Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

én nem sértődök. nem szoktam :D

A KTM-be ott a WP teleszkóp ami nem sz*r. WP-től 8000ezer a szimering pár, Athenától ha jól emlékszem 6, germalextől pedig 4.

Most csináltam egy Yamaha XJR 400as első teleszkóp párt, amihez az athena (dobozban lévő) porvédő 7ezer párszáz forint lett volna. A gerlmalexék pedig leküldték 3000 forintért. és ebben benne volt a posta is. Nincs különbség a kettő között.
    Akinek van vagy volt KTM az tudja, hogy ott sok dologért dupla árat kell fizetni, csak a név miatt. Ugyan azok a csapágyak szimeringek 3x áron vannak szép narancssárga zacsiban KTM felírattal, mint amik a csapágybolt polcain. Persze nem a szart kell megvenni bele . a minőségnek mindenhol megvan az ára. a gyári(nak mondott) cuccok mindig drágábbak. Ezeket nem okoskodásképpen írtam le hanem TAPASZTALAtból :U

az athenánál a 41es teleszkópra 5ezer a porvédő a 48asra pedig 10. Annyival több anyag van benne ?

Amiből kiindultunk, a lényeg: Ha olajat cserélsz szimeringet is kell. ha nem cserélsz az hülyeség. Drága gyári vagy olcsó nem gyári már csak azért is mindegy, mert ha tényleg verseny körülmények között használod, akkor illene évente cserélni az olajat, akkor meg már ugye szimeringet is. :K

akinek új motorra van pénze, annak szimeringre is ;]
    Amúgy milyen motorról is beszélünk ?

Új hozzászólás Aktív témák