- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kammerer2
tag
válasz
fericske #36194 üzenetére
"Az Xduoo kezd, vagy akar felzárkózni a "nagyok" - hoz, elnézve a termékpalettájukat."
Sajnos éppen a hordozható zenelejátszó, alias mobil DAP terén mostanában nem jönnek ki új termékekkel. Pedig ennek a műfajnak a hőskorában jellemzően tényleg igen jó ár-érték arányú termékeket kínáltak a belépő (és alsóközép) kategóriákban az X20-ig bezárólag. Mobil DAP ügyben jelenleg csak kifutó típusaik vannak, azaz miközben a DAC-amp szcénában valóban egyre újabb és újabb készülékeket fejlesztenek (mobilt is, asztalit is), sajnos a mobil DAP műfajjal, úgy tűnik, leálltak. X2S is már csak maradék van itt-ott.
-
Dorien
veterán
válasz
fericske #36194 üzenetére
Én nagyon szeretem az eredeti xDuoo X2-t, a mai napig megvan. Eltekintve attól, hogy csak karakteres felülete van, gyönyörű hangot ad a basszusosabb fejhallgatókkal. Pl. a Focal Spirit One S erről hatalmas kedvencem volt, míg a Shanling Q1-ről nekem már túlságosan mélyorientált. Ahhoz a Focal Listen karaktere passzol.
Meg ennek már van rendes súlya és anyaga (fekete alu) is, a Sansa Clip egy kis gyerekjátéknak tűnik mellette... Utóbbi szerintem futáshoz, sportoláshoz lehet jó, felcsíptetve valahova a ruhára. Na ezt az X2 nem tudja.
-
HUNNIA1920
őstag
-
tonermagus
aktív tag
válasz
fericske #35687 üzenetére
Igazából a diktafon is megfelelne ahogy nézem.
De egy diktafon alkalmas mp3 zenék lejátszására is? Valamiért nekem mindig az ugrik be, hogy az csak felvételre, és beszédhang visszajátszására alkalmas.
Ha zenét hallgatok egy 40-50K-s diktafon hozza a 20-30k-s mp3 lejátszó szintjét hangminőségben? Tudom hogy arról volt szó, hogy hangminőség nem fontos, csak érdekel... -
tonermagus
aktív tag
válasz
fericske #35684 üzenetére
Próbálkoztam a Sony Magyarországnál. Sajnos az ügyintéző nem érette meg hogy mire is van szükségem, így kapásból azt mondta, hogy mindegyik Walkman eszköz tudja ezt a funkciót. Még majdnem én voltam a hülye. Hozzáteszem nem tudom mit nem lehet azon megérteni, hogy gyorsítva akarom visszahallgatni az eszközön lévő mp3-at, legyen az zene vagy hanganyag.
Persze a Sony NW-E394 kapásból nem tudja... Úgyhogy ezúton is csókoltatom a Sony ügyfélszolgálatát
A diktafontól kicsit idegenkedem. Mp3 lejátszóknál nem tudtok kapásból ilyen funkcióval rendelkezőt? Találtam egy Energy Touch 8 GB eszközt, aminél szerepel a Lejátszási sebesség állítás funkció, csak ez annyira noname... -
válasz
fericske #35490 üzenetére
Mo-n?
Eleve nem volt választék, a Fiio és az AK elérhető csak, de hogy miből van próbadarab az más kérdés... A Kácsa a honlapja szerint minimális választékkal rendelkezik AK-ból, mintha kifuttatná...
(#35489) Bodor Az SR15 nekem egy viszonylag éles hangú lejátszónak tűnt, az SR25 elvben uaz a DAC, jó eséllyel hasonló hangzás. De legjobb lenne meghallgatnod.
-
-
-Skylake-
addikt
válasz
fericske #35406 üzenetére
"A kérdés mindig az, hogy nekem megéri-e, mert lapos a pénztárcám, meg a gyerek is viszi a pénzt stb.
Írtál egy önigazolást arra, hogy meg kell húzni egy határt.
El kell fogadni, hogy a hifi az drága hobbi. Akinek nincs erre pénze, annak maradnak a kommersz cuccok, amik nem hifik, még ha kap is ilyen titulust a dobozán a hi-res logó mellett."Hát fogadd őszinte gratulációmat , de tényleg , rendkívül jól megfogtad a mondandóm lényegét. Átfogalmazom, hátha majd most : amit te állítasz az nagyjából az, hogy pl egy FiiO-nak egyetlen komoly és kompromisszummentes lejátszója sincsen , hiszen a legdrágább lejátszójuk valahol ott van, ahol mondjuk az AK midtier cuccai , pl egy SA700.
Én nem arról írtam a kisesszémet, hogy meg akarom nyugtatni magam, hogy de jó is egy BTR3 , mert így legalább lesz majd pénz zsömlére , hogy csomagoljak a gyereknek uzsit. Arról írtam, hogy az általad megfogalmazott "Aztán meg van az, hogy konkrétan libabőrös leszel, annyira tetszik amit hallasz." állapotnak nem az az alapfeltétele , hogy költsük el egy jó használta autó árát egy DAP-ra, mert ha ez igaz lenne , akkor kvázi minden rossz ami nem SP2000. Akkor az SP1000M is "megalkuvás". Ezt meg nehéz komolyan venni szerintem. Libabőrős nem csak attól lehetsz , ami a legdrágább elérhető az egész világon...
-
-Skylake-
addikt
válasz
fericske #35402 üzenetére
"Sokszor kerülnek szóba árkategóriák, meg óriásölők, meg megéri-e, és szinte mindig igazolást nyer, hogy helyükön vannak a dolgok árazásban."
Igen , csak a kérdés sosem ez. A kérdés mindig az, hogy ha veszek egy HD6XX-et és hozzá SMSL 200-at , vagy veszek egy LCD24-et és hozzá egy Chord Dave-et , akkor a két lánc közti ~ 2000% árkülönbség egy olyan különbség e, ami miatt jobb setup az lcd+dave. Épp ez a lényege az 'óriásölőknek" , hogy mennyivel kevesebb pénzért mennyivel kevesebb a hangja. Szerintem egy termék milyensége úgy értelmezendő, hogy adott pénzért melyik termék nyújtja optimálisan a legtöbbet. Ez pedig sosem a high-end kategória lesz ,hanem mindig a közép-felső közép. Egy iPhone 12 jobb ajánlat, mint egy iPhone 12 Pro Max , mert hiába nyújt többet a nagyobb iPhone , kétszer annyiba is kerül. Viszont ezzel szemben, az esetek nagyon nagyon döntő többségében nem marad el a sima 12 a 12 Pro Max-tól, mert majdnem minden core komponensük és szolgáltatásuk megegyezik. Tehát adott mennyiségű pénzért az iPhone 12 nyújt többet és nem a 12 Pro Max.
Ez audioban ugyan úgy igaz , egy M11 Pro ~ 240ezer forintért többet nyújt , mint egy AK SP2000 ~ 1,5 millió forintért , mert az M11P hangja közel sem gyengébb annyival , mint amennyivel a termék viszont olcsóbb. Természetesen az majdnem egyértelmű, hogy az SP2000 lesz a jobb hang. A kérdés csak az, hogy mit jelent a "jobb hang" egy olyan kontextusban , ahol a vételár különbsége 6X. Mert azt mind tudjuk, hogy nem 6X-et.Nincs semmi baj az abszolút csúcsra törekvéssel egyébként, csak az abszolút csúcs az esetek nagyon nagyon túlnyomó többségében sosem racionális. Nem racionálisak a 600-700 lóerős M-es bmwk sem , persze azt mind tudjuk, hogy a versenypályán mennyire számítanak ezek a számok , csak az M5 az egy utcai luxus limuzin , nem pedig egy versenyautó. Ugyan ez az analógia, biztos , teljesen biztos, hogy vannak szituációk ahol igenis racionális egy SP2000 , csak ez ebben a fórumba lényegében majdnem senkire sem igaz. Nekünk , átlag embereknek akik csak funból zenét hallgatnak , nekünk készülnek az "óirásölő" HD6XX-ek. Akik racionális áron szeretnék megvásárolni a "közel" tökéletes hangot. Persze bárki elcseszhet milliókat fejes rendszerre , csak ne akarjuk megmagyarázni , hogy alatta nincs élet. Bármibe fogadok, hogy itt a legtöbben nem is hallanánk azt amiért egy dave 2x annyiba kerül mint egy hugo 2 TT.
-
törölt tag
válasz
fericske #35402 üzenetére
"Sokszor kerülnek szóba árkategóriák, meg óriásölők, meg megéri-e, és szinte mindig igazolást nyer, hogy helyükön vannak a dolgok árazásban."
Igen, de itt is megvan a három szokásos árazási módszer, amelyek viszonylag önálló árkategóriákként működnek:
1. Nagy forgalom, kis haszon - óriásölés kísérletei.
2. Hangminőség megfizettetése - költségektől kevéssé függően.
3. Márkanév megfizettetése - bőrtok is negyvenezerbe kerül.
Aztán kérdés, hogy ki akar, kinek sikerül "alsóbb" kategóriából feljebb jutnia - szerk.: vagy többen is mozognia, esetleg külön labelekkel, esetleg kifutó típusok akciózásával. -
Tulku
veterán
válasz
fericske #35400 üzenetére
Én hallgattam, nem voltam elájulva tőle...de emlékeim szerint az SR15 egy kissé szúrósabb...
Viszont a véleményem sajnos inkább irreleváns ebben a szegmensben, ezért is szólok hozzá kevésbé, mert ezek mellett rendre SP1000 vagy Cayin N8 szolgált kiindulási alapnak és ez nem normális dolog ilyen esetben...
Jerry Harvey füleseihez pl passzolnak...már ha valakinek bele férnek a fülébe ezek -
törölt tag
válasz
fericske #35397 üzenetére
A Klipsch X6i-mmel se volt számomra kevésbé jó az áráért, mint általában az A&K-k az árukért.
Viszonylag kiszámítható hangkarakter mentén skálázódnak az aktuális választékaik - és a listaárukhoz képest féláron nem is rosszak, legalábbis hangilag, mert a szolgáltatástartalmuk (értsd, formátum- és felbontástudásuk, input-outputjaik) még úgy is szűk szokott lenni. -
válasz
fericske #34986 üzenetére
Köszi, máris a listán vannak.
Kintről talán belefér árban az m2x.(#34987) kammerer:
Én azt gondolom, hogy te egy régebbi Rockbox build-et hallhattál.
Másfél éve én is tettem egy próbát X3-mal az akkori RockBox-szal és akkor nálam fagyogatott az egész, nem sok hallgatásra volt lehetőségem.
Amit legutóbb tettem fel, meg eddig hibátlanul műxik.
A hangjával kapcsolatban pont azt tapasztaltam, mint amit annak idején a Sansa Clip+ esetén a gyári szoftverhez képest: tisztább, keményebb (kevésbé folyik rá a mély minden másra), stb. Mondjuk az X3-nál előtte sem volt gond a méllyel, csak a felsőbb régióval.Javaslom, hogy egy friss buildet próbálj ki!
-
-Skylake-
addikt
válasz
fericske #34968 üzenetére
Rendben köszi. Egyébként nem tudom mennyire ismered a lejátszókat , de ha már veled beszélgetek akkor elsősorban neked címzem ezt a kérdést. Ha azt mondom, hogy tökéletesen elégedett vagyok azzal a fajta és minőségű hanggal amit a Mojo nyújt , akkor mit mondanál , dedikált dap-ban hol találnám meg azt ami ezt nyújtja ? Mondjuk ott az m11/pro , az árban annyi mintha a Mojohoz vennék egy Poly-t. Viszont minőségben hova raknád ezek mellett ? Az az igazság , hogy rendkívűl szeretem azt a hangot ami a Mojoból kijön, viszont nem hallottam még mondjuk m11-et hogy összehasonlítsam , illetve semmi hasonló kategóriájú dapot nem hallottam még.
-
-
enigmapanda
újonc
válasz
fericske #34919 üzenetére
hogy őszinte legyek, én nem bizom ahhoz eléggé a fiioban, hogy ennyi pénzem legyen benne, még ebben a viszonylag szerencsés helyzetben is; tavaly óta már csak egy év garancia van minden termékükre, és eddig nekem csak negativ tapasztalataim voltak (attól függetlenül hogy azt persze értem, hogy árérték arányban ez igy sem olyan rossz, de mire megyek vele, ha lassú, használhatatlan kezelőfelület, rossz szoftveres támogatás, katasztrofális ügyfélkezelés társul hozzá; az egyetlen, akikre egy rossz szavam se lehet az a fiio magyarország, ők tényleg nagyon korrektül állnak mindenhez).
a teljesitménybeni előre lépést nem látom;
ezt az összehasonlitást használtam eddig:
https://hifigo.com/blogs/news/fiio-m11-pro-vs-fiio-m11-dap-hifigo (eltekintve attól, hogy a kártya foglalatokat pont forditva irták) -
lanszelot
addikt
válasz
fericske #34896 üzenetére
Hello
Miről beszélsz?
Több mint 500GBbeépitett tárhely van benne.
Több mint 15 óra akksi idő /ettől több nem kell egy napra/
Be is másoltam, podcast audiobook támogatás
Az előzőbe leírtam hogy 200GBP #34842 ennyit írtam a beépitett memóriásra.
Le is vezettem hogy az 100GBP mivel a másikhoz vennem kell memóriát ehhez meg nem.
Tehát nem tudom miről beszélsz. Minek nem felel meg?
A legolcsóbb telefon 100GBP plusz minimum 80GBP a memo kártya, a pioneer pedig 180GBP tehát nem értelek.Tulku: ti beszéltetek minőségi zene hallgatásról, erre válaszoltam. Azt írtatok a pioneer egy fos, az nem minőségi. Erre írtam ha minőség akkor tudjuk mi a minőség. Minőségi zene hallgatás nem az utcán...stb ezt már leírtam.
Tehát meg kell nézni mire válaszolok, és úgy össze áll. -
lanszelot
addikt
válasz
fericske #34890 üzenetére
Pioneer mindennek megfelel.
100GBP -ért írtam memória nélkül.
Írtam, ha belső memó, akkor 200GBP, és a Pioneer 180GBP
/100GBP memó nélkül, plusz 500as Memó az 200GBP ezért/gianni85 írtam, otthon, hifi rendszer, azt is lehet fülessel hallgatni, ott van pl a Sennheiser Orpheus. Ha minőség akkor legyen minőség. Zenét nem agyba dugós xarokkal kell hallgatni.
Vagy egy hifi rendszertől az a kis kütyü jobb? Még a közép minőséggel se ér fel.Tulku Kutya sétáltatás megint csak zajos, az nem minőségi zene hallgatás, csak placebó a részedről. Minőségi zenét nem kutyát sétálva, se nem futás közben hallgatunk. Ott csak háttér zaj a zene. Leülsz, szem becsuk, világ kizár, és ott kezdődik az alap zene hallgatás, olyan mint a könyv olvasás, a fejedben pereg a film, idegeiden szaladgálnak az érzelmek.
Nem rajzikálok közben, nem festem a szobát, vagy főzök. Csak a zenére figyelek.
Érdemes egyszer kipróbálni. -
lanszelot
addikt
válasz
fericske #34888 üzenetére
Ha nem zajos környezetben, akkor hol hallgatod?
Hova lehet használni egy ilyen zseb lejátszót?Repülő, zajos, vonat zajos, busz zajos, utca zajos, meló zajos.
Erdőbe nem zenét hallgatunk hanem madarakat.
Szobába hifi rendszer, autóba hifi rendszer.
Tehát hol hallgatom azt a hiper minőséget?Telefon vs lejátszó: méret, méret, beépített memória jobb mint a memo kártya.
Régi teló nem jó lassan tölt, új teló hatalmas.
A telót is kijártam, írtam is.Azt mondtátok olyan nem létezik amit szeretnék, én találtam. Ha hittem volna, akkor nem találtam volna.
Minden egyes szavamba bele kötöttetek, mert nem bólogattam. Minden féle sertést probáltatok. Pedig egy sértő dolgot se írtam.
Ugy véditek az általatok használt márkát mintha fizetnének érte.
A forum beszélgetésre való nem sértegetésre.Miért akarok ezt, vagy azt. Vegyem amazt mert az egyszerű megoldás. És nem járhatok utána, ne kérdezzek, mert zavarom a fórumot.
Mit képzelek én hogy igényem van.Nem tűntem el, megosztottam hogy találtam, ha mást is érdekelne..... és még ekkor is mit képzelek.
Miért baj ha én szeretnék vmit, tudom mit szeretnék és utána járok?Fórumon kérdezek, micsoda ember vagyok...phfff. Nem értek egyet, ban a világból is
-
lanszelot
addikt
válasz
fericske #34881 üzenetére
"internet radio stations with podcasts, audiobooks, and more, while you can download Hi-Res Audio albums directly from Onkyo Music."
Tessék itt van abban a linkben amit beszúrtam.
Egy gyártót nem kell zaklatni, annak tudnia kell, hogy egy audio lejátszóba nem pedometert rakok, hanem audio igények kielégítését fejlesztem.
A pioneer német cég, válaszoltak 24 órán belül, tehát nem gagyi, és a garral se lesz gond.
De ha nem tetszik és vissza küldöm, tudom hogy a pénzt vissza kapom, nem pedig eltűnik.
Ezt azokkal a cégekkel akik nem válaszolnak nem vállalnám be.
A sandisk az jobb minőség? Hmmmm, nem hinném. 16Gb-os bingyókájával.
Jelzem sandisk customer service jó, ez tény, nem erről beszélek.De ha olyan hűű ha jó a a fiio akkor az emberek minek vesznek hifi berendezést?
Mikor egy zsebnyi ugyanazt tudja.
Ha pedig nem otthon hallgatja, akkor mutass egy embert aki a Sennheiser Orpheus-t magával cipeli a parkba. Mert a fülesnek is minőségnek kell lenni, különben mit sem ér.
Hiába az ilyen zajszűrő, a hiper lejátszó, ha melletted törik az utat, vagy forgalom mellett van a járda. No meg ha Death metált halgatsz rajta.
Az ilyen beats xarokkal mászkálnak, és azt hiszik az hej de hű.
Ez olyan mint 4k, kell a 4k tv, bár full hd adás van, de 4k tv-t néz, és ő látja.
Nekem jó a HD tv a hd adáshoz. Én nem vagyok zenész, se karmester, hogy 7.1 ben hallgassam a klasszikusokat.
JMJarre meg van 5.1 ben, szép, jó, de az utcán/munkahelyen hagyjuk.
Lehet nagyzolni, de ha minőség, akkor zeneszoba, hifi rendszer, amúgy meg csak nagyzolás.
Kizártnak tartom, hogy ki lehet hallani az utcán/munkahelyen a különbséget a Pioneer és a legdrágább szerintetek csúcs lejátszó között ugyanazzal a fülessel. -
-
lanszelot
addikt
válasz
fericske #34856 üzenetére
Hello,
Találtam egy ilyet: Pioneer XDP-02U Digital Music Player
Erről tud valaki valamit?
Elvileg podcast, audiobook stb támogatott, tehát elvileg tud mindent amit szeretnék.
Egy bajom van, nem tudok nekik írni.
Amcsiba lehetne írni, csak kellene egy cím, anélkül nem engedi -
gianni85
veterán
válasz
fericske #34814 üzenetére
Én még azt kérdezném... mivel most baromira tetszik a QP1R... hogy mi az a cucc ami hasonlóan megmozgatott téged? Kicsit már előre festem az ördögöt a falra, de aggaszt, hogy a Questyle kivonult az EU és USA piacról, illetve nem valami fényesek a fórumokon az aktuális visszajelzések a központi kommunikációjukkal kapcsolatban, gondolok itt esetleges garanciális ügyintézésekre...
-
klacaca
tag
válasz
fericske #34741 üzenetére
fericske javaslatára én bevállaltam az sr15-öt - szerencsére (vagy nem) én nem a Headfin olvastam róla, más fórumokat, teszteket böngésztem át. Amúgy is akartam róla pár szót írni... Túl sok tapasztalatom nincs dap-okkal kapcsolatban, így kérem véleményem a helyén kezelni: volt a Fiio X5-öm, a gyereknek pedig egy Shanling M2s-e, + különböző telefonok. Akcióban 202e volt Angliából postával együtt, 4 nap alatt megjött.
Szóval a lényeg... Amikor először elindítottam, pont az az érzésem volt az X5 után, mint amikor az X5-re áttértem a telefonról: az ugrás legalább akkora volt, ha nem nagyobb. A Westone W40-nek lett végre mélye, a magasai is szebbek, a középe is szerintem rendben van - valahogy kiegyenlítettebb, simább, élvezhetőbb lett az egész. Annyit azért hozzátennék az X5 védelmében, hogy a füles az X5-ön jackről, az AK-n pedig balanced kimenetről szólt. Térérzetről inkább nem értekeznék, nem igazán hallom/tudom, hogy mit is kellene ebben az ügyben hallani: horizontálisan egyértelmű a dolog, de ezen túl elakadok a témában.
Kicsit lassan indul, de azután már nincs gond a szoftverével. Az érintőképernyő rendben van, elég érzékeny, wifit szépen veszi, rögtön le is frissítette magát, amikor összepároztattam őket. A Tidalt eddig csak online próbáltam, rendben megy vele. Csak egy hibát talátam vele kapcsolatban: az általam vártnál jobban melegszik.
Szóval nekem bejött.
-
-Skylake-
addikt
válasz
fericske #34738 üzenetére
Fizikailag ez nagyon kozel all az elkepzelesemhez , de elolvastam headfin az utolso 25 oldalt es az alapjan egyertelmuen kijelenthetem, hogy nem ezt a keszuleket keresem es foleg nem ilyen osszegert. En ertem, hogy az sp2000-nek is meg kell hagyni a piacot, de azert azt eleg erosnek erzem, hogy egy 300.000 forintos dapnal olyan alapveto problemakat engedjen meg maganak az ak mint amirol az utolso 25 oldal szol. Persze ne szoljon ugy mint a flagship dapjaik , de azert na. Ne a minosegben legyen mar belepo kategoria. Amiket most olvastam azokat egy 100ezres dappal szemben sem turnem el, nemhogy egy sr15-nel. Azert az ajanlast termeszetesen koszonom, pont ez az a meret/suly amiben gondolkodok, de mostmar eszembe nem jutna ezt a keszuleket megvasarolni.
-
stemplar07
őstag
válasz
fericske #34706 üzenetére
sajnos egyiket sem hallgattam még, de mivel csak fejeseket tudok hallgatni ( nem bírja a fülem a füleseket..) a KANN körüli erősítővel rendelkezőket figyelgetem, tehát a Cube és az M15 amiket meg szeretnék majd hallgatni nagyobb fejessel. ( egy év körüli Cube az kb azonos ár mint az M15, viszont az ,,antiSabre,, club
itt beültette a fejembe a kételyt az AKM-el , hogy az jobb mint a Sabre ...bár szerintem ezek trendi irányvonalak, voltak évek amikor a Sabre-t istenítették, most egy ideje az AKM ,,fut,, )
-
stemplar07
őstag
-
Lev Abalkin
tag
válasz
fericske #34536 üzenetére
Köszönöm.
Az a gondom, hogy kénytelen leszek az itthoni kínálatból válogatni, mert egy bizonyos összeg felett már nem rendelnék e-bay-ról, egyéb helyekről. A másik egyéni szociális problémám, hogy kicsit ódzkodok a használt holmiktól. A harmadik, hogy nem szeretnék túlköltekezni, mert nem biztos, hogy elkap a gépszíj...(Max. 100, de ha olcsóbban kifognék egy jó hangút, boldogan költeném másra a zsét.)
Próbálok 3-4 általatok ajánlott, jó vételnek tartott lejátszót a fókuszban tartani, azok közül választani. Most például az Alzánál találtam Cowon Plenue D-t (1-est), 75 e. Ft.-ért, ami kb. egy tízessel több a korábban ajánlott e-bay-es lengyel eladó árainál. Vagy 90-ért hirdetnek újszerű AK70-et.
Szóval nem szeretnék teljesen rágörcsölni a témára, és keresni a Szent Grált... -
Tulku
veterán
válasz
fericske #34305 üzenetére
Azt írják, hogy az Ibasso és ez ég és föld....de hiszem ha hallom....ugye...modjuk nem egy árkategória, de persze láttak már sokan karón varnyút....
Stemplar: Mindegyik user, akit olvastam, nagy fejest hajt meg vele...7000 mAh akksi és komoly erősítő szekció....de nekem IEM-re kell, nem foglalkozom ilyesmivel....bár kipróbálták komolyabb IEM-ekre a nagyobb fesz erősítést és jótékony hatása van rájuk....persze ilyenkor óvatosan a hangerővel...
Kemcso: Pl itt is...éppen én....csak még nem tudom melyik gyártó fizet, de majd rájövök
-
gianni85
veterán
válasz
fericske #34265 üzenetére
Igaz egy éve már nem tömegközlekedek (home office rulez) de én nem hogy havonta, de évente ha láttam 5db korrekt fülest.
Nem is kerülhetnek olyan közel ezekhez az emberek, itt alig van márkáknak importőre, képviselete, nincsenek boltok ahol ki lehetne őket próbálni, alig vannak rendezvények, de azok is inkább hangfalas hifi és fejhallgató irányába mennek.
Amikor füllenyomatot készíttettem, az ajánlott helyen szembementek volna a gyartó ajánlásával, Angliában meg az audiológusnál elintézed az egész füles megrendelését. Nincs meg itthon a kultúrája, vagy inkább "kis ország, kis foci"(#34266) kemcso
Okok, az árra gondoltam, de igazad van. Lcd is 1000$ körül ment.Más... itthon vajon létezik-e más olyan közösség mint itt a tiétek (direkt így írtam, mert én még nem jutottam el találkozóra
) akik ennyire benne vannak a felső kategóriás hordozható audióban?
-
206 cc
senior tag
válasz
fericske #34257 üzenetére
Köszönet az ajánlatért,talan valami hasonlóm volt. Szeretnék egy picit nagyobb kijelzőset....nézegetek és ezekhez mit szólnátok
[XDUOO NANO]
[XDUOO X3] ez már picit drága nekem,de jó akcióval esetleg? -
Bodor
veterán
válasz
fericske #34051 üzenetére
Megtörtént a váltás, élvezettel hallgatom az SR-15-öt, az AK-100 után.
Ahogy írtad, "Térben kicsit több a mélység az sr15-tel, illetve kicsit testesebb a hangzása. Dinamika, részletesség". Mindenképpen előrelépés ez.
Ma sikerült szimmetrikus jack dugót is szereznem ( köszönet Tulkunak! ), elsőre azt mondanám, hogy selymesebb , tisztább és valahogy szelídebb lett a hangkép, ami nekem nagyon is tetszik, de folyik még a hallgatódzás!
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat! -
Adrián0419
tag
válasz
fericske #33854 üzenetére
Nagyjából vágom már igen.
Viszont találtam egy ilyen infót is:FiiO recommends to use the FiiO M9 with headphones having an impedance between 16 and 300 Ohm. Most popular headphones sit in this impedance range and will be no challenge for FiiO M9.
Azért ez talán bíztató kritika, nem? Vagy ezek után is görcsölhetek?
-
Adrián0419
tag
válasz
fericske #33848 üzenetére
Igen, msr7b-hez csak szimmetrikus kábelt adnak.
Mit takarnak pontosan ezek a kompromisszumok amúgy? Nem értem mire gondoltok pontosan.
Amúgy ezek az M9 outuput specifikációi:
Headphone out specifications 1(3.5mm port) ≥170mW(32Ω /THD+N<1%)
Elvileg egy 36 ohmos fejest csak meg kellene hajtania, talán még részletgazdagon is..
Az a baj nem tudom kipróbálni egyiket sem, csak a nyers adatok alapján tudok tájékozódni.
Ráadásul mindkét cucc elég új úgyhogy túl sok infóm sincs sajna, kicsit vaktában lövöldözöm -
aDaM909
tag
válasz
fericske #33706 üzenetére
És erről mi a vélemény?
https://penonaudio.com/benjie-k9.html?search=K9
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest