-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Viszont akkor felesleges újratelepíteni
Mert általában akkor szokta az ember újratelepíteni a szoftvert, ha annyira összegubancolódott benne valami, hogy már nem megy. Ezért, ha visszateszed az eredeti profilt, akkor ugyanúgy össze lesz kutyulva minden, mint eddig, szóval az sem lesz jobb.
Ha viszont a mostani megy, akkor minek újrarakni? Mármint csak a böngészőt?
Egyébként úgy is lehet, hogy uninstallálod, de az uninstallnál nem csekkolod be a profil törlését. Akkor a következő firefox telepítése már meg fogja találni ezt a profilt, kérdés, hogy mire jó? -
dqdb
nagyúr
Egyszer játszadoztam vele, az eredeti kép méretétől és a nagyítás mértékétől függött, hogy megjelenik-e a keskeny fekete vonal (például 160%-nál és 180%-nál volt, de 170%-nál nem, és hasonlók). Én emiatt (és a rosszabb minőségű képnagyítás miatt) bináris használom a zoomot: vagy 100%, vagy 200%.
Most próbálkoztam kicsit Operában az eset reprodukálásával, de nem sikerült összehozni. Elképzelhető, hogy már javították.
-
dqdb
nagyúr
Igen, mert a vágólapon található linkre a Alt-Shift-V lenyomásával megy. Az about:config alatt az extensions.pasteandgo2.GoAccelKeys és extensions.pasteandgo2.GoHotkey értékeket módosítsd a neked tetszőre. Én átállítottam Ctrl-Shift-V-re a hotkeyt (Ctrl = ctrl, Shift = shift, Alt = accel).
extensions.pasteandgo2.GoAccelKeys > ctrl,shift
-
Steelmanus
addikt
Van felteve Java ? W7 32bit Ulti ala nalam a Sun.Java-1.6.18.exe van feltelepitve es amikor a Fox ablak jobbalso sarkaban levo ikonra kattintok Save / Window... akkor ha meg nem futna a Feladatkezeloben a JavaConsol addig varni kell mig betoltodik, es csak utanna ugrik fel az ablak hogy hova mentsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged