Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
draco31 #31481 üzenetére
Egyre több szolgáltatás és funkció kerül bele a szoftverekbe, ezért természetesen többet is "fogyasztanak". A hardverek is fejlődnek, így ez nem jelenthet problémát. A gond ott van, ahol - mint a Te esetedben - egy szerényebb hardverre kell feltenni szoftvert. Ilyenkor igazat adok, lehet hogy egy régebbi jobb lehet. Esetleg valami takarékosabb Linuxot nem próbáltál még? Persze csak ha a platformváltás szóba jöhet....
-
DS39
nagyúr
válasz
draco31 #31481 üzenetére
nem sarkallak én semmire, csak nem értettem miért baj, de most már értem. hát azon a gépen én kb a gyári IE-t használnám vagy vmi nagyon light böngészőt, mert az a ram mennyiség még az XP-nek is kevés, úgy hogy mellette még az ember programokat is használjon, akár böngésző, akár office, stb.
mindenesetre nálam nem jelentkezik hogy a 20-as többet enne, mint a korábbiak.
Oliverda: IE10-et használsz? mert ha nem a platformfrissítés sem kell, az okozott sokaknak gondot a betűkkel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzol Screenshot
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Robotporszívók
- Bitcoin topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest