- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
runner 125 #62034 üzenetére
Gopro előnye, hogy jó eséllyel évekig bírja, sokan még mai napig használják a hero1 hero2-jüket...
Ebay-ról kiegészítők garmadáját találod. Decemberben rendeltem két aksit, amit 1700mAh-snak hazudtak, megjött, leteszteltem, és annyit bírt kb mint a gyári aksi fél év után (1150mAh). Írtam nekik, és jóváírták az ár 3/4-étígy lett 1-2000 forintból két új aksim...
De vettem lencsevédőt is, ha tok nélkül használom, párszáz forint volt. Poros lett 5perc alatt, megtöröltem szemüveg tisztító mikroszálas kendővel, hát össze is karcolódottVan gyári gopro védő, de 5ezer egy db, és kettő van egy csomagba...
Ez a videó alapján viszont a Sony-t (FDR-X1000V) jobbnak látja a tesztelő:
Még a garmin Virb-xe vagy mit mondanak jónak (pláne ha van garmin okos órája, azzal tudja vezérelni
), de szerintem gopro jobb.
Ha nem szánsz ennyit rá, az SJcamok elég szép minőséget tudnak.
Sisak oldalára meg goprot pont nem ajánlom, nagyon belekap a szél, mellkaspánt, vagy állhoz rögzítéshez viszont pont jó. Oldalra driftet szoktak használni talán. (annak van fasza BT távirányítója, nem eszi úgy az aksit, mint a gopro wifi tárirányítója)
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Ukrajnai háború
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen program, ami...?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest