- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
canniball #31069 üzenetére
Lehet benne valami, de biztosra nem mertem irni.
(#31070) Visormail Ismerem a listat, de direkt a Flash Player 11.1.102.63 (Non-IE) tettem fel mert altalaban azt szoktak ajanlani, es HZoli87 is errol a verziorol irta a hibat, marmint 11.1 es nem 10.2* de mindegy, mert a listaban van meg tobb verzio is tiltason.
Valoszinu hogy az lesz igaz amit HZoli87 lentebb irt hogy frissitettek a listat es esetleg ezzel lehet osszefuggesben de mint irtam nalam pl jo volt minden olyan oldalon amin flash volt.Lenyegeben a problema megoldodott, csak erdekes volt, nameg ezutan nem fogom ajanlani masoknak a regebbi flash-t, lehet szerintem van ebben egy enyhe nyomas is, hogy mindig a legfrissebbet hasznaljak a felhasznalok.
Ma olvastam hogy neki mentek a Mozillanak Vitatja az IAB a Mozilla cookie blokkolási tervét erdemes elolvasni a kommenteket is mert van aki ert hozza es rendesen cafolja amit a cikkben irt vallalt irt a Mozilla torekveserol.
-
Steelmanus
addikt
válasz
canniball #30918 üzenetére
Amikor kell kesziteni egy image fajlt amiben benne van a RAMdrive tartalma, azt meg megcsinalja, de amikor bejelolom hogy mentse egy pl D:\Temp mappaba, kiirja hogy unformated a RAMDrive. Pedig a rendszer latja es Rendszerindito nameg epp a fajlrendszer is.
Nem idegesitem vele magam, mert gyorsak a rendszer RAM-ok, de csak probalkoztam. -
Steelmanus
addikt
válasz
canniball #30916 üzenetére
Mar semmire. Feladtam, a cache atiranyitva a rendszermemoriaba. Lenyegeben a kiegeszitoket is gyorsitana, nemcsak a cache-t, az FF betoltodeset, es minden egyebet ami a profilban van. Mivel nincs SSD-m es most bovitettem 4-rol 8 Gb-ra, igy ezt is kiprobaltam. Nem jott be.
Van aki pl a portable valtozatot futtatja a RAMDiskrol, es mivel a portable verziok amugy is lassaban toltodnek be mert eleobb egy temp mappat keszitenek igy memoriabol gyorsabban indu es fut. -
Steelmanus
addikt
-
Steelmanus
addikt
válasz
canniball #30900 üzenetére
Igen en is olvastam, csak az a baj hogy fel kell tenni a .Net Client-t es gondolom a .Net 4.0-at is. Azt pedig nem szeretnem, mert lassitja a rendszert. Olyan nincs amihez nem kell a .Net? Valamilyen Gavrott vagy valamilyen ehhez hasonlo nevut regen leszedtem de mar nem talalam.
Itt is van egy Gyorsítsuk a rendszert - RAM-drive élesben -
canniball
nagyúr
-
misionline
tag
válasz
canniball #30753 üzenetére
Korábban segítséget kértem firefox működés ügyben. (Samsung NP370R5E-S01HU Windows 8)
Az volt a gond, hogy a win telepítés után amíg a dedikált vga driver nem volt felrakva addig a firefox mentette a jelszavakat, és a ctrl+D megnyomásával felugrott a kis ablak...
Ha települt a dedikált vga driver onnantól kezdve csak automatikusan a könyvjelző mappába mentette a ctrl+D vel a könyvjelzőket, és nem jegyezte meg a jelszavakat, és rá sem kérdezett, hogy meg jegyezze e.
Ma sikerült véletlen megtalálnom a problámára a megoldást.
Olvasgattam a firefox tippek..et és megnézegettem azokat amiknek a vga hoz vagy driver-hez van közükEzen a típusú notin win8 alatt ez a firefox beállítás átállítása után újra menti a jelszavakat, és a ctrl+d nyomásával megvan a kis felugró ablak...
Ezt állítottam át és utána működik, próbálgattam ha állítgatom false-true ra akkor egyszer jó egyszer nem, tehát szinte 100%, hogy ez volt a gond.gfx.direct2d.disabled;true erre kell át állítani akinek ilyen gondja van.
-
Ringman
félisten
válasz
canniball #25329 üzenetére
passz
szerintem először állítsd be úgy az aio saját beállításainál, ahogyan szeretnéd, hogy kinézzen, ezt mentsd el (kb ezt menti ki exportnál txt-be, amit az about:configban látsz) és vesd össze azzal, ami újbóli indításnál fogad. szerintem ami itt változik, azt állítja vissza mindig indításkor.
egyébként kiokoskodható, ha összenézed az aoi beállítási lehetőségeivel.
-
Ringman
félisten
válasz
canniball #25327 üzenetére
az jutott eszembe tegnap az aoi sidebarral kapcsolatban, ha about:config-ban rákeresel az aio kifejezésre és ott manuálisan átírkálod az értékeket, akkor nem marad úgy?
vagy összeveted az beállított értékeket a bezárás&megnyitás utáni állapot értékeivel. elvileg, ha visszaáll valami, akkor annak itt is meg kellene változnia.de ez mind csak tipp
-
Ringman
félisten
válasz
canniball #25291 üzenetére
nincsmit
közben én is upgrade-eltem 12x64-re (nekem palemoon nem firefox - használd te is azt
), gond nélkül ment az aio-sidebar
esetleg azt megpróbálhatod (ha van backup) hogy először frissíted a sidebart, utána upgrade fox-ra.
van egy ilyen migration tool is egyébként, de én nem próbáltam.
ha semmi sem megy, akkor addonokat&bookmarkokat egyenként exportálni utána clean install (vagy portable, nekem kb 1 éve az van, bár több gépet használok - laptop+asztali)
-
Ringman
félisten
válasz
canniball #25287 üzenetére
ha eddig sima firefoxot használtál, a profilbeállításaid (win7-et feltételezve) itt vannak:
\Users\[felhaszn.név]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\[random].default\ha ezt bemásolod a
FirefoxPortable\Data\profile\
helyre (mindent felülírva), akkor a portable változatban is a régi böngésződ beállításainak kell betöltődnie. köv induláskor leellenőrzi az összes addont.
-
vlevi
nagyúr
válasz
canniball #25273 üzenetére
"hogy lehetne odaszögelni?"
Ctrl+B-re továbbra is előjönnek oldalt a könyvjelzők, ha ez segít valamit.
Ctrl+H az előzmények.Egyébként pont emiatt használok FF-t, és nem Chrome-ot, mert a króm ilyet nem tud. Ráadásul nem tud elválasztót tenni a könyvjelzők közé, és azonnal bezáródik, ha becsukom az utolsó lapot. FF-nál legalább ezt le lehet tiltani.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #12865 üzenetére
Belenéztem az oldal forrásába, szerintem azért nem menti a böngésző a bejelentkezési adatokat, mert azok nem a szokásos – felismerhető névvel ellátott – módon szerepelnek, így csak mezei űrlapként bánik velük (ez lehet egyébként az a változás, amiről írtam).
Olvastam, hogy használsz űrlapkitöltőt, én a FormFillerrel próbálkoztam, és az (mentés után, természetesen) parancsra benyomta a név-jelszó párost.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #12828 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a probléma forrása az lehet, hogy a honlap üzemeltetői megváltoztatták a beléptetőrendszert (például az e-onnál folyton variálnak, mint zsidógyerek az üres boltban), amely mostmár tiltójelet küld a böngészőknek, hogy ne mentsék a bejelentkezési adatokat, illetve ne használják a már mentetteket.
Ha kipróbálod a linkelt módszert, és az sikerre vezet, akkor helyesen tippeltem. A SecureLogint nem ismerem, ezért az elállítódással kapcsolatban nincsen ötletem.
-
törölt tag
válasz
canniball #11862 üzenetére
Nem hanem a felhasználók szerint elég ha fórumokat olvasol sajnos tény pl sebességben leghátul van....
Rengetegen térnek át operára de főleg Chrome-ra.
funkcionalitás az relatív végül is bővíthető. bár ettől is belassul ha teletömöd.
Szóval jó lesz ha mozilláék belehúznak...
-
törölt tag
-
Cxgrav
aktív tag
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
canniball #11535 üzenetére
Ezeket a FF fordítócsapata csinálta asszem. Az előre beépített keresőpluginek (mert ezek a FF-al jönnek nem a kieggel) a Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins mappában találhatók.
Matthewus: Természetesen ez már alapból benn van a FF-ban. Eszközök/Beállítások/Adatvédelem/Egyéni beállításokat használ a legördülőben/Sütik megtekintése
-
WonderCSabo
félisten
válasz
canniball #11533 üzenetére
Jah, bocs hogy félreérthetően értem. A jelenlegi FF keresőbeépülőket rakja oda. Abból meg van Google képkeresés.
-
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
canniball #11515 üzenetére
Nah, mégis csak?
Örülök, hogy végre megoldódott.
Az a Fő helyi menü. (Normálisan kontextus menünek, context menunek hívják)
silver star: Helyes, de ne feledd, naponta csak 2 up. Az ilyen jellenfű hszeket meg OFFban pls. THX.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
canniball #11511 üzenetére
Menu Editor: Pontosan melyik menüt akarod módosítani? Nálam szinte az összes jó, és nem ad hozzá pluszt, inkább egy pár menüpont nem látszik.
A routerhez.
silver star: Elég régóta használok FF-ot, és nagyon régóta találkozok rengeteg ember problémájával a topikban. De sajnos ahány ember, annyiszor sok új probléma, így nem mindenre tudok megoldást. Egyébként régóta gondolkozom, hogy átírjam a topik első hszét, de sosincs elég időm és elszántságom hozzáfogni.
-
dethroner
veterán
válasz
canniball #11490 üzenetére
Ki van pipálva, meg is jegyzi. Csak amikor belépek egy olyan oldalra ahol meg van jegyeztetve a név és a jelszó, nem látszik. Pl be kell itt is írnom a dethroner szóból a kezdő d-t, és utána már beírja ő a többit. De korábban erre nem volt szükség, mindig ott voltak a nevek és a jelszavak is. Ezt akarom valahogy ismét megcsinálni
-
dqdb
nagyúr
válasz
canniball #11082 üzenetére
Utóbbiból nem maradt ki a hsz.-írós sor? Vagy csak nálam van megint elcsúszva (az előbb mintha jó lett volna)?
De, kimaradtFrissítettem a user CSS-t. A C# forráskód javításához moderátor kell, mert változott a pastebin.com-on az URL.
-
WonderCSabo
félisten
-
dqdb
nagyúr
válasz
canniball #11053 üzenetére
Valószínűleg nem kell, csak sokkal kényelmesebb telepíteni, és nem kell a böngészőt minden módosítás után újraindítani. Nagyon nem mentem bele a user CSS működésének lelkivilágába Firefox alatt, így nekem kézenfekvő volt Opera alatt fejleszteni, és a végén Stylish-sal tesztelni Firefoxszal.
-
dqdb
nagyúr
válasz
canniball #11051 üzenetére
Mivel csak CSS-re volt hozzá szükség, ezért nem user JS lett a végeredmény, hanem user CSS. Firefox alatt ehhez a Stylish add-onra van szükség. Opera alatt pedig simán user CSS-ként lehet telepíteni.
Két apróság, ami nekem nem tetszik:
1. a fejléc fix szélességű, így a PROHARDVER felirat később újrakezdődik. Ha valakinek nem tetszik, akkor gyártson megfelelően széles fejlécet, és én módosítom a kódot, hogy azt használja
2. az aktuális és korábbi tesztek területével nem tudtam semmi értelmeset csinálni, így maradt az eredeti szélességük középre igazítvaHa valakinek másik szélesség kellene, akkor a következő .js fájllal tud magának generálni user CSS-t (Windows Script Host alá készült, ha más alatt futtatnád, akkor a WScript.Echo hívást cseréld le:
var width = 1440;
var ldiv = function (a, b)
{
return Math.floor(a / b + 0.5);
}
WScript.Echo(
"#page { width: " + (width - 42) + "px !important; }\n" +
"#main { width: " + (width - 44) + "px !important; }\n" +
"#center { width: " + (width - 422) + "px !important; }\n" +
".anyagok li { width: " + ldiv(width - 440, 2) + "px !important; }\n" +
".ajanlo { width: " + ldiv(width - 440, 2) + "px !important; }\n" +
".hazaip { width: " + ldiv(width - 444, 2) + "px !important; }\n" +
".cimrovat div { width: " + ldiv(width - 442, 3) + "px !important; }\n" +
".cimrovat div h4 { background-position: " + (ldiv(width - 442, 3) - 17) + "px 0 !important; }\n" +
".cimcikk { width: 602px !important; margin: 0 auto !important; }\n" +
".defcnt { width: " + (width - 442) + "px !important; }\n" +
".msgblk { width: " + (width - 422) + "px !important; }\n" +
".msgblk .text { width: " + (width - 555) + "px !important; }\n" +
".msgblk .text p, .msgblk .text pre { width: " + (width - 557) + "px !important; }\n" +
""); -
dqdb
nagyúr
válasz
canniball #11048 üzenetére
Engem már figyelmeztet a scriptem
Megnézem a Mobilarénán, hogyan alakítja át a széthúzó script az oldalt, aztán valami hasonlót művelek majd az aktuális designnal. 1280-as szélességre igazítást megoldom, aztán ha lesz hozzá kedvem, akkor a laptopon az 1440-et is. Több nem fog menni, mert nincsen nagyobb felbontású monitorom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Formula-1
- Crypto Trade
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged