Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Elolvastam az első hozzászólást és megtaláltam a sync leírását is. Nem találtam viszont megoldást a problémámra. Én nem két eszköz között szeretném szinkronizálni a beállításaimat, hanem egyszerűen csak fel szeretném tölteni szerverre, mint pl a Chrome-nál. Ha újratelepítem a firefoxot, vagy másik gépen le akarom szedni a beállításaimat, akkor egy egyszerű bejelentkezés után szeretném ha meg tudnám tenni. A Sync-nél viszont mindig párosítási kódot akar. Addon-ra van szükségem, vagy csak rosszul értelmezem a sync-et?
Köszi!
-
Jadro
veterán
Valaki meg tudja mondani hogy miért állnak meg az online videomegosztó oldalakon a video-k lejátszása? Tegnap az indán csinálta, ma a Utube-on. Tölti befelé, elkezdi lejátszani és megáll. Ha belepörgetek akkor oké 2 másodpercig és ismételten előjön a probléma. Ie alatt nincs gond, úgyhogy FF problémának minősítem.
Mod: Most éppen jó. Töröltem a cache-t meg minden tárolt adatot. De a törlés után próbáltam az előbb is és akkor nem volt jó. Na majd kiderül...
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
jerry311
üzenetére
Ezt tesztelem éppen én is. Portable verziókat használok. 16 kiterjesztésem van, ebből 9 megy rendesen, 2 szanálva mert már nem kell, 2 sehogy sem megy és 3 megoldva másképpen. Ami nem megy az a linkification és a tabmix plus. Kár ezekért, de remélem hamarosan jók lesznek. Előbb-utóbb mindenképpen érdemes átálni szerintem. Azt hogy mikor, a kiegészítőid összetétele határozhatja meg. Végig kell nézni őket nincs mese.
-
Jadro
veterán
Olyan letöltésvezérlő kiegészítést keresnék a portable firefoxomhoz, amiben lehet szabályozni a letöltés sebességét. Feltettem a flashgot-ot, de az csak külső letöltésvezérlőket kezel. Nekem fontos lenne, hogy ne kelljen külön installálni a vezérlőt, hanem ha cipelem a firefoxomat, az is használható legyen azzal együtt.
Köszönöm előre is!
-
Jadro
veterán
Jó dolog és tényleg szokni kell. ELőször úgy állítottam be hogy a bal gombbal jobbra dobva a linket új fülön jelenjen meg. De ha kicsit felfelé dobtam már nem volt jó. Aztán áttettem a középső gombra. Egy nyomás a linken és új fülön nyíilik. Nekem erre kellett, de lehet hogy most beállítom másra is. Nem rossz dolog ez.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911