-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Elméletileg menti. De, hogy összeomlás esetén le tudja-e hívni őket a felhőből azt nem tudom. Volt, hogy már eltűntek nekem is a megnyitott lapjaim, de azt meg nem mondom, hogy be voltam-e jelentkezve a Sync-be vagy sem (még csak nemrég kezdtem el használni). Lehet nem is szinkronizál automatikusan.
-
ledgeri
nagyúr
Remélem ezidáig nem használtad a FF-t, vagy akkor kimentettél mindent...
Ha jól emlékszem a .bak-ok simán átkeresztelhetőek .js-re, és azokat átnevezve sessionstore-rá beolvassa , mint ha ugyanott folytatná:
Lépések hozzá: lementesz mindent ami sessionstore mappában van, vagy az a neve(tipp: a fájloknál a létrehozás dátuma jó irányadó arról, hogy esélyes-e a pontos [akkori állapot visszanyerése]); óvatosan a mentett helyen másolatot másolsz megint arról, amit szeretnél szerkeszteni; átszerkeszted a fentiek szerint a dolgokat (szóval csak név, és kiterjesztés), bármi visszamásolása előtt új munkamenetet indítasz (ha másképp nem: FFstart, beállításokban: kezdőlap a startnál, "FF kikapcs, FF bekapcs", majd munkamenet folyatatása opció ugyanott, majd FFkikapcs; majd az átszerkesztett fájlok visszamásolása helyükre; FF start, és világnézet szerinti imaSaját Cumó:
Kérdezném újból, ha megy a sync(előzmények), és a sessionstore-t kimentem(tabok), akkor veszíthetek-e bármilyen infót, az előbbi aláhúzottakból, ha visszatérnék a 44-esre??? (mert a 45 nem áll le nálam normálisan)
-
maestro87
őstag
Talán ha létrehozol egy Firefox Sync fiókot akkor ha megint lesz ilyen hiba talán vissza tudja állítani majd a felhőből, de ez csak tipp. Nálam is elő szokott fordulni ilyen, sőt van hogy még a OneTab is teljesen törlődik, pedig azt pont azért használom, hogy a nem használt lapokat későbbre elmentsem. Úgyhogy most én is keresek valami jobb bővítményt erre.
Meg jó volna ha tudnám szinkronizálni a megnyitott lapokat, könyvjelzőket mondjuk androidos Dolphin böngészővel. Szerintetek ez utóbbi lehetséges? -
kispx
addikt
A fájl szinten történő másolás megoldaná.
Van egy profiles.ini nevű fájl. A Path= kezdetű sora megmondja, hogy melyik almappában az alapértelmezett módon használt profil. És a profil mappában található fájlokat másold be a Win7 egyetlen profilmappájába.
=============
Más:
Fejlesztői környezet böngészőben a Mozillától
Esetleg ha valaki kipróbálja mondana róla egy véleményt? -
Visormail
addikt
Használjátok az Adblock Plus mellé az Adblock Plus Pop-up Addon-t, ne kell vele semmit csinálni csak telepíted és kész.
-
Steelmanus
addikt
A FireFox-hoz es az IE-hez kulon-kulon van a falsh lejatszo, tehat ket flashplayert kell telepiteni. Ezen az oldalon ott van mindketto. Usite
A pufferelest pedig meglehet oldani egy scriptel, a scriptek telepitesehez pedig fel kell tenni pl a GreaseMonkey kiegeszitot. Greasemonkey 1.7.1 es a YouTube Center script.
Ha feltelepited oket, nyiss meg egy YT videot, majd a YT oldalon a jobb felso sarokban kattints a fogaskerek ikonon hogy beallithatsd a scriptet ugy ahogy szeretned, pl a YT videoknal alapesetben nincs pipa a pufferelesnel azt be kell pipalni. Csako Baratunk ajanlotta nemreg ezt a scriptet Koszonet erte.
Ha megnyitod a scrip beallitast menj vegig a menusoron, balrol a masodik a Lejaszo beallitas ott beallithatod hogy pufferelje a videot, alapesetben nincs pipa benne. A beagyazott videoknal mar alapbol benne van. -
fatal`
titán
Konvertálást egyik esetben sem végez, közvetlenül tölti a ytről. Én az mp4et preferálom a formátum miatt. A konvertáláshoz külső program kell, ha jól emlékszem (és ha mindenigaz az mégcsak nem is ingyenes, szóval ha kell, akkor azt végezd inkább utólag valami ingyenes cuccal).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest