- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bela30 #66254 üzenetére
2. bekezdésre: gondolod, hogy nem töröl semmit a ff, csak elrejti?
Mégis hogyan gondoltad, hogyan működne egy program, ami alapértelmezettként 10 elem megléte után, ha friss érkezik törli a legrégebbit, de te gondolsz egyet, és a 10-et átírod 100-ra, 1000-re...? Minek kéne történnie?Egyébként az én javaslatom meg a problémád újbóli előjövetelének megakadályozására egy második firefox feltelepítése. Célfeladatra célböngésző, ami nem keveredik a mindennapok áramlataival! (újfent győzködősen: nekem van 5 .exe-m/telepítésem, és 6-7 profilom... tudom mennyire jó így)
-
bela30
csendes tag
válasz
bela30 #66253 üzenetére
Közben eszembe jutott még valami, az about:config. És ott találtam is egy olyan sort hogy browser.sessionstore.max_windows_undo, amit át is írtam szépen 25-re, tehát hogy ez is annyi legyen legalább mint amennyi a nemrég bezárt lapok száma is. És működik is, mármint innentől kezdve, mert persze visszafelé ez sem :-(
Nincs ott esetleg még egy olyan sor ami kifejezetten arra szolgálna hogy egy-egy efféle about:config sor módosítás visszamenőleg is működjön, tehát hogy ne csak attól a pillanattól kezdve hogy maga a módosítás megtörtént?
-
junior11
veterán
válasz
bela30 #61623 üzenetére
Elfelejtettem, hogy nem a legfrissebb, 75-ös kiadást, hanem az ESR verziót használod, az új FF alatt már kicsit másképp működik, ott egyszerűen a pajzs ikonra kattintva ki lehet teljesen kapcsolni a követésvédelmet. A beállításokban válaszd szerintem a "szokásos" védelem helyett az egyéni megoldást, és ott próbáld megfelelően konfigurálni.
-
junior11
veterán
válasz
bela30 #61596 üzenetére
Szia, a beépített követésvédelem blokkolhat dolgokat vagy másképpen jelenik meg az oldal tartalma. Próbáltad kikapcsolva? Nálam ki kellett kapcsolni, az uBlock reklámblokkolóban a harmadik felek blokkolását és a Privacy Badgerben is, csak akkor jelent meg az Instagram bejegyzés, Chrome-ban is.
-
bela30
csendes tag
válasz
bela30 #61419 üzenetére
Sziasztok!Ezekre még mindig keresem a választ :-S
Vagy legalább azt áruljátok már el légyszi hogy firefoxban nektek is csak szürke csíkok jelennek-e meg,hogy legalább azt tudjam hogy a hiba valahol az én készülékemben kell hogy legyen,vagy a firefox alapból ennyit tud és kész,ha insta posztok vannak valahova beágyazva.Itt a link,ahol ti is csekkolhatjátok,amiből a múltkori screenshotokat is csináltam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest