- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Baszki

Hát én az első pályaoktatásomon amikor Chrobák Jani vitt utasként 2 kört... Na azután mondtam neki hogy lehet hagyom a motorozást a picsába és elmegyek sakkozni vagy nézem ahogy szárad a festék a falon

Az első kanyarban 2x akkorát döntve is 2x akkorát fékezett mint én addig bármikor. Úgy összeszartam magam ott hátul, azt hittem hogy el fogunk esni. Teljesen szokatlan volt az a mély dőlésszög meg a fékerő.
Utána a boxutcában a többiek előtt a szám mosolygott de belül zokogtam mint egy kisbaba
És akkor még rátett egy lapáttal amikor mondta hogy "ez egy nyugis tempó volt, igazából az íveket meg a féktávokat próbálta csak mutatni, de nem ment gyorsan"

Meg amikor 10 éves gyerekek kismotorral a Kakucson 2 körön rámvertek egy kört, az is elgondolkoztatott hogy másra is költhetném ezt a pénzt

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

És akkor még rátett egy lapáttal amikor mondta hogy "ez egy nyugis tempó volt, igazából az íveket meg a féktávokat próbálta csak mutatni, de nem ment gyorsan"