Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz
A Zéé #149143 üzenetére
Serpentize, Mugen, Plus ezek szerintem kínai vackok nagy tételben rendelve egyedi feliratozással és design-al. Ha kattintgatsz eleget aliexperss/alibaba oldalakon, találsz olyan csizmákat amik ezekhez nagyon hasonlítanak, vagy ugyanilyen protektor elemeket használnak. Ilyet én biztos nem vennék. (Ruhát viszont igen, pl Mugen/Plus bőrruhák szerintem ár/teljesítményben jók)
Legjobb védelmet egy verseny csizma fog adni, és mivel általában a védelmet kívülre pakolják, hogy belül kényelmes legyen, az eredmény az általad krizitált csillagromboló kinézet.
Marad a belső cipős megoldás, ami amúgy kiváló, de olcsó az valszeg nem lesz.
Ha ennyire nem bírod a sportos megjelenést, és jó védelmet akarsz, akkor nyeld be a magas árat egy belső cipős csizmáért. (Daytona pl kiváló választás. Mondjuk engem kiráz a hideg ezektől, ahogy kinéznek
)
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest