-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
draco31 #68574 üzenetére
Valamelyiket a másikféleképp próbáld! (Legegyszerűbb kombó a privátmódos FF indítás, mint kereszt próba) De szerintem mint ahogy a google szokott benyeletett neked valami ajánlási régiót és ezért jönnek a gagyi találatok.
Ha a fenti eredménye az, hogy bejelentkezetten rosszak a találatok, akkor google fiókon belül érdemes a keresési előzményeket töröltetni, esetleg a személyreszabást kikapcsolni.... vagy kompletten lecserélni a keresőt valami kellemesebbre!
#68575 atesss Sokszor már a youtu.be-s linkek is két elemesek az egy helyett, úgy, hogy a második fél csak tracking. Én kevésbé tartom valószínünek, hogy azt a firefox böngésző generálná, minthogy a google... vagy törölgesz, vagy keresel valami addont ami beillesztéskor lecsapja.... vagy megtartod úgy ahogy van... Sajna nincs mit tenni. Rászűrhetsz privát móddal: ha egy adott, pl példalinked normál böngészőben mást miutat mint privát módbam, vagy akár más konténerben, vagy csak frissítésre, akkor az bőszen tracking cucc...
-
Cs1csó
titán
válasz
draco31 #63061 üzenetére
Sorry, írtad is, hogy a prociban, lehet korán volt még nekem.
A hiba kapásból 3 helyről jöhet:
1. frissítsd a Windows-t legyen naprakész lehet az helyreteszi, frissítsd a Firefox-ot is.
2. az IGP driver-ét töröld és telepítsd újra lehet beragd valami és ezzel alapra áll esetleg nézd meg hogy lehet e frissíteni - eszközkezelőben - ha nem ajánl fel akkor keress rá a neten manuálisan hátha van frissebb ami nem jelenik meg de letölthető
3. A Firefox-ban is lehet a hiba:
- tiltsd le a kiegészítőidet és így teszteld, esetleg valamelyik kiegészítő zavar be
- csinálhatnál a Firefox-ban egy "alapra állítást" tehát kb. mint ha újratelepítenéd és teszteld lehet valamelyik beállításod csinálja
- ha ez sem akkor gyaluld - maradványait kézzel töröld és jöhet a friss telepítés előbb még így firss telepítéssel működik e -
DS39
nagyúr
válasz
draco31 #62897 üzenetére
jó csak azért mondom, mert azt írtad frissítetted a java-t, ami ez: [link], viszont erre ma már a weboldalak 99%-ánál nincs szükséged.
a javascript támogatás be van építve a böngészőbe, tiltani lehet, frissíteni nem, és kb. minden mai weboldal használja.azt nem tudom, hogy a süti törlésed a YT videó készítése előtt vagy után történt, de ha előtte, akkor nem lett minden törölve mégsem, mert a felugró fb ablak mögött látszanak a korábban bejelentkezett userek képei, annak törlés után nem kellene látszani.
-
DS39
nagyúr
válasz
draco31 #62891 üzenetére
valami katyvasz van nálad, mert a Java aztán nem kell. se face, se google. (max ha adót akarsz bevallani)
de ha inkognitóban megy, akkor normál módban töröld a sütiket ami a facebook.com-hoz tartozik, illetve tudni kellene milyen kiegészítők vannak, amik esetleg beleszólhatnak akár a face működésébe, akár a session kezelésben. egyszerűbb ha letiltod őket ideiglenesen. -
Cs1csó
titán
válasz
draco31 #62422 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezzel függ össze, csak bonyolult lehet az a script ami az újságot megjeleníti. Amúgy igazán nem sokmindent blokkol az UO és ha engedélyezem akkor sem jeleníti meg, valami macera van.
Amúgy mivel egyéb "reklám" nincs az oldalon (tehát reklámblokkolóval és anélkül is kb. ugyanúgy néz ki az oldal) nyugodtan végleg ki lehet ezen az oldalon kapcsolni. -
-
Cs1csó
titán
válasz
draco31 #57554 üzenetére
Az Ublock Origin az kiegészítő, az Adwcleaner egy telepítést nem igénylő kereső.
-
Matthewus
őstag
válasz
draco31 #50410 üzenetére
Firefox 52 ESR
Ennél újabb már nem lesz, ez megkapja a biztonsági frissítéseket még egy ideig. -
Kékes525
félisten
válasz
draco31 #48026 üzenetére
Ennyi infóból lehetetlen megmondani. Milyen Firefox, milyen kiegészítőkkel fut? A Windows 10-nél fent van a legfrissebb update? Mert ha igen akkor, lehet hogy az a ludas, mert többen panaszkodtak a feltelepülése után lassulásra. A szűz telepítés is lassú? Profiles könyvtár elmentése után ki lehet próbálni.
-
vlevi
nagyúr
-
kispx
addikt
válasz
draco31 #31488 üzenetére
Először click_to_play funkcióval blokkold a flasht
Másodszor about:memory kimenetet tudnál mutatni? A Flagfox és a Download Youtube Video kiegészítő letiltása (és az FF újraindítása) után milyen a memóriahasználat? -
válasz
draco31 #31481 üzenetére
Egyre több szolgáltatás és funkció kerül bele a szoftverekbe, ezért természetesen többet is "fogyasztanak". A hardverek is fejlődnek, így ez nem jelenthet problémát. A gond ott van, ahol - mint a Te esetedben - egy szerényebb hardverre kell feltenni szoftvert. Ilyenkor igazat adok, lehet hogy egy régebbi jobb lehet. Esetleg valami takarékosabb Linuxot nem próbáltál még? Persze csak ha a platformváltás szóba jöhet....
-
DS39
nagyúr
válasz
draco31 #31481 üzenetére
nem sarkallak én semmire, csak nem értettem miért baj, de most már értem. hát azon a gépen én kb a gyári IE-t használnám vagy vmi nagyon light böngészőt, mert az a ram mennyiség még az XP-nek is kevés, úgy hogy mellette még az ember programokat is használjon, akár böngésző, akár office, stb.
mindenesetre nálam nem jelentkezik hogy a 20-as többet enne, mint a korábbiak.
Oliverda: IE10-et használsz? mert ha nem a platformfrissítés sem kell, az okozott sokaknak gondot a betűkkel.
-
válasz
draco31 #31459 üzenetére
Nekem semmi gondom vele. Hiba nélkül, szépen muzsikál OS X-en (10.8.3) és Windows 7 64 biten is. Bár a Prohardver nagyon nehezen jön be pár napja. Másnak is akadozik?
Szerk.: Anno előfordult, hogy 1-2 hétig nem volt leállítva a gép, folyamatosan futott a Firefox, olyankor nem egyszer megevett 4 giga ramot is. De hát ezé' van benne...
-
sesz
csendes tag
válasz
draco31 #22732 üzenetére
Van erre egy Textarea Cache kiegészítő. Elmenti a begépelt szöveget.
-
BullZeye
veterán
válasz
draco31 #19514 üzenetére
Igen, ott volt, a profil mappában, amit az első HSZben megtalálsz.
(#19512) WonderCSabo
Kár, pedig az ötlet nagyon jó, és végre egy látható és hasznos újdonság. Nem kéne sokat javítani már rajta pedig sztem.(#19511) achon
Tudom, de nem a google nem a barátom (szép magyarosan), hanem hogy lusta vagyok kijavítani az oldalon, vagy inkább nincs hozzá túl nagy kedvClearboxnál próbáltam a legújabb verziót, de az sehogy se akart működni, akárhogy állítottam be. Másik oldalon már másik képnézegető van, majd ha lesz kedv megcsinálom bulldogoson is.
De ez meg max képméretben jeleníti meg a képet, és nem kicsinyíti le...majd egyszer ránézek a többi alternatívára is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sorozatok
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged