- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Közben sikerült megtalálnom a gépemen. Tehát a 113.0.1 verzióhoz #67495 movax custom css kódja kiegészítve a több soros könyvjelző eszköztárral az alábbi:
( Viszont lenne még egy kérdés, hogy van-e arra valami mód, hogy az aktív lap (tab) valahogy ki legyen emelve, vagy aláhúzva valamilyen színnel? Valakinél már láttam ilyet. Köszi )
És akkor a full kód:
/* userChrome.css */
#navigator-toolbox #nav-bar {
order: 1 !important;
}
#navigator-toolbox #PersonalToolbar {
order: 2 !important;
}
#tab-notification-deck {
order: 3 !important;
}
#titlebar{
order: 4 !important;
}
/* Source file https://github.com/MrOtherGuy/firefox-csshacks/tree/master/chrome/tabs_on_bottom_menubar_on_top_patch.css made available under Mozilla Public License v. 2.0
See the above repository for updates as well as full license text. */
/* Menubar on top patch - use with tabs_on_bottom.css */
/* Only really useful if menubar is ALWAYS visible */
:root{ --uc-window-control-width: 0px !important }
#navigator-toolbox{ padding-top: calc(29px + var(--uc-titlebar-padding,0px)) !important }
#toolbar-menubar{
position: fixed;
display: flex;
top: var(--uc-titlebar-padding,0px);
height: 29px;
width: 100%;
overflow: hidden;
}
#toolbar-menubar > .titlebar-buttonbox-container{ height: 29px; order: 100; }
#toolbar-menubar > [flex]{ flex-grow: 100; }
#toolbar-menubar > spacer[flex]{
order: 99;
flex-grow: 1;
min-width: var(--uc-window-drag-space-width,20px);
}
#toolbar-menubar .titlebar-button{ padding: 2px 17px !important; }
#toolbar-menubar .toolbarbutton-1 { --toolbarbutton-inner-padding: 3px }
/* Override Normal Density height to Compact Density height only for tabs */
#TabsToolbar, #tabbrowser-tabs {
--tab-min-height: 31px !important;
}
/* [Connected Tabs] Set a max height based on min-height plus margin-block: 1px 0 */
#TabsToolbar, #TabsToolbar > hbox, #TabsToolbar-customization-target, #tabbrowser-arrowscrollbox {
max-height: calc(var(--tab-min-height) + 1px) !important;
}
/* [Connected Tabs] Adjust padding around icons on buttons to avoid crushed images */
#TabsToolbar-customization-target toolbarbutton > .toolbarbutton-icon,
#TabsToolbar-customization-target .toolbarbutton-text,
#TabsToolbar-customization-target .toolbarbutton-badge-stack,
#scrollbutton-up,#scrollbutton-down {
padding-top: 7px !important;
padding-bottom: 6px !important;
}
/* Remove padding between tabs */
.tabbrowser-tab {
padding-left: 1 !important;
padding-right: 1 !important;
}
/***Tighten up drop-down/context/popup menu spacing ***/
menupopup > menuitem, menupopup > menu {
padding-block: 2px !important;
}
:root {
--arrowpanel-menuitem-padding: 2px 8px !important;
}
#tabbrowser-tabs {
--user-tab-rounding: 2px;
}
.tab-background {
border-radius: var(--user-tab-rounding) var(--user-tab-rounding) 0px 0px !important;
margin-block: 1px 0 !important;
}
#scrollbutton-up, #scrollbutton-down { /* 6/10/2021 */
border-top-width: 1px !important;
border-bottom-width: 0 !important;
}
/* Container color bar visibility */
.tabbrowser-tab[usercontextid] > .tab-stack > .tab-background > .tab-context-line {
margin: 1.5px max(calc(var(--user-tab-rounding) - 3px), 0px) !important;
}
/* Inactive tabs: Separator line style */
.tabbrowser-tab:not([selected=true]):not([multiselected=true]):not([beforeselected-visible="true"]) .tab-background {
border-right: 1px solid var(--lwt-background-tab-separator-color, rgba(0, 0, 0, .20)) !important;
}
/* Firefox userChrome.css tweaks ********************************************************/
/* Github: https://github.com/aris-t2/customcssforfx ************************************/
/****************************************************************************************/
/* NOTE ********************************************************************************/
/* Variables are set inside '.\config\' folders CSS files, if complete package is used! */
/* import old button/bookmark size code *************************************************/
@import "./../buttons/buttons_on_bookmarks_toolbar_old_size_and_appearance.css";
:root {
--bookmark_items_height: 22px; /* <- bookmark items - line height */
--bookmark_items_lines: 3; /* <- maximum amount of lines */
}
#PersonalToolbar {
min-height: var(--bookmark_items_height) !important;
max-height: calc(var(--bookmark_items_height)*(var(--bookmark_items_lines))) !important;
}
#personal-bookmarks,
#PlacesToolbar > hbox {
display: block;
}
#PlacesToolbarItems {
flex-wrap: wrap;
overflow-x: visible;
overflow-y: auto;
}
#PlacesToolbarItems > .scrollbox-innerbox {
flex-wrap: wrap;
overflow-x: hidden !important;
overflow-y: visible !important;
max-height: calc(var(--bookmark_items_height)*(var(--bookmark_items_lines))) !important
}
#personal-bookmarks #PlacesToolbar {
min-height: 0;
overflow-x: hidden;
overflow-y: auto;
max-height: calc( var(--bookmark_items_lines) * var(--bookmark_items_height) );
}
#personal-bookmarks #PlacesToolbar > .bookmark-item{
visibility: visible !important;
}
#personal-bookmarks #PlacesToolbar .chevron{
visibility: collapse;
}
#personal-bookmarks #PlacesToolbar > hbox > hbox{
overflow-x: hidden;
overflow-y: hidden;
}
#personal-bookmarks #PlacesToolbar #PlacesToolbarDropIndicator[collapsed="true"],
#personal-bookmarks #PlacesToolbar #PlacesToolbarDropIndicator{
display: none;
}
#personal-bookmarks #PlacesToolbar toolbarbutton.bookmark-item{
padding-top: 0px !important;
padding-bottom: 0px !important;
margin-top: 2px !important;
margin-bottom: 2px !important;
vertical-align: middle;
}
/*
#personal-bookmarks #PlacesToolbar toolbarbutton.bookmark-item:hover:active:not([disabled="true"]),
#personal-bookmarks #PlacesToolbar toolbarbutton.bookmark-item[open="true"] {
padding-top: 2px !important;
padding-bottom: 2px !important;
}
*//*
#personal-bookmarks #PlacesToolbar toolbarseparator{
appearance: none !important;
visibility: visible !important;
display: inline;
text-shadow: none !important;
border-left: 3px solid ThreeDShadow !important;
border-right: 3px solid ThreeDHighlight !important;
vertical-align: middle;
}*/
#personal-bookmarks toolbarbutton.bookmark-item[dragover][open]{
appearance: toolbarbutton;
}
max-height: calc( var(--bookmark_items_lines) * var(--bookmark_items_height) ) !important;
}
© 2021 GitHub, Inc.
Terms
Privacy
Security
Status
Docs
Contact GitHub
Pricing
API
Training
Blog
About
/* Source file https://github.com/MrOtherGuy/firefox-csshacks/tree/master/chrome/tabs_on_bottom.css made available under Mozilla Public License v. 2.0
/* Modify to change window drag space width */
/*
Use tabs_on_bottom_menubar_on_top_patch.css if you
have menubar permanently enabled and want it on top
*/
/* IMPORTANT */
/*
Get window_control_placeholder_support.css
Window controls will be all wrong without it.
Additionally on Linux, you may need to get:
linux_gtk_window_control_patch.css
*/
:root{ --uc-titlebar-padding: 0px; }
@media (-moz-os-version: windows-win10){
:root[sizemode="maximized"][tabsintitlebar]{ --uc-titlebar-padding: 8px }
}
#toolbar-menubar[autohide="true"] > .titlebar-buttonbox-container,
#TabsToolbar > .titlebar-buttonbox-container{
right:0;
height: 40px;
}
/* Mac specific. You should set that font-smoothing pref to true if you are on any platform where window controls are on left */
@supports -moz-bool-pref("layout.css.osx-font-smoothing.enabled"){
:root{ --uc-titlebar-padding: 0px !important }
.titlebar-buttonbox-container{ left:0; right: unset !important; }
}
:root[uidensity="compact"] #TabsToolbar > .titlebar-buttonbox-container{ height: 32px }
#toolbar-menubar[inactive] > .titlebar-buttonbox-container{ opacity: 0 }
#navigator-toolbox{ padding-top: var(--uc-titlebar-padding,0px) !important; }
.titlebar-buttonbox-container > .titlebar-buttonbox{ height: 100%; }
#titlebar{
-moz-box-ordinal-group: 2;
-moz-appearance: none !important;
--tabs-navbar-shadow-size: 0px;
}
.titlebar-placeholder,
#TabsToolbar .titlebar-spacer{ display: none; }
/* Also hide the toolbox bottom border which isn't at bottom with this setup */
#navigator-toolbox::after{ display: none !important; }
@media (-moz-gtk-csd-close-button){ .titlebar-button{ -moz-box-orient: vertical } }
/* These exist only for compatibility with autohide-tabstoolbar.css */
toolbox#navigator-toolbox > toolbar#nav-bar.browser-toolbar{ animation: none; }
#navigator-toolbox:hover #TabsToolbar{ animation: slidein ease-out 48ms 1 }
/* Source file https://github.com/MrOtherGuy/firefox-csshacks/tree/master/chrome/tabs_on_bottom_menubar_on_top_patch.css made available under Mozilla Public License v. 2.0
/* Menubar on top patch - use with tabs_on_bottom.css */
/* Only really useful if menubar is ALWAYS visible */
:root{ --uc-window-control-width: 0px !important }
#navigator-toolbox{ padding-top: calc(29px + var(--uc-titlebar-padding,0px)) !important }
#toolbar-menubar{
height: 29px;
width: 100%;
overflow: hidden;
}
#toolbar-menubar > .titlebar-buttonbox-container{ height: 29px; order: 100; }
#toolbar-menubar > [flex]{ flex-grow: 100; }
#toolbar-menubar > spacer[flex]{
order: 99;
flex-grow: 1;
min-width: var(--uc-window-drag-space-width,20px);
}
#toolbar-menubar .titlebar-button{ padding: 2px 17px !important; }
#toolbar-menubar .toolbarbutton-1 { --toolbarbutton-inner-padding: 3px }
/* TABS: height */*|*:root { --tab-toolbar-navbar-overlap: 0px !important; --tab-min-height: 25px !important;
--tab-min-width: 80px !important;
#tabbrowser-tabs {
width: 100vw !important;
}
#main-window:not([chromehidden*="toolbar"]) #navigator-toolbox {padding-bottom: var(--tab-min-height) !important;}
.tab-background {
border-radius: 8px 8px 0px 0px !important; border-image: none !important;
}
.tab-line {
display: none;
}
.tab-close-button {
color: red!important;
}
/* userChrome.css */
#navigator-toolbox #nav-bar {
order: 1 !important;
}
order: 2 !important;
}
#tab-notification-deck {
order: 3 !important;
}
#titlebar{
order: 4 !important;
} -
ledgeri
nagyúr
válasz Dhampir #67502 üzenetére
hmm...
Miért volt lényeges a " Annak ellenére, hogy a Firefox kezdőlap és új ablakok beállítása más, egy új lap megnyitásakor rendre beírja."-ban a kezdőlap kitétel? Ott annál ott van, és akarod, hogy ott legyen?
Egyéb ilyesmiket okozni tufó kiegészítők gondolom nincsenek... Hogyan van beállítva az új lap, milyen felületet nyitó módra?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Dhampir
félisten
válasz ledgeri #67503 üzenetére
"Kezdőlap és új ablakok": https://www.google.com/.
"Új lapok": Firefox kezdőlap (alapértelmezett)Keresgéltem és ezt az információt találtam:
How to remove client=firefox from google search query?
Hogyan akadályozhatom meg, hogy a Firefox generálja a " client=firefox-bd " parancsot, és hozzáadja a keresési hivatkozáshoz?
...Ha a Firefoxot a hivatalos webhelyről vagy a Mozilla PPA-ról telepíti, a rendszer hozzáad egy keresési karakterláncot, például „clients=firefox”. A 2013-as ff 23-as verzió előtt ezeket a jelzőket el lehetett távolítani az „about: config” segítségével. De már nem.
Ez alatt írnak néhány javaslatot.
Kipróbáltam egy kiegészítő letöltését és úgy tűnik, hogy működik, már nem tölti ki az észlelt részletet.
Valószínűleg lehetne profin is szerkeszteni másképpen, de egyszerű megoldásként erre bukkantam.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Dhampir #67504 üzenetére
Szóval csak tisztázandónak: bármit is írsz be új lapon, hozzáírja amit, ha google, ha nem az, vagy csak a google kereséses oldalakon adja hozzá?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Dhampir
félisten
válasz ledgeri #67505 üzenetére
Az új lap nyitásakor beírt keresőszóhoz adta hozzá.
Akkor is hozzáadta, ha a beállításokban a Kezdőlap és új ablakokban valamint az Új lapokban is a Firefox kezdőlap (alapértelmezett) volt megadva ezen a két helyen, és akkor is, amikor a Kezdőlap és új ablakok: https://www.google.com/ volt.
A Mozilla rendes, hogy erre vonatkozó bővítményeket is rendelkezésre bocsát a Firefox Browser Add-ons gyűjteményben.
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
Szép napot mindenkinek!
A mai frissítés visszahozta egy régi gondom: [link]
A legújabb változatban mi lenne a megoldás a linkre jobb gombbal kattintáskor megnyíló menüben a két első menüsor cseréjére? Felülre szeretném tenni az "új ablakban"-t, és alá az "új lapon"-t.Eddig a userChrome.css-ben jó volt:
#context-openlink {
-moz-box-ordinal-group: 0 !important;
}[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
fradi81
veterán
Facebookon belüli görgetés néha folyamatos, de legtöbbször akadozós. Ha összenyomom a böngésző ablakát felére akkor addig jó. Hardveres gyorsítás kikapcsolva mert az sokszor összeomláshoz vezet. A chrome mindig folyamatos. Megoldás van erre vagy csak a gépfejlesztés?
moto g72, Ninebot d28e
-
modflow
veterán
A böngészőben pl. google.hu-t megnyitva a virtuális billentyűzet nem reagál semmire.
Ez hogy javítható? -
MODERÁTOR
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #67510 üzenetére
Windows 11-en.
-
MODERÁTOR
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #67513 üzenetére
Nem ez, ez nálam is megy. A kereső mező végén lévő billentyűzet nem megy.
-
MODERÁTOR
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #67515 üzenetére
Kb. 1 hónapja még működött.
-
titán
Sziasztok!
Szeretném itt is megkérdezni, van esetleg ötletetek arra, hogy bizonyos oldalak elől hogyan lehetne elrejteni az ország"címet"? Például a skechers amerikai oldalát szeretném megnézni, ám hiába írom be a skechers.com - ot, illetve állítom át a régiónál az usa - ra, mindig a magyar oldal jön be. Töröltem a sütiket is, ugyanaz. Nincs engedélyezve a helyadatok elérése sem.
Köszönöm szépen!
-
[w]
őstag
érdekes, nekem meg a hardverapró nem jön be, de csak és kizárólag az
szerk.: ez másnál is ilyen vagy csak nálam problémázik az EDGE is?
"NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID"[ Szerkesztve ]
cmdr PETER W. VOLKOV
-
titán
Köszönöm szépen az ötletet! Érdekes módon az edge gond nélkül betöltötte elsőre az amerikai oldalt is. Emiatt még kevésbé értem a dolgot. Mióta átállítotam magyarra próbaképpen , azóta már nem engedi az sem az amerikait. Na mindegy, a lényeg, hogy van rá megoldás. Kipróbálom akkor ezt a vpn appot.
-
Darkness
aktív tag
válasz PitLee #67526 üzenetére
Nem egészen.
Furcsa módon amikor megnyitom az "Eszköztár testreszabása" -t akkor furcsa módon kicsivel lejeb kerül a menüsorban a szöveg. Középre. amint visszalépek a böngészőbe akkor megint felcsúszik.
Egyszóval valahol a .css ben kellene állítani valamit.Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
snake1977
őstag
Sziasztok! Kis segítséget kérnék, a mozillában melyik mappába kell létrehozni a userchrome.css-t, illetve a mostani frissitéshez elég csak ezt létrehozni és beilleszteni a lentebb látható kódot? A frissítéskor megint megnőttek a könyvjelzők közti távolságok, valamikor régebben itt kaptam segítséget a beállításhoz.
Köszönöm....BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Cs1csó
félisten
válasz snake1977 #67528 üzenetére
A profilmappába, úgy találod meg, hogy a Firefox-ot megnyitod és ALT gombot nyomsz ekkor megjelenik egy felső menü ott kattins a súgóra majd a "több hibakeresési információra" és ott a profilmappa megnyitása opcióra.
Itt van amúgy: C:\Users\user\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profilesfdfdfdf.default-release (lehet rejtett)
ide kell egy chrome mappát létrehozni abba egy .txt fájlba kell beleírni amit akarsz módosítani majd miután készen vagy a .txt kiterjesztést átírod .css kiterjesztésre és mented.
még nincs vége az about.configba módosítani kell a toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets sort.Amikor másolgatsz a mappába ajánlott lehet hogy a böngésző be legyen zárva közben (nem tudom, hogy számít de jobb a békesség és után restart) majd ezután jöhet az about.config módosítás és restart.
[ Szerkesztve ]
-
Atti0925
tag
Sziasztok!
Frissítettem a firefoxom a 113.0.02-re,és megszünt a böngészőn belüli görgetésen,nem tudom az egér görgetőjével mozgatni az oldalakat.A beállításokon belül a görgetés bekapcsolva,más beállítást nem találtam.Valami ötlet?Realme Narzo 30 5G
-
=Thor=
tag
Hello!
Tegnap este óta nem jön be semmilyen instagram oldal akár a címsorba írom, akár könyvjelzőre kattintok. Egy nagy üres fehérség van csak.
Ellenben az instagram.com beütésekor bejön a saját profilom és ha ott kattintok bárkire, akit feldob, azt simán betölti, valamint ha a keresőbe írok be bárkit és rákattintok, akkor is betölti. Szóval csak a közvetlen betöltés nem működik.
UI: (Más böngészővel minden működik rendesen. Illetve pár napja frissítettem a firefoxot, szóval nem tegnap este.)Ez mitől lehet?
-
Cs1csó
félisten
válasz =Thor= #67532 üzenetére
Szia, asztali Firefox legfrissebnél nálam bejön, igaz először nem töltött be csak a fehér képernyőn középen az Instagram logó de az oldal újrabetöltésével bejött és után már mindig.
Amit tehetsz: a reklámblokkolót kikapcsolod akár el is távolíthatod és telepítsd újra (Ublock Origin vagy Adguard ajánlott - igyenes böngészőkiegészítők)
De az össz többi kiegészítőt is letilthatod és teszteld.
Az oldalhoz tartozó sütiket is törölheted és engedd újra betöltődni őket. -
totron
addikt
A függőlegesen lenyíló fülsorban nagyon jól jönne a rendezhetőség, meg a jobbklikkel való bezárhatóság is.
-
=Thor=
tag
válasz Cs1csó #67533 üzenetére
Ublock és az összes kiegészítő letiltása nem segített. Töröltem a sütiket, erre egyből bejöttek az oldalak, de mivel ki voltam jelentkeztetve, nem tudtam ugye semmit megnyitni. Bejelentkeztem és bumm, újra fehér üresség minden oldal. Elkezdtem túrni a netet megoldás után - eltelt fél óra - és 2 másodperc gondolkodás után, de bejöttek az oldalak. Megnéztem 10-20 oldalt, majd újra fehér minden oldal. Újra 30 perc várás és megint működtek...
Szóval nagyon úgy néz ki, ez valami új instagram feature lehet, ami letiltja a felhasználókat, ha túl sok oldalt néznének rövid időn belül...
-
=Thor=
tag
Ha már itt vagyok. Van még két régebb óta fennálló problémám is a Firefoxban:
1, Máshol nem vetem észre, csak a blikk.hu-n, hogy ahol képgalériás a cikk, ott sem léptetni nem tudok a képek között, sem rákattintással a mozaik képekre előhozni nagyba. Csak az első kép jön be és annyi.
2, Ezt a hibát az index-en figyeltem meg. Szokott lenni kvíz, hogy 10-ből hányra tudod a helyes választ. Na ott már az elsőnél sem tudok tovább menni, mert nem reagál a tovább gombra.
(Chrome/Edge alól nincsenek ilyen hibák.)
Valakinek van ezekre ötlete, hogy mitől lehetnek? -
KAMI911
Topikgazda
-
ledgeri
nagyúr
válasz KAMI911 #67539 üzenetére
Az cool, hogy át tudnak állítani embereket ESR-re... Én pl örülnék, ha lenne kapcsoló, hogy mikor kijön a kövi nagyverziós ESR, akkor be lehessen állítani, hogy akkor én ESR-re, vagy ESR-ről váltanék... Aztán mikor úgy is verzióegyezés van, akkor átdob... és nem nekem kell figyelni, követni, aggódni, hogy túlcsúszok...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Azért más ha van hivatalosan támogaott út, meg más ha bele csúszhatok a másik oldalába a "nem szokott lenni"-nek...
-
jbl
aktív tag
YouTube nézésekor kiteszem teljes képernyőre a videót, elsötétül a képernyő. Ezt, hogy lehet kikapcsolni? Mert engem nagyon idegesít.
Csináltam egy videót is [link]
Chrome vagy opera nem csinál ilyet. -
jbl
aktív tag
Egyszerűen nem megy, nem tudom megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest