Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
A saját használatomból származó adatok hasznosak. Ha pedig elkezdem beírni egy oldal címét a címsorba, akkor jó lenne, ha meg tudnám nyitni egyetlen enterrel, ne kelljen minden egyes alkalommal még lefele navigálni egyet, átugrani a felesleges keresést:
Kiábrándító, hogy a Firefox ezt nem engedi csak úgy egyszerűen kikapcsolni.
-
Oliverda
félisten
Nem erre gondoltam. Konténerben van a nyitva a Gmail, és ha egy emailben lévő linkre kattintva megnyílik egy új tabon egy oldal, akkor az is a Gmail konténerében nyílik meg. Azt szeretném, hogy ezek a linkek ne konténerben nyíljanak meg, hanem a fő sessionben. Úgy rémlik, mintha ez a korábbi verziókban még így működött volna.
Egyébként baromi jó lenne, ha jobban testre lehetne szabni a konténereket, pl. egyes domainekhez rendelni őket, stb.
-
Oliverda
félisten
Létezik arra beállítás, hogy a konténerből megnyitott, új tabon megjelenő oldalakat ne a konténerben, hanem az alapértelmezett környezetben nyissa meg az FF?
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Kissé csalódtam az FF-ben, miután egy áramszünet simán lenullázta az összes beállítását. Semmilyen más, az eset közben futott szoftvernek nem kottyant meg a váratlan leállás.

15 pernyi mókolással a nyitott tabokat sikerült visszaállítanom, után még fél óra volt az összes apróság beállítgatása. Eközben be van kapcsolva az online szinkronizáció ami ilyen esetben látszólag semmit sem ér.

-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Meddig jegyzi meg az előzményeket az FF? Mintha az utóbbi időben elfelejtett volna néhány korábbi (még idei) bejegyzést, pedig nem állítottam át semmit.

-
Oliverda
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére

-
Oliverda
félisten
A visit xy cím opciót ki lehet valahogy lőni?

-
Oliverda
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valamelyik add-on volt a bűnös, mert kikapcsoltam párat és így sikerült. Köszi
-
Oliverda
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az az ami nem működik. Várakozni tilos táblát dob amikor át akarom rendezni a sort.
-
Oliverda
félisten

Itt miért nem lehet változtatni az ikonok sorrendjén?
-
Oliverda
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
A vége az lett, hogy inkább visszatettem a 33-at.

Mondjuk nem csak emiatt. Eléggé elcseszett egy verzió lett.

-
Oliverda
félisten
Tudtok olyan flash blockert ami megy 34 alatt és van benne white list?
-
Oliverda
félisten
Kár, hogy a GPU gyorsítást még mindig nem tudták tisztességesen megcsinálni.
A fontok elb@szódnak, néha beszaggat, stb. Pedig nagyon nem lenne hátrány, ha jól működne. -
Oliverda
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Itt nem ezzel van a gond. Korábban max. hangerőn sem torzított. Az hogy lehúzom a csúszkát, csak egy workaround. Valahol máshol van a gond eredete. Egyelőre nem tudom, hogy FF vagy Flash bug, de tegnap este megint elkezdte.

-
Oliverda
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja, én a Flash-re gondoltam.

-
Oliverda
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Megmondom én mikor: soha

-
-
Oliverda
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
Oliverda
félisten
Egy pár hete bármilyen flash videót játszok le FF alatt, annak a hangja baromira torzít. YouTube alatt le kell húzni a csúszkát kb. a felééig, hogy élvezhető legyen. Ennek mi lehet az oka?
-
Oliverda
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Oké, de már nem nagyon emlékszem, hogy az US vagy az UK english van fent. Vagy az nem számít? A beállítások és az add-on-ok és a többi így is megmarad?
-
Oliverda
félisten
Felkúszott a 13-as. Érezhetően pörgősebb.

Pedig már épp ismét napirendre tűztem a Chrome-ra váltást...
-
Oliverda
félisten
Üdv!
Kezd kicsit elegem lenni a Firefox 5-ből. Mostanában egy idő után egyszerűen belassul, de elég durván. A flash de még az animált gifek megjelenítési sebessége is jól láthatóan a normális töredékére csökken (darabosan a mozgásuk). Ezen ideiglenesen segít ha kilövöm a flash plugint a feladatkezelőben, vagy ha újraindítom a Firefoxot. Ennek mi lehet az oka és hogy lehet rajta segíteni?
-
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Csak én nem találom vagy tényleg nem lehet azt beállítani a 3as Firefox-ban hogy a keresőbe beírt majd rá entert nyomott cuccra új ablakot nyisson és ne az éppen aktuális nyitott oldal helyére guglizzon?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911