- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Macrodroid
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbl
senior tag
válasz Intruder2k5 #67613 üzenetére
nem
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
Sziasztok!
Firefox áttekintés oldalt keresem a böngészőben!
hogy lehet azt elérni?tegnap ülök a céges gépnél, és ez volt megnyitva.
Minden előzmény lépésről, lépésre, látszott. és valami felirat is, hogy meg akarja osztani kérdőjel.
Olyan kurv@ ideges lettem hogy bezártam. de azóta sem találom.
ebben kérnék segítséget.4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
Istencsászár vagy
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
Egyszerűen nem megy, nem tudom megcsinálni.
-
jbl
senior tag
YouTube nézésekor kiteszem teljes képernyőre a videót, elsötétül a képernyő. Ezt, hogy lehet kikapcsolni? Mert engem nagyon idegesít.
Csináltam egy videót is [link]
Chrome vagy opera nem csinál ilyet.4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
Ugyanaz a videó Chrome-on 8K felbontás [link]
Firefox-on csak 4K a maximum felbontás4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
igen, minden alap beállításon.
AV1-kodeket használom a youtube-on met a kártyám hardveresen támogatja Dekódolást
[ Szerkesztve ]
-
jbl
senior tag
-
jbl
senior tag
Valamit lehet tudni, hogy mikor lesz támogatva a HDR?
-
jbl
senior tag
Nekem sokkal gyorsabb mindenbe, én örülök neki.
-
jbl
senior tag
-
jbl
senior tag
Oké köszi, gondolom akkor hamarosan megérkeznek a bővítményekhez a frissítések.
-
jbl
senior tag
Firefox –ba mit csináljak, hogy torrent letöltésekor ne jöjjön elő ez a kérdés mindig? Pipát be tettem, de mindig meg kérdezi!
-
jbl
senior tag
Szeretném lementeni beállításokat, könyvjelzőket szóval mindent. Lehetséges ez? Mert újra akarom telepíteni az egész rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Apple Watch
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest