utat mindenképp be kell járnia az egyénnek, mielőtt lehorgonyoz (és tegyük a szívünkre a kezünket...ki horgonyzott itt le közülünk végérvényesen...ugye)
Arról pedig, hogy mikor és milyen utat hogyan járunk be, egy barátom véleményét hadd idézzem egy nemmegengedettszer bevétele és hatása kapcsán...
Ő annyit mondott róla, ha egy tó partján állsz és beveszed, turbó evezővel átjutsz a túlpartra (elég sok mindenre rálátsz) de aztán ott állsz tétlenül, eldönteni sem tudod, mit tegyél a nagy felismeréssel...
Ellenben az élet nem ez....szépen elindulsz a parton, lassan haladva, majd mire odaérsz annyi tapasztalatod lesz minden fű, fa bokor és téged körülvevő ügyről, hogy ott és akkor tudni fogod hogyan tovább...Hát ilyen számomra minden folyamat...egy kísérlet...folyamatos megismerési kísérlet...ebbe minden belefér...
-
stemplar07
őstag
válasz
#16820480 #32929 üzenetére
Két hasonló karakter HD650/660s egyszerre luxus , minek.. egy fejem és két fülem van csak .HD800 lesz esetleg, vagy egy planár (majd) . Futkosónak, meg ott van egy Sony MDR-1AM2 az Lg V30/Earstudio ES100 mellé .
Az LG V30 még mindig egy jó mobil alternatíva (persze aki szereti a Sabrét), és DAP-nak is és egy külső DAC/AMP-hoz is , ez az egész így is föle a fél millának (kábelek, stb).. A gyűjtő szenvedélyt időben kell megfékezni ..
-
niof
veterán
válasz
#16820480 #32934 üzenetére
AKG-ből nemrég járt nálam egy 872 pro, aztán kisvártatva egy 812. A 872-ről írtam a fejestopikban, nem tetszett. A 812 szerintem egész jó (azt tegnap vitték el tőlem), ugyanaz a remek párna, csak mivel nyitott, nem alakul ki a nyomáskülönbség miatt az a fura, szédelgős érzés viseléskor. Ezeknek pusztán egy bajuk van, az áruk. Ha nem tudtam volna, hogy mit kapok, a 872 árára simán azt mondom, hogy kb. 70-100k között van (a hangja alapján), viszont a 812-t feljebb tippeltem volna, olyan 150k-ig. Az a nagyjából 500k viszont nevetséges a 872-ért, és a 812 is több, mint a duplája, mint amit nagyjából érne. Szerintem, persze. Mondjuk Sinesol-tól meg is kaptam, hogy az AKG-k alá vas kell, de akkor épp nem volt kéznél semmi, csak a CMoy, azzal kellett beérnem. Összehasonlítási alapnak viszont jó volt, ugyanaz a rendszer, csak a fejest cserélve, mennyire ad más képet. Hát, nagyon... Ehhez képest, a kollégám az alaplapi hangkártyájáról hallgatta...
Tulku
Te egy külön világ vagy, ezt már rég tudjuk... -
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #32891 üzenetére
Meghallgatnám mit hozott ki az AK a szabjából...állítólag meleg-semleges hang, ha valóban így van, akkor viszont egyújabb érvágás az összes többi gyártónak akiknek sikerült ráerősíteni a szabja hangjára egy lapáttal és minden esetben karcos végterméket produkálni...persze nem lepődök meg majd nagyon, hiszen ugye az AK240 is egymáshol végtelenül kaparós cirrus (Fiio X3 II pl...) ő maga pedig egy szinte steril, semleges, de semmiképp nem karcos valami...
De hát így kell ezt ennyi pénzért...
-
-
gianni85
veterán
válasz
#16820480 #32886 üzenetére
Köszi. Kicsit utanaolvastam, és állítólag nem kapja meg az új service-t, így nem lesz offline tidal. Így el is vetem az ötletet
-
gianni85
veterán
válasz
#16820480 #32874 üzenetére
Sajnálom, hogy nem tudtam senkinek megmutatni...
Egyébként a hangjába nem igen tudtam belekötni, jó volt a tere, megvolt a részletesség, és semmi bántó kiemelést nem hallottam. Akárhol olvastam róla, a hangját mindenki dícsérte. Bááár... eredeti 379$-os árán lehet találtatok volna jobb alternatívát, de spoty és tidal offline nélkül.Viszont kezdem a fejessel egyre jobban megkedvelni az es100-at. Először nem dobtam hanyatt magam... ha megjön az f3, szerintem nagyon jól kijönnek majd egymással, és akkor végleg elfelejthetem az n5ii-t
-
stemplar07
őstag
válasz
#16820480 #32820 üzenetére
Már megint írsz valamit, véleményt ,,formálsz,, hibásan ugyanakkor hallgattál már Q5-öt ? kötve hiszem ..(azt most hagyjuk, hogy az egyik csak DACamp,a másik player is )
sheratan fura tőled ez : olvasgass kicsit
[link]1,Q5 ,Azon kívül, hogy a DAC nem a Sabre ..hanem dual AKM 4490 , szinte ugyanaz az erősítő felépítése és egyéb elektronikus megoldások a Q5-ben, mint az X7ii-ben.
2,ezért aztán az X5iii-hez való hasonlításod is hibás..köze nincs a dual AK kívül a Q5-höz
3,Sőt azzal ellentétben amit írsz, a Q5 és X7ii ugyanazzal az Am3A erősítővel van szerelve .. A Q5 ,,csak,, azért olcsóbb, mert ,,csak,, DACAMP és nem + média lejátszó .. Tehát a Q5 ugyanolyan felső kategória (a FiiO-nál ,nem a teljes (!) mobil DACAMP piacon..) Semmivel sem rosszabb sőt fejlettebb , mint pl egy RHA/OPPO ha2 és még a Mojo-nál is . (Aptx/Dual USB,cserélhető 5 féle modul , pogramozható BT/System Firmware , állítható szűrők ...stb ) tehát nem véletlenül nevezi ezt a FiiO , Flagship Bluetooth and DSD-Capable DAC & Amplifier- nek a termékét .. az ,hogy Te erről mást gondolsz ezek után számomra sajnos azt kell ,hogy mondjam ,,súlytalan ,,
Pont erről beszélek , ,,Ti,, itt ha moderáltok, vagy tanácsot adtok, azért nem a (sokszor hibás ) vélemény,, FORMÁLÁS,, hanem a vélemény megosztás ,,lenne a feladatotok , na ja, ha ezt ,,üzleti alapon,, teszitek, az más ..
-
Adrián0419
tag
válasz
#16820480 #32803 üzenetére
Igazad van én is megbántam már hogy megvette az X1-et anno, de viszont már az is leverte az átlag okostelefonom, egyik pillanatról a másikra kellett átszoknom és nagyon fájdalmas még most is..
Annyira nem gyártanak rossz lejátszókat, de ugyan az a szitu mint az RHA-m esetében.. Hangzás tökéletes, de a kivitelezéssel vannak azért gondok. De hát ebben az árkategóriában nem tudod elkerülni a kompromisszumokat.
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #32766 üzenetére
Erősítésben már igen, de egy dac-cal oldják meg a balanced átelekítást, ami ugyan lehetséges, de a teljes szeparáció így kérdéses...már csak a tápellátás miatt is, aminek ugye szintén szerepe van...
De egyébként kíváncsi lennék, hogy oldják meg egyetlen akksiról a külön tápellátást mondjuk ES100-ban...biztos van vmi visszirány szűrő....
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #32759 üzenetére
Itt sem szeparálja....épp úgy az agyad rakja össze a "sztereót"....
Hanfalnál más a szitu...ott a visszaverődések miatt más a térérzet, az valóban nincs fejesnél, fülesnél...
Fericske: Minden füles fejes fáraszt épp ezért...mert túl direkt...persze kit előbb, kit később...
-
fericske
addikt
válasz
#16820480 #32759 üzenetére
Na jah.
Rászoktam a crossfade-re (kicsike csak), mert valahogy jobban egyben van az egész, meg kevésbé fárasztó.(#32756) Tulku
A bikát észrevettem benne amit Sheratan is írt, de komolyabb változást nem. Visszább vettem a hangerőt és alapvetően ott voltam mint a single-vel.
A nagy Benchmark-nál [link] sem vettem észre igazi különbséget, ugyanazokkal az egyforma Atlas kábelekkel amik a CMA400i-nél voltak (ugyanaz a stand volt)
Kipróbáltam párszor, hogy kell-e nekem a Pandorához, de nem lettem meggyőződve róla.Nem vitatom, hogy van különbség különböző produktumuknál köztük, hiszen én is tapasztaltam. Csak talán elmondhatom, hogy tapasztaltam annyit, hogy én arra nem alapoznák egy vásárlást, hogy van a kütyün balanced kimenet vagy nincs.
Valójában tapasztaltam annyit, hogy végülis próba nélkül inkább nem feccölök bele semmi pénzesebbe, mindegy milyen dac chip van benne, meg fejhallgatókimenet -
Bodor
veterán
válasz
#16820480 #32685 üzenetére
Meg is találtam.
Elég vegyesek a vélemények. Hát igen, 100 USD, de nem kell még egy kütyüt hordanom, és jó kell, hogy legyen a telefonhoz és az AK-100-hoz is. A kérdés csak a hangminőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- XPEnology
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- További aktív témák...
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest