Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
tknof1871
üzenetére
Én nem appot használok. Általános letöltéshez a JDownloader 2-t, a youtube-hoz a 3D Youtube Dowsnloader-t használom. Mindegyik szuper program!
-
Kékes525
félisten
válasz
tknof1871
üzenetére
Lehet szabályozni a felolvasás sebességét. Használd az S3.Google Translatort. Itt állíthatod be a felolvasás sebességet:
A 130%-os szerintem OK.
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
tknof1871
üzenetére
Amelyik bovitmenyre nem szeretned hogy mindig rakerdezzen, azt tedd mindig aktivalva allapotra.
Nem hasznalok Java-t, de ha te hasznalod mert pl kell a bankolashoz, akkor inkabb frissitsd a legfrissebb verziora, es inkabb tedd rakerdezesre hogy csak akkor hasznald amikor szukseges.
OpenH264-nel hiaba frissitenel, jelenleg nincs frissebb, ha lesz akkor ott a lehetoseg.
Amúgy egyenként megnézve a bővítményeket egyik se régebbi pár hónapnál. Maguktól frissülnek?
Igen ha nem tiltottad le a Kiegeszitokezeloben.
-
HZoli87
veterán
válasz
tknof1871
üzenetére
Igen, pl.: Complete YouTube Saver
-----
Visszatérve a 32-es verzióra. Olyannyira megváltoztatták a cache kezelést, hogy az összes általam kipróbált YouTube kiegészítő (4 db), ami automatikusan állítja a felbontást, nem működik megfelelően. 3 gépen próbáltam ki, és az összes gépen jelentkezett ugyanaz a hiba, vagyis a videók egy része leakad a 14. másodpercnél, nem tölti tovább. Ezt azzal orvosoltam, hogy egyelőre nem használok ilyen kiegészítőt, megvárom míg a YouTube átállítja, vagy kézzel rásegítek.
A másik hiba, szintén a cache-hez van köze. Memória cache aktív nálam, az összes gépen. Eddig 512MB volt beállítva, de tegnap észrevettem a feladatkezelőben, hogy közel 1 GB-ot használ a böngésző. Hiába zártam be az összes ablakot, csak nem csökkentette a lefoglalt memóriát. Olyan volt, mint amikor egy kiegészítő leakel. Most átállítottam automatikusra (-1), így rendben működik. Korábbi verziók nem így működtek, 512MB beállított érték mellett is állandóan felszabadította a feleslegesen lefoglaltat.
Ezen kívül nem találtam "hibát" / "változást", működik.
-
-
scope2007
addikt
válasz
tknof1871
üzenetére
így van, a "könyvjelző eszköztár" nem áll vissza, hanem átviszi a meglévőt és általában ott van a lista alján.. annak a tartalmát kell átvinni az újba, onnét meg kitörölni az alapértelmezett linkeket, stb.
de ha pl mozbackuppal csinálod ezt meg, akkor ott rendesen visszatölti a helyére.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
tknof1871
üzenetére
Szerintem nem hibáztál, amikor legutóbb ilyet csináltam, akkor még ez volt a normál eljárás - vagyis, hogy az importált könyvjelzők eszköztár nem írta felül a már meglévőt. A régi elemek megtalálhatók a Könyvjelzők menüben kb. a Könyvjelzők eszköztár elemei néven lapuló mappában, onnan simán áthúzhatod őket a kívánt helyre.
De ha - mint ahogyan írtad - megvan a régi profilmappád, még importálásra sincsen szükség, csak annyit kell tenned, hogy megkeresed a jelenlegi profilmappádat (lásd első hozzászólás), a tartalmát pedig felülírod a régivel. Így minden - könyvjelzők, kiterjesztések, jelszavak stb. - a régi lesz.
-
C0d3r
addikt
-
Edween
őstag
-
Brutforsz
senior tag
válasz
tknof1871
üzenetére
Szerintem itt arról van szó, hogy ez a kormányhivatal nem szándékozik fizetni valamely külső szervezetnek, hogy tanúsítványt szolgáltasson, hanem saját hatáskörben oldja ezt meg. Ha hozzáadod kivételként (érdemes a figyelmeztésnél található linken át kezdeményezni), akkor letölti a webhely saját tanúsítványát, és a továbbiakban ez alapján érvényesít. Én ugyanígy jártam el például a forgalom.upc.hu oldalon. Utána a Tanúsítványkezelőben (Beállítások > Haladó > Titkosítás) már szerepelni fog ez is.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
tknof1871
üzenetére
Hát akor csak egy megoldás maradt: Letöltöd az Ubuntut, kiírod CDre, bebootolsz róla, particiószerkesztővel levágsz 10-20 gigát a rendszernek, 2-4 gigát swapnak és valamennyit adatnak (ext4re formázva) és rátolod a gépre az Ubit. Tudni illik linux alá nincsen vírus, csak a játékokkal van a gond. És netezésre csak ezt használod, bármit amit letöltesz csakis Linux particióra mented, az nem látszik win alól, s ha win alatt babrászt, nem jönnek le a vírusok, ha mégis valami mocskot lekaptál. Linuxnak meg nem ártanak a wines dolgok.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
tknof1871
üzenetére
Jó kérdés. A Szerkesztés->Beállítások->Adatvédelem vagy Biztonság fülön találhatsz opciókat, esetleg felrakhatod a NoScript adont vagy egyáltalán nem látogatod a +18as oldalakat
. Mert hiába a védelem, ha klickelsz össze-vissza úgyis települ.#9342) todie
Elfelejtettem hogy windows alatt más a menürendszer

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
tknof1871
üzenetére
legújabb Firefox van fent? Nálam ha bekapcsolom hoyg a legutóbbi oldalakat nyissa meg induláskor megnyitja, HA pedig kezdőlapra van éállitva és több oldal nyitva van kilépéskor megkérdezi mentse e az oldalakat ha igent nyomok azokkal indul amiket utoljára néztem. Lehet hoyg valamelyik kiterjesztés zavar bele. próbáld meg egyesével letiltani pket és próbálni beállítani az inditást az előző oldalakkal.
-
Brutforsz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Mert hiába a védelem, ha klickelsz össze-vissza úgyis települ.

KAMI911