- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #29248 üzenetére
Egyelőre nem sikerült, a helyszínen azt mondta a srác, hogy ő nem, de a kollégája foglalkozik ilyen aprólékos dolgokkal, adott egy névjegykártyát, mp3-szerviz.hu – pesterzsébeten. Sajnos azt kell mondjam nem nagy a bizodalmam a dologban, péntek óta 1 mailt váltottunk, telefont nem vette fel és azóta nem hívott vissza. Ok, írta a egyetlen mailjében hogy nem mindig elérhető, meg valszeg elfoglalt, de nem hiszem hogy olyan sokan érdeklődnek hogy nem lehet egy mailt visszadobni hogy mi van. Mindegy, egy próbát megért, kösz azért.
-
Tulku
veterán
válasz
Apollyon #29228 üzenetére
Használt cowon d2-t nézz...néha el lehet csípni 15 környékén....annyiért nagy hang, bizonyos fülesekkel (rendre armatúrások) bass roll off-ol, de hagyományosakkal szerintem klasszis....
Mindenképp hallgasd meg...én egyszer szinonim hallgattam clip-et és D2-t, nem voltak egy súlycsoportban...sokkal jobb volt a D2 hangja....pedig asszem mind2ben wolfson van...
Sheratan: Igen, ez is egy irány, de ott elég kellemetlen lenne a gyors váltás, lévén mindenkinek 3,5-es jack-es fülese, fejes van...azért az nagy érvágás, ha mindent egyszerre kell beszerezni, pláne hogy a gyártók még abszolút nem készültek erre az új trendre...itt és most a gyorsaság öngól lenne...esetleg alternatív (dupla) kivezetéssel tudom elképzelni, viszont akkormindenképp rá kell gyúrniuk, dac-ra, opa-ra, miegymásra...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Apollyon #29216 üzenetére
xDuoo X2 headfi alapján van olyan jó mint a sansa hangban (sajnos én sansa-t nem hallottam még).
kintről néha $35 körül ki lehet fogni (ali, tomtop főleg).
kártyát 64est is megeszi, akksi 8-10órát bír, kijelző oled, egyszerű, de én pont emiatt szeretem.
Ami negítv: nem lehet rá RB-t rakni és nincs fm (van akinek ez szükséges/számít)szerk.: ami még jó dolog (szerintem) h könnyne lehet benne akksit cserélni szükség esetén
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #29215 üzenetére
Upsz, bocs, látom én vagyok n+sokadik aki felteszi ugyanazt a kérdést. Nézegettem közben, nem igazán van választék ebben az árkategóriában, a Clip sport meg visszalépés lenne ezek után, hiába a jobb üzemidő. Rockbox nem megy rá, a gyári fw meg ahogy olvastam elég béna. Akkor még nézelődök egy ideig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest