- Mobil flották
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
-Maci- #31681 üzenetére
tudod,itten az a baj,hogy lehetsz akármilyen jó fej,de elmúlt néhány hozzászólásodban a műszaki beállítottságú embereket eléggé felidegesitetted. tudom,ez egy fórum,mindenki szabadon ír amit akar,de ne sértődj meg,ha kijavítanak.
mod
lvasgatás közben 64e km teljesitményű vezműláncot kap a tipus
öcsém,most már csinálok egy statisztikát.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
-Maci- #31679 üzenetére
Ne vedd személyeskedésnek. Ha valamit leírsz és nem nagyon fedi az igazságot nem kell megsértődni. Annyi az egész, hogy a tényeket leírom a homálykodás helyett.
SRX 250es nem hidrotőkés, hanem sima korongos. 17 lóerős. A 600 as 40 lóerős, nem valószínű hogy 8 lóerő a különbség egy 250-es és egy 600 as között.
A gyűrű-henger dolgot ha kimértétek mikrométerrel, indikátorórával akkor elnézést. Ezt nem tudhatom.tuuudom téma leszárva... sorry.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
-Maci- #31672 üzenetére
Picit messze van a sporttól. Vagy "gyorsaságinak szánt nakedtől" is. Az a Suzuki Wolfja ami zweitakt naked. Vagy Yamaha R1z
Egyébként nem tudom mi a furcsa, amikor a kopott hengerbe nem odakopott új gyűrűt kap a motor és nem működik kellőképp. De sorolhatnám ezeket a dolgokat. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
-Maci- #31617 üzenetére
bármilyen blokk ha normálisan, szakszerűen össze van rakva, normálisan működik. Még egy ETZ blokk is. A cumid a hozzá nem értésből adódott.
Bár valszeg SRX ről beszélsz, vagy valamelyik enduró blokkról valszeg. A benzincsap kis aranyos PRI állása azért van, hogy megkerüld a vákuumos benzincsapot és ne kelljen fél oráig indítgatni. Jóval előbb feltölti a karbik úszóházát. Na mindegy. -
Integra
titán
válasz
-Maci- #31650 üzenetére
tetszenek a komolyabb bmw-k is, van ott már minden, tiszta para, tele, meg mittoménmég milyen leverek, de félek tőlük, szervíz, költségek etc.
a japánoknál nagyjából kiismerem magam és tudok előre számolni.
nem vagyok még menedzser, hogy bmw kelljen alám, mert leszólnak az irodában.. -
Integra
titán
válasz
-Maci- #31644 üzenetére
annyiból zavar, hogy tényleg szívesen ülnék egy nagy cb-re, vagy új vfr-re. de ezt így nem lehet. ezért kezdett érdekelni a kis rr. az ezresből köszönöm, nem kérek, gyáva vagyok hozzá, nem tudok motorozni még. de egy kis hatszázas lehet arany középút, és az rr-nek utcán is elmegy a futóműve. pályán kevésbé jó mint az r6 vagy gsxr? nem baj, annyira meg úgyse tudok motorozni..
-
Integra
titán
válasz
-Maci- #31640 üzenetére
nem tervezem eladni, és ha el is kell, van hely ahol tudom tárolni és van aki használni is tudja. nálunk annyira mindegy, hogy kinek a nevén van, tesóm, fater ugyanúgy tudja használni. csak az én nevemen kedvezőbb a biztosítás, német rendszámmal nem basztatnak etc.
az hogy passau-ba kell 2 évente járni, na, puff neki, legalább kiforog a motor egyszer-egyszer rendesen, egy nap alatt megvan.meg ami számomra nagyon fontos az a lelki nyugalmam.
inkább fizetek ha mégis valami van, regadót, de egy maximálisan megbízható, tiszta forrásból, elbaszkurálatlan, eltekergetetlen gépet akarok venni. itt van rá esélyem. de itt is észnél kell lenni, ha felmész a mobile.de-re és keresed a motorokat, itt is van azért vicces darab.. az ember a fejét kapkodja hogy mennyi kipuff, lámpa, led meg fasztudjamilyenbigyóval aggatták fel a motort..
összességében véve soha nem jártam még azért rosszul, mert megfizettem a piaci árat vagy felette a jobb darabért. ha valamit húdeolcsón veszek, akkor nagyon sanszos, hogy ott gebasz van. nekem ez a tapasztalatom. -
bajnokpityu
félisten
válasz
-Maci- #31628 üzenetére
hát látod arról sincs fogalmam.valahogy engem a CBRek megfogtak,másodikat birtoklom,de a többi sportmotort sem vágom.itt a sok félreinformáltság zavart,amúgy ennyire azért nem vok kötözködő.
első,v hátsó index?és gyári megoldás?
utángyártva hátsó integrált index az volt bőven. -
bajnokpityu
félisten
válasz
-Maci- #31626 üzenetére
besüllyesztett indexek egy ócsó hondán?ááá,mai napig ugyanazokat a 6szög alakú indexeket használják.tudod ócsó japánegyenhuszár.sztem 2000körül legyártottak ezermilliót,oszt kénytelenek eladni
95től túlnyomásos légbeömlő van.F3ban innentől a karbitól ment érzékelő a gyújtáshoz.
hát mondom,98-2000között karbis,full állithatós futóműves(persze gyors lassú nincs rajta) volt.
2001-2003között lamda nélkül injektoros,uj idomokkal,de azonos futómű,fék,rugóstagok.
2003-2004:-II-,de lambdával.alul nyomaték csökkent,fogyi szintén.
2004-2006 -II-,de állitható futómű nélkül.én nem tudok róla,hogy légbeömlőt,vagy akármit kapott volna.
2001-2002ben meg volt egy Fsport alváltozat,kicsit huztak a gyárin.máshova volt gyárilag állitva a futómű,lépcsős hátsóülés,könnyitett kuplung,dupla szeleprugók.ilyenem van nekem. -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
-Maci- #31617 üzenetére
100%ig gyári azért nem hiszem.haszált motoron max nem látszik a kopás.
meg ha tök gyári állapotú volt,akkor ujra gyári alkatrészektől hogy lett megint erősebb?amúgy milyen tipusú volt az a yamakka? valódi gyorsasági motoron nem is emlékszem hidrotőkére:1 ok miatt,nagyon nehéz.
F2es(1992es) CBRem is ilyen volt.ami minden nap használtam,0fokig pöccre indult.ahogy egyre ritkábban,addig jutott,hogy 0 fok körül már be sem tudtam inditani.tuti semmi motorikus baja nem volt.különösebben nem volt kopott.úgy magyaráztam,hogy japán gyártás,tervezés,mit foglalkoznak ők azzal,h 0 fokban hogy indul egy sportmotor.0 fokban 2Tvel kell közlekedni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
-Maci- #31617 üzenetére
ez erős tévedés,mint irtam.nem kell elhinni,ami irok,csak neked mondom,h ha ennyire sok embernek hirdeted az igét,talán érdemes lenne neked utánanézni dolgoknak.nem nekem kell elhinned.
most akkor injektort,vagy injektorvezérlőszoftvert?megint variálsz.
az F1 még egyszer mondom,nem injektortverziót/szoftvert jelent,hanem a vázat!
az első 2 évjáratban (2001-2002)nincs lambda szonda,és ezért fogyaszt többet.nem máté
tehát a nagyon képben levő barátod,nem tudja a motorjának a tipusát.megjygyzem, a házunkban volt egy ugyanilyen srác.200es motorjára azt mondta, F1es. az F1es igy néz ki:egyébként tengerentúlon szokták alapvetően F1..F4el jelölni,de mivel jó a név,ezért itt is meghonosodott.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
-Maci- #31554 üzenetére
milyen patron?
milyen 2001es R,ami F1?
csak a gixereknél van 2000után K1,2,3,4.. CBReknél nincs.
CBR600F és Fsportoknál egy fajta injektor van végig,és mind F4,de a 4es az nem injektort jelöl,hanem vázgenerációt..más feszitó lett 2002től.de nem fokozatosan egyre jobb,láncuk pedig végig ugyanaz,nem lett jobb.valamint aki hivatalos forrásból vette,azoknak visszahivták a gépét,és egyből mgkapta az ujabbat,ha kérte.enyém pl 45ezernél kezdett el hangoskodni, de innen még van vagy 10e km,mig tényleg ujra cserés.jé,pont annyi km,mint minden más motoron.
egyébként ezek nem simsonok,hogy 1 db könyen hozzáférhető karbit 3perc alatt kitakaritod,hanem kissé eldugottabb injektorsor, valag csővel.könnyebben beindult egy simson,mint egy ETZ? azért nekem nem ez a tapasztalatom
Integra:külső miatt RR,nem F?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
-Maci- #31580 üzenetére
szocimotorokat ne, főleg ilyen kontrát ne, mert ezekben ott vagyok. Egy simsonból ilyet nem lehet kihozni. A membránvezérléses, benzinszivattyús robogók talán meg tudják ezt csinálni, de nem, még azok sem. Egy telet állt a sima résvezérléses tézé és azé kellett rugdosni. Az meg nem két év. kicsit sarkítasz, ennyi.
-
Picco
addikt
válasz
-Maci- #31597 üzenetére
nemsemmi miertekben vagy BMW manias azt kell hogy mondjam
Integra: vegyel egy simson-t, az nem veszit sokat az ertekebol, darabokban talan meg a repulore is felviheted, de az szent h befer a kocsid csomagtartojaba
mod: amugy nem irigyellek, kemeny lehet igy elni h barmikor menned kell masik orszagba, bar lehet h bevallalnam en is -
zsoltee10
addikt
válasz
-Maci- #31597 üzenetére
Azért bekakilni nem fog rajta, az hétszentség.
Nem gyenge, de nem is erős, viszont jó a nyomatékleadása. Szerintem. Valamivel erősebb az enyémnél, de nem este hasra tőle. Kényelmes, meg minden, korrekt motor, de túl van árazva.
Németországban nem azért tömegcikk a BMW, mert olcsó, hanem mert nekik olcsó.
-
Integra
titán
válasz
-Maci- #31556 üzenetére
igen, ilyen a melóm, kiszámíthatatlan, hogy hol dolgozom, és hogy ott meddig, ezért a nagyobb beruházások is neccesek, mert simán rohadt nagyot bukhatok anyagilag.
ezért gáz ez az egész cb/vfr történet, veszek netán egyet, aztán vagy eladom, vagy áll a garázsban, de ordas nagyot bukok anyagilag. ezt meg nem engedhetem meg magamnak.
ezért inkább kicsit ésszerűbben kéne gondolkodnom.
úgy akarok motorozni, ahogy persu meg boci, ehhez meg menni kell pályázni. és akkor már kéne valami általánosan megbízható, jó motor. -
Integra
titán
válasz
-Maci- #31554 üzenetére
igen, már kérdeztem én is hondás ismerőst is, hogy pc37 vagy pc40..
pont határon vannak az árak amit én erre szánnék. de a pc37 esélyesebb az ár miatt.
az azért elég új, eggyel régebbi generáció, ennek még nincsen a két fényszóró között a ram air, mint ahogy ez a pc40-nél van.
de az áruk még elfogadható. nem tudom mi lesz velem 2011-ben és hülyét kapok ha nem motorozok idén. -
Picco
addikt
válasz
-Maci- #31498 üzenetére
XTX-bol sajnos nem lehet kihozni supermoto kozeli allapotot.
teljesitmenyben meg lehet oldani: 700as raptor henger, szelepcsere, egyeb blokk atalakitgatasok, de a sulyaval sajna nem lehet mit kezdeni, egyszeruen nehez. mondjuk 2-1 kipuffal lehet hozni rajta kb 15 kilot, de megy ugy is nehez marad a gep.felre ne erts, szerintem az X egy nagyon jo kis motor, nekem is olyat kellett volna vennem igazabol...mar sajnalom is pict h az R-eset valasztottam, node ha ugy dontok h eletem vegeig megmarad akkor meg nagy atalakitgatasoknak nez elebe
igy nezett ki a ducati? eszmeletlenul bejon a gep amugy...dugnám
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
-Maci- #31495 üzenetére
Az FMX sem Supermoto az is Funbike!
Egy Supermoto nem is arról szól hogy plexit meg fűtésmarkolatot tegyenek rá,hanem kimenni egy jó kanyarós területre és olyan tempót menni velük amit mással nem lehet.
Nem túramotor de egy 100-200km közt távolság azért kibírható velük.
Egy túraenduroból sosem csinálsz Supermotot,az nem csak annyi hogy ráteszel 17"os felniket meg fékeket.
Főleg egy 180-200kg os motor már alapból messze van az Supermotoktól. -
Gaboman
nagyúr
válasz
-Maci- #31490 üzenetére
Az R testvére az XT660X még véletlen sem Supermoto hanem Funbike!
A XT660R és X nincs 55 lóerő max 45 körül mozognak,ugyan az a blokk mint a volt MT-03ban volt.
Nyomatékos,rázkódásmentes,de nem egy erőgép,ha a tiéd vagy a 660X után ráülsz egy igazi Supermototra meg tudod mi a különbség.
De nem csak pozitív oldalról megközelítve. -
bajnokpityu
félisten
válasz
-Maci- #31457 üzenetére
én KnNm szűrőim nem szivacsok voltak,hanem hajtogatott pamutok.tehát nem minden szűrő szivacsos.
és eladó azóta is.sztem hiába olajozod,olajosan is simán átlátni rajta,tehát a finom por is el fog közlekedni benne.megnézem azt a GS1200-t,aki tartja a tempót egy jó robogóval,supermotoval városban.ismerősnek volt ilyen,lehet,hogy azt hiszi,mert felülről lát mindent,h milyen jól tolja,de ha 20cm-el szélesebb,akkor nem létezik,h ugyanazt tudja.de persze ez csak magánvélemény.ha igazad lenne,nem gondolod,h pizzások is ezzel járnának?mert azért a pizzások annyira nem csóróak,mint elsőre tűnik.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
-Maci- #31483 üzenetére
Ami tetszeni fog neki a soros4es után az a motorfék és az alsó tartományba jelentkező nyomaték,főleg ha valami bivaly SMet választ.
Persze ezeknek a motoroknak is van hátulütője,kényelem,rezgés,pakolhatóság,persze nem is arra vannak kitalálva hogy több száz kilométert megtegyenek vele. -
ALI_G
veterán
-
Picco
addikt
válasz
-Maci- #31455 üzenetére
volt egy jo nagy, matra, 1-1.5m*100m olajfolt
a gyari legszuro helyere ment a k&n~12k a legszurohaz oldala meg DNA legszuro ~16k. leghoszenzor elotet poti(sima ellenallas) amivel atverem az injektor-t, hidegebb levegot erez->tobb anyagot ad be. a 2 kipuffot meg teljesen kinyitottam igy mar nem masfel centi vastag lukakon adja kifele magabol az aldast hanem 2*5cm atmeron
csak magaban a szurocsere fuvokazas ill. injektorhangolas nelkul szerintem nemsokat er, max annyi h "csak" apolgatni kell gondosan es nem cserelgetni. igy h a bearamlast megkonnyitettem, picivel tobb benyat kap es konnyebben is pofogi ki kati nelkul meg nagyobb lyukon, igy sikerult szerintem nehany ponival megnovelni a teljesitmenyt, de inkabb a nyomatekleadasa valtozott az is inkabb kis fordulaton. jah es talan picivel kevesbe rangat
-
Picco
addikt
válasz
-Maci- #31452 üzenetére
hupsz, nem neztem az alairasod
Yam XT660Ren is mentem karacsonykor, akkor vittem el csontkovacshoz a gepet, szepen visszaegyenesitette a srac a segedvazat
szilveszterkor hoztam el tole, utana egeszsegugyi mosas, utana ment a garazsba alukalni
K&N szurom van nekem is, meg DNA szuro legszurohaz oldalan, eleg sokat dobott a gepen, foleg miutan ki lett nyitva a kipuffom es adtam neki egy kicsivel tobb benyat
Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest