- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen az ötletet!
Érdekes módon az edge gond nélkül betöltötte elsőre az amerikai oldalt is. Emiatt még kevésbé értem a dolgot.
Mióta átállítotam magyarra próbaképpen , azóta már nem engedi az sem az amerikait. Na mindegy, a lényeg, hogy van rá megoldás. Kipróbálom akkor ezt a vpn appot.
-
Sziasztok!
Szeretném itt is megkérdezni, van esetleg ötletetek arra, hogy bizonyos oldalak elől hogyan lehetne elrejteni az ország"címet"? Például a skechers amerikai oldalát szeretném megnézni, ám hiába írom be a skechers.com - ot, illetve állítom át a régiónál az usa - ra, mindig a magyar oldal jön be. Töröltem a sütiket is, ugyanaz. Nincs engedélyezve a helyadatok elérése sem.
Köszönöm szépen!
-
válasz
scope2007 #42102 üzenetére
Koszi neked is! Kiprobalom mindkettot es majd eldol melyik marad.
Nezegettem yt videokat es felul kiirta, hogy a youtube futtatna valami 3d vision nevu dolgot es kerdezte, hogy blokkolja tovabbra is vagy engedelyezem? A chrome alatt ilyen nem volt sosem. Erre mit cselekedjek?
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Tudnatok ajanlani nekem egy jo reklamblokkolot a legujabb firefoxra? Mint pl chrome-nal az adblock?
Koszonom!
-
Azert szeretnem, mert multkor mikor frissitett, nem sikerult neki valamiert es azota van mikor nem akar bezarodni, neha elindulni stb. Szerintem ha magat a legfrissebb verziot feltelepitenem, talan megszunne a problema. De persze ezt csak en gondolom, nem biztos, hogy igy is van.
Koszi a tanacsot!
-
Hali!
Szeretnem ujratepiteni a rokat, melyik mappakat kell kimentenem, hogy megmaradjanak az elozmenyek es minden beallitas, kiegeszito stb?
-
Feltelepitettem a 4-es rokara az alabbi kiegeszitot: Video DownloadHelper 4.8.6.Youtube-nal mukodik is szuperul, viszont az indavideorol nem tudok vele letolteni videokat. Erre valami mas kiegeszito kell, vagy en nem ertek hozza?
[ Szerkesztve ]
-
Hello!
Tudnatok ajanlani a rokahoz google translate kiegeszitot, ami ugy mukodik, mint a chrome-ban?
Tehat, hogy az adott oldalon lehetoseg van az azonnali forditasra?
-
válasz
WonderCSabo #15384 üzenetére
Vagy felteszi konyvjelzobe a googlet es a gorgo kattintassal azt az uj oldalt(lapot) nyitja.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
WonderCSabo #15279 üzenetére
Most hogy nezem, igazad van es azert jo a gamepod alol, mert ott alapon van, a ph alatti meg kicsit nagyitva. Ha abbol is visszaveszek akkor jo, marad igy akkor.
dqdb jah, erdekes amugy, mert ha tovabb nagyitom, akkor a kockasodas eltunik, viszont egyre mosottabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
WonderCSabo #15276 üzenetére
-
válasz
WonderCSabo #15272 üzenetére
Koszi!
Egyebkent PH! alol nezve a forumot most is erdekesek az emotikonok, van amelyiknek negyzetes az oldala/alja, de nem szamit, gamepod alol szoktam nyomulni, ott meg tokeletes.
-
válasz
WonderCSabo #15267 üzenetére
Kozben frissitettem a 3.6.12-re. Az ugy jo, hogy a c-rol nem szedtem ki semmit, csak magat a programot uninstall, majd fel az ujat? Igy mindenem megmaradt. Erdekes modon az emotikonok se mosottak, lehet javitottak mar ezt?
Ja es a picasa is megjavult.
-
válasz
WonderCSabo #15265 üzenetére
Akkor hagyom a fenebe, annyit nem szenvedek vele. Ha veletlen rajovok mi volt, akkor jelezni fogom.
szerk: oksi, megprobalom megint, hatha sikerul valamit alkotni a nagyitassal, de majd csak holnap.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
WonderCSabo #15262 üzenetére
Nemreg meg jo volt, szoval nem hiszem hogy emiatt van. Rohadt hosszu az a lista, nem tudom melyiket kell.
-
válasz
WonderCSabo #15259 üzenetére
Ok, de ugy csunyak, egyebkent erdekes, hogy ez a verzio meg beken hagyja oket. Nem tudod mi lehet ezzel a picasaval?
-
válasz
WonderCSabo #15253 üzenetére
Olvastam, de abbol melyiket csinaljam?
-
Sziasztok!
Firefox 3.0.8-at hasznalok es valami nem stimmel vele. A picasa albumoknal a kis kepeket behozza, de mikor raklikkelek, bejon az oldal, minden ok, csak a nagy kep nincs ott. Semmilyen frissitest es kiterjesztest nem telepitettem mostanaban es IE8-al jonnek rendesen a nagy kepek is. Mi lehet a problema nem tudjatok veletlen?
-
válasz
WonderCSabo #11242 üzenetére
-
Azt be lehet loni valahol a rokaban, hogy a cimsorba beillesztett linket automatikusan elinditsa?
-
válasz
Steelmanus #10634 üzenetére
Az nincs fent nekem asszem, lehet az a baj.
-
válasz
Steelmanus #10605 üzenetére
Addig okes, csak igazibol az zavar, hogy magat az ablakot miert nem tudja lementeni a screengrab, a printscreen lementi rendesen:
Latom neked a screengrab is lementi, de hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Steelmanus #10603 üzenetére
Marmint mi a megoldas?
-
-
-
Azt hol lehet beallitani, hogy ha rakattintok a konyvjelzo eszkoztaron egy oldalra, azt uj lapon nyissa meg?
-
Most probalgatom a DownloadHelper kiegeszitot es nagyon ott van.
Eddig meg mindenhonnan leszedte a videot, egyszeru a kezelese, aki meg nem ismeri mindenkepp probalja ki.
-
válasz
egykori #9474 üzenetére
Szia!
Azt nem szeretnem kikapcsolni, mert eleg hasznos, lenne, regen jo volt mikor ekezettel irtam. Valahogy at kene varazsolni magyarrol angolra az ellenorzot es mar jo is lenne, bar lehet akkor se, mert akkor meg a magyar szavaktol akadna ki.
(#9475) netboy Van ott egy pici nyilacska, azt nyisd le es keresoszolgaltatasok kezelese. Ott lodd be alapnak a guglit, esetleg szedd is ki a tobbit.
-
Hali!
Arra nem tudtok valami megoldast, h a a helyesirasellenorzo ne vegye figyelembe az ekezetek hianyat? Angol billentyuzetrol irok es az egesz szoveg piros igy. Talan at kellene allitani angolra a helyesirasfigyelot, de nem tudom hogy kell.
-
válasz
YODA mester #3800 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nemrég még én is IE 6 meg 7 bjuzi voltam, ugye IE alapú az Avant is. Viszont ez a 3-as FF mindent üt, ezt be kellett látnom és azóta csak ezt használom. Számomra tökéletes böngésző lett.
-
válasz
YODA mester #3798 üzenetére
Ez nem a FF topik?
-
válasz
Winner_hun #3671 üzenetére
Akkor megvárom, mást nem igazán tudok tenni.
Köcce a segítséget!
-
válasz
Winner_hun #3669 üzenetére
Köszi a tippet,
ki is próbáltam és telepszik is a legújabb, de mikor elindítom, akkor csak ez a felület jön be és nem lehet semmit állítani:
[ Szerkesztve ]
-
válasz
DeltaPower #3665 üzenetére
De a többi meg egyáltalán nem telepszik, mert csak a beta 3-ig kompatibilisek (ezt most láttam csak).
Mer ugye csak azt írják oda, hogy Fixed for Firefox 1.5 - 3.x , azt hogy melyik hármashoz már csak akkor látod, ha rámész a Se All Versions-ra.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Tele von Zsinór #3663 üzenetére
Ezt se tudtam, köszike!
Egyébként valami nem jó nálam ezzel a keyconfiggal. Csak egy 2006.08.28-as verzió telepedett, mert a többire azt írja, hogy nem kompatibilis a 3-as firefoxal, annak ellenére, hogy az oldal szerint viszont az. Na mindegy, feltelepedett és mikor elindítom csak egy üres kocka jön ki, nem lehet semmit konfigolni. Ez mitől lehet?
-
válasz
Winner_hun #3661 üzenetére
Köszi szépen!!
-
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a firefoxban hol tudnám átállítani a billentyűkombinációkat? Persze ha egyáltalán át lehet, mert é sehol se találtam. Konkrétan a Ctrl+T (új lap) érdekelne, mert kitörik az ember keze tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...