- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adnoctum18
senior tag
Most komolyan minden bekapcsolásnál eljátssza a Clip+ ezt a refreshing media szarságot?
Nem lehet ezt valahogy kiiktatni OFW-ben?Nincs kedvem Rockbox-al szórakozni.
-
adnoctum18
senior tag
Innen. Ahogy nézem most még olcsóbb, én 23GBP-ért vettem, most meg csak 20, hát gyönyörű.
-
adnoctum18
senior tag
Megjött a clip+om, hibátlanul működik, kívülről új állapotú.
Ajánlom mindenkinek az ebayes metódust akit nem zavar a magyar gari hiánya. -
adnoctum18
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
válasz
baracs #16130 üzenetére
Replay Gain
Ezek szerint ez a cucc arra jó, hogy az összes zeneszám hangosságát hozza egy szintre.
Nem lesznek hangosabb és halkabb számok hanem gondolom egy átlagra beállítja az összeset.
Az albumon belül viszont elvileg van annyira intelligens hogy a szándékosan halkabb zenéket ne hangosítsa fel.
Én nem szoktam használni.A Sleep az azt jelenti hogy mennyi idő után kapcsoljon ki a lejátszó. Be lehet állítani hogy csak akkor kapcsoljon ki ha nem piszkálod, és azt is hogy egy meghatározott idő után zenehallgatás közben is lekapcsolja magát. Ez utóbbi nem tudom hogy a Clipen OFW-vel van e, Rockbox után biztosan. Asszem Timer néven fut.
Ezt sem használtam nagyon, de ha elalváshoz hallgatsz zenét akkor jól jöhet hogy bizonyos idő után magától kikapcsol a gép. -
adnoctum18
senior tag
válasz
lacko6 #16128 üzenetére
Remélhetőleg így lesz.
Ha rosszabb lesz mint a régi akkor természetesen le fogom írni ide a negatív tapasztalataimat.
Az előző clipem is használtan vettem, itteni fórumtárstól, két éve.
Most azért van romon szegény mert nem nagyon vigyáztam rá, de még mindig működik csak a kijelzője nem mindig kapcsol be és letört a csipesze. -
adnoctum18
senior tag
válasz
lacko6 #16125 üzenetére
Ilyen szintű cuccnál a gari igazából hidegen hagy, jó ha van de nem létfontosságú.
Arról nem is beszélve hogy egy kifutott termék gariztatásához másfél-két évvel a kifutása után elég nagy szerencse kell.A műanyag pedig ha olyan mint a sima clipen akkor teljesen vállalható. Annál pedig nem hiszem hogy rosszabb lesz.
Ennyiért ennyi jár.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #16115 üzenetére
Megrendeltem a fekete refurb clip+t, 4 gigás verzióban.
Egészen pontosan 8736FT-ba került. Várom.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Dunbar #16111 üzenetére
Ez kb ket evig, de meg nem ment teljesen tonkre.
Elotte volt meg ketto, azok rovidebb ideig birtak, le is irtam a topicban regebben.
A Shuffle ugy jott kepbe hogy azon is van csipteto.
Ezt leszamitva nyilvan inkabb a Sansak erdekelnek, hisz eddig is ezt hasznaltam.
Nezegettem refurb clip+t, 7.5kbol meglenne meg most a gyenge forint idejen is, ez barmilyen microSDt megeszik? Egyben kezeli az SD es a belso memoria tartalmat? Eleg ha omlesztve egyben vannak a zeneim, ugyis tudom mar melyik szamot melyik koveti, tiszta shuffle erzes. -
adnoctum18
senior tag
Szegeny clipem mar alig vegetal.
Kijelzo romon.
A csipteto elveszett az idok viharaban.Ha o nem lesz mar, mi legyen helyette?
Clip+? Zip Clip (vagy mi)? Ipod shuffle (megszoktam a kijelzonelkuliseget)?
4Gb eleg. Legyen kicsi, csiptetheto, sallangmentes, meg azert szoljon is valahogy.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #14573 üzenetére
Az en sima Clipemet csereltek ilyen esetben lazan.
-
adnoctum18
senior tag
Mindent összevetve szerintetek hol a legolcsóbb a Clip+(Mondjuk 4gbs)? Ebay, vatera, bármilyen forrás jöhet!
-
adnoctum18
senior tag
Ha valakit érdekelnek még a régi, legendás lejátszók, írjon!
Rio Karma-20GB
Iaudio M3-40GB -
adnoctum18
senior tag
válasz
raven12 #13634 üzenetére
Jó neki a sima OTP LAJU, nekem is olyan van.
Itt minden kérdésedre választ kapsz. -
adnoctum18
senior tag
Ha érdekel valakit egy 4gigás sima, fekete clip, privizzen.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
matyiGo #13062 üzenetére
Egy baj van az iAudio 7-el, mégpedig az, hogy nem kapható.
...és nem is bővíthető, ha ez szempont.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
matyiGo #12964 üzenetére
Szerintem Bwoaynak több lejátszó van a birtokában, mint amennyit te levágtál a postjai alapján, (Igaz Rio nincsen...
) így elfogultsággal vádolni úgy vélem értelmetlen.
Te 3 lejátszó alapján osztod az észt, többen itt pedig évek szakmai tapasztalata, és széles lejátszópark birtokában. (Én pont nem, mert nálam napi szinten csak a Clip van napi használatban.
Igen, pont egy Clip. Elfogult vagyok meg Sansa-fanboy mondd csak ki bátran!
)
-
adnoctum18
senior tag
Hello szakik!
Rég jártam erre. Lehet, hogy vennék egy X-1050-et, a refurbished daraboknál figyelni kell arra, hogy a gyári fülhallgatót kapjam mellé igaz? Találtam egyet Ebayen, de nem szeretném, ha valami szutyokkal szúrnák ki a szemem, a gyári úgy hallottam jó.
-
adnoctum18
senior tag
Trekstor Vibezek 50-60 EUR-ért vannak a német ebayen, csak macerás kezelni állítólag azt a clickwheel szerűséget.
Egy régi 760-as TPt néztem ki, mert otthon van egy másik, és kettőből szeretnék egy jót összedobni, de Pestnél messzebb nem vagyok hajlandó érte menni.
Láttam azt a T43-mat, szép példány volt valóban.
Jön a fűtésszezon, itt se jut TPre egy ideig.
-
adnoctum18
senior tag
CX55: Nem kellene akkora készletnek lennie belőle, hogy később is tudjanak garanciában cserélni? Ha adnak IE8-at, ne utasítsd vissza.
E3: ez az a fém Meizu, amit itt sokan dícsértek, right? Tetszetős kis dög.
Totáloff: Nekem egy kis oldschool TPért kellene Nógrádba lemennem, de nincs sok kedvem hozzá, pedig már lassan ezekből is lenne egy gyűjteménnyi.
Ja és Monolith. Szép, szép, de én is letettem róla, ha igazán sznob akarnék lenni, akkor vennék egy BeoSoundot.
-
adnoctum18
senior tag
Itt a fórumon volt egy tag, optikus, neki elvileg van ha valaki beszervezi DAP találkozóra akkor megtudjuk.
Anno ráfutottam a vaterán egyre én is, nem volt meghirdetve, de az eladó ajánlgatta, hogy van neki egy olyanja is, végül valahogy elfelejtődött.
Grat az E3-hoz.
Wolfskin :
Van pár régi iriverem, meg egy Iaudio G3-mam is, ha érdekel, akkor PM. -
adnoctum18
senior tag
válasz
Wolfskin #12431 üzenetére
Szerintem wav, ja.
Bitrátafüggő, hogy mennyi helyet foglal, de nagyobbat, mint az mp3 emlékeim szerint.Wavból van veszteségmentes is, de felvenni tuti nem fog veszteségmentes wavban a T5.
Nem egy über lejátszó, nem nézel valami régi irivert/iaudiot használtan, ha ilyen fontos a felvétel?
Pl. van egy eladó Iaudio M3-mam, ha érdekel, megbeszélhetjük PMben.
-
adnoctum18
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #11912 üzenetére
Reboot megoldotta.
Százalékos, vagy hátralévő idős akkukijelzést hogy lehet beállítani rajta?
Most album artworkot keresgél... Hát kaland lesz kitenni erre a kijelzőre.
-
adnoctum18
senior tag
Most, hogy rendes telepítős RP van a ClipV2-re is, megragadtam az alkalmat és rátettem.
Eddig gyors, nem bugos, tetszős!
...kivéve, hogy a recording menüből nem enged ki...
-
adnoctum18
senior tag
válasz
littlelion21 #11728 üzenetére
A Clip + és a fuze alapban tudják, a sima clip pedig nem tudta, nem tudja, és nem is valószínű, hogy valaha tudni fogja. Nem muszáj RBzni!
A nagyobb kijelző kényelmesebb.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
littlelion21 #11721 üzenetére
Erre céloztam én is, csak linkelni nem akartam.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Peat;) #11698 üzenetére
Androidra legalább van FLAC lejátszó, Iphonera ott az Apple lossless, már akinek az megfelel azzal együtt, hogy konvertálgatni kell, de FLAC lejátszó nincs rá.
A Samsung nem tudom, hogy áll ezzel. Szerintem érdemesebb lett volna az Androidos vonalra ráfeküdniük, mint egy új OS kifejlesztésére, nem lesz könnyű megszorongatniuk a két régebbi játékost.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
littlelion21 #11694 üzenetére
Próbáld meg a Nokia topicban, biztosan tudnak segíteni.
P3 tulajról nem tudok a topictagok közül sajnos, de nem lehet rossz, anno az ABI is jókat írt róla.
Cowon S9 meg egyéb pléjerek is szóba jöhetnek különben, de ezekről inkább majd a tisztes PMP-tudós mag tol valamit.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
littlelion21 #11688 üzenetére
Iphone.
Az Iaudiot-Clipet-Sony X1050et nem veri meg hangminőségre, de mindenképp vállalhatóan szól.
Más gyártók zenetelói is érdekesek lehetnek, mondjuk egy Nokia 5800, ha már úgyis érintős vonalon mozgunk, csak ezt nem próbáltam még.
A postot nem Apple flém indításának szántam természetesen. Szubjektív véleményem.
-
adnoctum18
senior tag
Ilyen villogtatós feature volt a Nokia valamelyik régi telóján, ahol a ledek villogtak a zene ritmusára.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #11658 üzenetére
Mármint a lejátszó nem jön szembe más kezében, nem az UI.
Korán van még. -
adnoctum18
senior tag
Jaja a Samsung, ebayen elő szokott fordulni, például itt is egy kihagyhatatlan ajánlat.
Az UI elég fapadnak látszik, de biztos jól szól, és az utcán nem jön szembe.
Már ha ki mered vinni. -
adnoctum18
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Sziszifeca #11639 üzenetére
Van rajta kijelző és kábellel csatlakozik, méghozzá miniUSB-vel.
Olcsó, kicsi, könnyen kezelhető és jól szól. Ezért jó.
Még több részlet a topicban a "clip" szóra történő kereséssel.
-
adnoctum18
senior tag
Nem kell valakinek egy 4 gigás sima Clip? Ha kell, PÜ.
-
adnoctum18
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
válasz
krisi047 #10878 üzenetére
Szal te gaplesst akarsz.
Úgy tudom, hogy az Iaudio X5 tud ilyet (vagy nagyon minimális szünetet hagy a számok között), emellett a Rio Karma és a Trekstor Vibez tutira tudják, csak ezek már régi (és ritka)
playerek.RockBoxxal lehet, hogy a többi playah is tudja.
jaja a clip+ is jónak látszik!
-
adnoctum18
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Dottore #10798 üzenetére
Láv doki, ezt jól felvázoltad!
Inkább vigyen valami nagydarab pléjert aztán max letagadja, ha a csaj rákérdez, hogy mitől domborodik a nadrágzseb...
Állítólag egész jó ez a kis sony star trek playa, volt is róla valakinek egy hsz-e régebben itt ha jól emlékszem, de lehet, hogy logout cikk volt.
-
adnoctum18
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest