Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Én jó pár alkalommal hasznát vettem ennek a kieg.nek.
De most nem akarok itt magyarázkodni, hogy miért érdemes használni, meg nem is akarok senkit meggyőzni, hogy miért jó ez a kieg. Döntse el mindenki maga, hogy mi jó neki és mire van szüksége.Én csak arra akartam/akarok választ kapni, hogy nem-e tud valaki ehhez hasonló kieg.-t.
-
jerry311
nagyúr
Nekem nagy fájdalmam az AdBlock. Valami memory leak baja van az AdBlock Plus-nak, mert itten nálam azzal idővel megzabál 4-500 MB RAM-ot és csak a Firefox újraindítása segít. Sima AdBlock-nak nincs ilyen baja. Linkification halott. Connect to address halott. Tabmix plus is halott.

-
-FreaK-
veterán
Dehülye vagyok.. naponta nézem azt az oldalt otthon most meg eszembe se jutott, pedig már láttam h fenntvan a portable és a sima is az új betából.. köszi azért

hoppá, mégsem ff2ből volt portable, ff3b3-ból itt is csak a telepítős van fennt. Nah mindegy felrakom itt melóban ezt, de otthon ff2 miatt kéne mindenképpen a portable.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- World of Warships
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Androidos fejegységek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911