- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bishoop
tag
Még véletlenül sem ez van beállítva kezdőlapnak
Apám felhasználójával is csinálja, nem hiszem hogy újratelepítés segítene, amúgy meg kb. 1 hete telepítettem az egész XP-t(tisztán)
Nem minden indításkor csinálja a plugin chechet, de elég gyakran.kispx: Ennek az utasításnak az effektje: "az URL érvénytelen, nem lehet betölteni"
-
HZoli87
veterán
Másodikra én is azt tudom írni, amit kolléga. Elsőben nem nagyon tudok segíteni, én mindig úgy állítom be, hogy a böngésző magának kezelje ezt, de eddig sosem fogyott vagy telt be a memória (ami szintén 4GB nálam). Lehet átállítom én is egy fix értékre és akkor megfigyelem, hogy hogyan viselkedik ekkor.
-
Steelmanus
addikt
Amúgy simán a white (vagy más színt angolul) szót is elfogadja
Ezt nem is tudtam, koszonom, majd beirom hogy pink
A Classic Style for Favicons 1.0 nalam amugy is osszeakadt a Secure Login 1.0.3-al nem akart beleptetni a PH!-ra csak sokadik probalkozasra akartam is irni, bar lehet hogy Secure nelkul biztos jo, ugy nem probaltam.(#31792) pethYeti Javaslom a Greasemonkey 1.9 bovitmeny es a YouTube Center script paros beveteset. Ezzel a parossal nem pattog a flash ha nezetet valtok, a script beallitasanal a VMod-ot Direct-re allitsd ha hasznalni fogod, nameg tiltom benne a reklamokat bannert stb.
-
Steelmanus
addikt
Ha a 21-et hasznalod uj Logikai. extensions.checkCompatibility.21.0 false
Nalam feltelepult ezzel a modszerrel a Classic Style for Favicons 1.0 .
En a kepek megjelenitesenek hatterenek megvaltoztatasahoz a Old Default Image Style 2.2.1-t hasznalom, igaz kezzel kell megadni benne hexaban a szint, de cserebe kozepre tudja helyezni a kepet is. Jelenleg feher hatterrel hasznalom, #FFFFFF -
DS39
nagyúr
a másodikat megtaláltam: Custom Standalone Image Backgrounds
(ritka sz.r az addon oldal keresője, beírom "standalone image", eredmény semmi, beírom google-ba egyből meglett)hátha másnak is jó lesz, bármilyen színt be lehet állítani a kép hátterének.
a kieg. kompatibilitásra remélem tud majd vki vmi okosat. (bár az is lehet a kiegészítő a hibás)
-
nfsu17
veterán
Igen, lett megoldás.
2 frissítés után 2x kellett "config"-olnom, hogy visszakapjam azt, amit frissítés előtt.Fandango
OKé, változtassanak meg dolgokat, de ne kelljen már állandóan minden frissítés után az about:config-ban turkálnom, meg külföldi fórumokon bogarászni, hogy ami tegnap még úgy volt, ma meg már így lett.
Simán beállítások menüből ezeket mind vissza kellene tudni állítani. -
tornas
őstag
Screenshot-ok:
Firefox szerint:
A Windows szerint (vezérlőpult --> Flash player beállítások):
...és az avast programfrissítője is látja.
Új fejlemény: a flash player néha működik, néha nem. Megnyitok egy youtube oldalt videóval és elsőre kéri hogy telepítsem fel. Aztán gondol egyet és betölti a videót. De van hogy semmilyen flash tartalmat nem tölt be. Amolyan kénye kedve szerint müxik...
Vírusírtás és egyéb is megtörtént, de nem volt semmi sem a gépen. Van egy másik gépem is ugyanezzel a firefox verzióval, és ott nincs semmi ilyen és/vagy ehhez hasonló probléma a böngészővel kapcsolatban.
Ha minden kötél szakad, akkor inkább újrahúzom az egész gépet. Csak furcsa ez az egész, mert én még ilyennel nem találkoztam.
-
Abrion
senior tag
szívesen elbeszélgetnék a fejlesztőkel, hogy menyi IQval rendelkeznek, próbálkoznak új dolgokkal de nem jó irányban, azt értem hogy már nincs mit beépíteni az FFben annyira tökéletes de hogy jó beállítást tönkre vágjanak
ez azért már elszomorító, legközelebb talán a fülek megjegyzését veszik ki
-
draco31
veterán
Igen egetverő, ha a gépben csak 384Mb van. Érdekes módon ez a 15.0-ás nem pazarol annyira, most épp 6 lap van nyitva, és csak 200Mb-ot fogyaszt. Szóval valami nem stimmel a legutolsó változattal. Asztali gépen valóban nincs vele gondom, de itt a laptopon igen. És mielőtt a bővítésre akarsz sarkalni, ennyi a max. amit támogat a gépezet.
-
Igen, a Flash sajnos nem az igazi, bár lekopogom, tegnap este 50+ tab mellett sem omlott össze. Pedig aztán kapott rendesen. Volt benne agyon reklámozott oldal, telepakolva Flash animációkkal, Youtube, FB, képnézegető/megosztó, stb. Mégis ment mint a villám. Mondjuk a memóriahasználatot nem nézem. Van benne 8 giga, használja amennyi csak kell neki. Ezért vettem meg bele...
Összességében szerintem elég stabil lett a 20-as, bár ha kicsit több gond lenne vele, még akkor sem váltanék. Szeretem a Firefoxot... -
Steelmanus
addikt
Koszonom hogy kiprobaltad, este mar elfogyott a gyogyszer, es mergemben visszatettem a 19-et mert az meg jol mukodott mint az ureslapos inditas mint a privat bongeszes inditasa. Igazabol a privat bongeszes nem is nagyon erdekel mert sosem hasznalom, csak az about:blank miatti munkamenetvisszaallitas zavart de nagyon, nem voltam / vagyok hozzaszokva hogy hibauzenettel nyissam a bongeszot.
Ahogy leirtad a privatot - kivancsi lennek arra hogy kb 100 felhasznalobol mennyien hasznaljak - ugy erzem hogy van meg mit javitani rajta, de akkor miert teszik bele? Akarcsak a speeddialt, mert ebben a formaban ahogy mukodik jelenleg - azaz osszeszed mindent az elozmenyekbol - igy nem igen hasznalhato, miert nem tettek egy menupontot mint opciot pl a jobbgombos menube hogy azt tuzzek le amit en szeretnek.
Megfogadtam a tippet es a showQuitWarning-ot atallitottam most en is, rafrissitettem a 20-ra meg mielott ezt a hsz.-t irom es probalgattam jelenleg jo
Persze csakazertis ures lappal inditom a bongeszot nehogymar -
Steelmanus
addikt
Az is volt fent vagyis a 21.b1 csak kivancsisagbol persze attol nem vartam semmit, mert az is ugyanazt produkalja. Nem veletlenul irtam hogy egesz delelott mert 20-as le-fel, Reset 19es fel upgrade Reset stb.
Hol minden buhera nelkul tehat nem modositottam semmit a konfigban hol Kiegeszitok nelkul, stb.
Mergemben feltettem a Tab Mix Plus-t egy tiszan telepitett 20-ra es most azzal szorakozok hogy ugy allitsam be ahogy szeretnem azert hogy kitudjam exportalni a beallitasat. De ha mar elvesztem nagyon a turelmem, visszateszem a 19-et mert azzal nincs ilyen gondom, es a jol megszokott konfig beallitasaimat is komolyan veszi tehat ugy tudom konfigolni ahogy megszoktam az elotte levoket is. -
Steelmanus
addikt
Mert nalam is sokszor a bezart privat ablakot nyitja meg ha egy uj tiszta lappal inditott nem privat ablakot nyitok meg. Tehat nyitok egy sima ablakot, ebben a beallitas az hogy Ures oldal megjelenitese, majd nyitok egy Privat ablakot es azt nyitva hagyva bezarom az Ures lappal nyitott ablakot, igy termeszetesen csak a Privat van nyitva, majd ezt is bezarom mert mar nem kell. Nyitnak egy uj nem privat uj ablakot, erre az utoljara bezart privatot nyitja, olyan mintha nem tudna "elfelejteni" hogy mivel leptem ki.
De sokszor kaptam munkamenet visszallitast about:blank-ra is. Egesz delelott ezzel szorakoztam, tiszta telepitessel visszatettem a 19-et ( ez termeszetesen jo volt mert meg nem integraltak bele a privatot ) majd rafrissitettem a 20-at, rogton jott a hiba. -
ledgeri
nagyúr
Ok, csak eddig nem bezárta, hanem felfüggesztette látszólag : ha bezártam a privátot, akkor visszaállt minden ami volt...
és ha megvolt nyitva egy ablak, majd nyitottam egy másikat, majd az elsőt bezártam, akkor a második nyílt meg (munkamenet folytatása kilépéskor opció mellett).
Az amit te írsz hogy működne? (van pár megnézendő lapom most, így nem kockáztatnám meg, hogy "elvesztem őket.. , de majd megnézem ha befejezem, hamarabb, mint ahogy erre választ kapnék....) -
Steelmanus
addikt
A korabbi verziokban volt egy kulon ablak. Ha bezartam a bongeszot az ablak ott maradt a Talcan es latni lehetett a letoltes menetet. Mi a bubanatnak kellet ezt megvaltoztatni, mert letolteskor ha bezarom a bongeszot - ugyan a letoltes megy a hatterben - csak nem latni hogy hol tart eppen. Majd ha kesz akkor kapok egy felugro ablakot hogy befejezodott a letoltes.
-
win updatetem volt. mert nekem nem automatikus, ha nem kézzel inditom a frissítések keresését, fel is tettem jó pár frissítést, talán azóta halt meg. Igazábol nem ez az alapértelmezett browserem, ha nem a króm ezt másra használom de most pár napja , mikor akartam indítani, azóta csinálja ezt. Mondjuk a win frissítések óta, ahogy betölt a win7 kapom mindig egy kis hiba üzit, valami ilyesmit: ablak kezelő szolgáltatások leálltak vagy mi. de ez annyira nem izgat, mert tök rendben müxik a gépem, de ez az FF dolog idegesít, még, ilyennel nem találkoztam, hogy nem tudom feltenni, és tényleg még csak el sem tudom indítani, pedig már töröltem annyi féle képen, és még sem jó, nem igaz
-
Töröltem minden honnan, majd regcleanerrel is csinaltam egy tisztitast, majd ujrainditottam a gépem, majd letoltottem ujra es feltettem, nah most ugyan ez a hiba, a címsorig el sem jutok, hogy kiprobáljam az about-os dolgot...
Baszki semmi baja nem volt korábban nem értem én ezt
5letem sincs ezek után, mit kezdjek vele...
-
Az a baj hiába nyomok én itt restore -ra vagy details-re nem csinál semmit, de az előző FF-met teljesen töröltem, mindennel együtt, és feltettem most újra, de most is egyből ezt kapom... ez, azért érdekes:/
Manuálisan tudom én ezt törölni valahonnan, ami esetleg megmaradt uninstall után, mert gondolom valami , ilyesmi okozhatja a gondot, de a program files alól ki van teljesen remove-olva, máshol meg nem vágom pontosan , hol lehet még... bár gondolom a document & settings / user alatt vannak még hasonló dolgok
-
Steelmanus
addikt
Ebben igazad van, probakeppen csinaltam egy ilyet, a VGA az 512 DDD3-as memorival van ellatva. A flash lejatszoban kivettem a pipat a hw gyorsitas elol. Kepek:
Es ezzel neztem full HD-t YT-on akadasmentesen.
Ezutan feltettem a legfrissebb Adobe.Flash.Player-11.6.602.180-at es ott is kikapcsoltam a hw gyorsitast + a protectedmod tiltva volt. Semmi akadast nem tapasztaltam.
Nem eroskodesbol irtam a hsz.t csak mindegy magamnak csinaltam probakeppen. -
Steelmanus
addikt
alaplapi vgaval viszi a youtubeot hd-ben. bár nem 100%
En erre reagaltam, bar az igaz hogy nem neztem meg hogy milyen az alaplapi integralt VGA.
Irod hogy 2 magos procin szaggat, ha kell letilthatom a harmadik magot es megnezhetem ugy is, csokkentett processzor orajelen, a jelenleg 3200-as procim is vissza van veve 2500-ra mert ugy hasznalom.
Van egy masik alaplapom mert nemreg csereltem, azon egy integralt 3200HD van, azt is hasznaltam egy ideig de full HD YT video nem szaggatott, pedig csak 512 MB RAM allt rendelkezesere. -
Steelmanus
addikt
Azert kell meg mindig kulso, mert a beepitett meg eleg kiforratlan. En a 20.b4-en is kiprobaltam, de lassu, es nem jol mutatja a doksit, sok elem hianyzik stb. En a PDF-XChange Viewer 2.5.210-et hasznalom es villamgyors.
Atkapcsoltam a beepitettre, a Beta alatt amit adtal linket minden zold.
-
tknof1871
őstag
Tényleg kiegészítés blokkolta. A NoScript, de nem tudom, miért. Nem állítottam rajta.
(#30837) Fandango
Igen, tudom hogy megszűnik. Sajnálom, nem találtam olyan RSS figyelő kiterjesztést böngészőhöz, ami tetszik. Az iGoogle tökéletes. -
kingabo
őstag
Pont ugyanazt írja ki.
Közben visszaköltöztettem az alapértelmezett helyre a profilt, onnan sem működik. Közben vettem észre, hogy az előzményeket is törölte. Próbáltam újból felvenni új könyvjelzőt, de nem történik semmi: semmi hibaüzi, de a könyvjelzők között nem jelenik meg. Megnéztem én vagyok a profilom és a benne lévő file-ok tulaja, nem írásvédettek. -
Myers
senior tag
-
Myers
senior tag
configban nem. Alapbeállításon mit értünk? Van fent pár bővítmény, de szerintem semmi extra, max amit a beállítások menü enged. "Okos" dolgok nincsenek telepítve.
Download helper, és vidsaver van fent ami videókkal kapcsolatos.
Az igazság, hogy nemrég váltottam 3-asról, a bővítmények és kiegészítők miatt nem akartam. Holnap meg tudom nézni egy 3-assal rendelkező gépen, hogy hogy pufferel.
-
vlevi
nagyúr
Van néhány vacak dolog a chromeban, én is ezért használok FF-t
- Nincs baloldalt könyvjelzősáv. Ez nekem kell.
- Az utolsó lap bezárásakor kilép a Chrome
- És végül a fül bezárásakor felvillant egy üres fehér lapot, mielőtt megjelenítené a következőt. Marhára zavaró.Az IE-vel is hasonló bajaim vannak.
-
HZoli87
veterán
Dettó, szerintem is optimalizáltak rajta még. Indulási sebességén biztos.
Java-t (7u15) már én is telepítettem, jobb ha a legfrissebb van belőle. Flash Playert pedig töröltem (11.6), mert úgy vettem észre, hogy jobban terheli a gépet. Például nézek online videót vagy egyéb közvetítést, ha bezárom a fület, akkor 1-2 másodperc is eltelik mire reagált. Ekkora laggot nem tűrök el, SSD-ről fut a gép, cache pedig memóriába megy. Bár a CPU gyenge darab (C2D 2,20 GHz). Ment fel a 11.1-es FP, minden gondot megoldott (csak azért nem a 11.2, mert elfelejtettem, hogy állandóan csipogott ha beletekertem egy videóba),
-
Steelmanus
addikt
A browser.newtab.url Karakterlanc ertekenel talalhato about:newtab kitorlese nem csak az "speeddial" szeru megjelenest kapcsolja ki egy uj ful / lap megnyitasakor? monstre bongeszojenel ugy nez ki hogy egy uj ful / lap megnyitasokor mintha mindig az alapertelmezett kezdolapot adna be, hiszen ott lathato csak az az also sav. Vagy nem jol ertelmeztem a dolgot?
-
norbi0604
aktív tag
Igen, magam is hasonlóra gondoltam. De mivel az adott gépet jóformán csak én használom, ezért ez nem nagy dolog. FHD a monitor de nagyítás nélkül használhatatlanul apró a legtöbb weboldal, ezért IE-ben van 150%-os globális nagyítás. Néhol rosszul tördeli a sorokat de ez ritka. Illetve a pixeles kép/szöveg is nagyon-nagyon ritka. Legalábbis nem szoktam találkozni ilyenekkel, nagyítva használom már régóta de eddig szépen megoldotta az IE ezt a feladatot. Csak ennyit szerettem volna.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged