- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #45821 üzenetére
Jólvan, jólvan, nyugodj meg, egy rossz álom volt csupán, neked Hondád van még mindig.
A sportmotoron a videó hsz ei között elkezdődött a trollkodás, a másik márka műanyagtankja ugye milyen jó, aztán jött mindenki mindennel. Váztörős másfajta motorral, a hajtókartörő harmadik motorfajtánál.Nem szép, hogy kigyullad, én sem örülnék neki.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #45812 üzenetére
Nem tudom. Hallottam én olyanokat... Mesélt Aszalós is néhány sztorit, amikor felkérték egy ilyen igazságügyi szakértőnek, persze más márkánál. Csak pislogtunk mik tudnak történni. Szerintem kár kihegyezni ezt most erre. Csípőből tudnék mondani neked durva hibákat máshonnan is. Nincs értelme.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #45799 üzenetére
Hat az meg hagyjan hogy szep, detalan a legjobban sikerult 600as palyamotor alap csomag (vaz, geometria, tomegelosztas, fek, futomu) jelenleg az R6R. A blokkot pedig stock allapotban is hihetetlen erosere meg lehet csinalni. Ha nem motoroznek utcan, biztos hogy R6R-em lenne.
-
Daywalker
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #45732 üzenetére
Nem megyek, mert egyrészt nem edzettem, másrészt most raktam össze a blokkot újból, és nem próbáltam ki. Nem szeretnék egy kanyar közbeni megragadást, mert egyszer már televertek Kalocsán
nem vót jó.
Szóval a következőre megyek, lesz időm edzeni rá, meg kipróbálom a Japánból érkező új kittes alkatrészeket -
runner 125
nagyúr
válasz
Integra #45606 üzenetére
Valóban, nem tűnt fel elsőre.
..egy csöppke elfogultságot érzek.
_mod.
Elhiszem én.
..viszont az összes Honda-s olyan, mint Te.
Vicc nélkül.., Honda-t azért is érdemes venni, mert minden tulaj a gyerekeként kezeli. Ezt beszéltük persuval is.
Shkiz0
Vezérműláncot csekkoltad, vagy fogod?
Egyik barátomnak van K4 600-asa, úgy rémlik ő 35k km környékén cserélte. De, ez nem tuti, ha elérem megkérdezem. -
Djuree
félisten
válasz
Integra #45498 üzenetére
oakley az jó cucc
Feree13: ez fura. nekem érzékeny a szemem a napra, meg pl. a vakura is, ha belenézek egyből bekönnyezik a szemem. ha süt a nap délután 2-kor, nem is látok, a földet kell néznem, különben megint bekönnyezik a szemem. de nekem a sima plexi teljesen jó, a legnagyobb napsütésben is. ezt én sem értem, gondolom valahogy pont úgy árnyékol a sisakom. én is vennék sötétített plexit, csak nem tudom a sisakom pontos tipusát és neten sem találom, már elég régi cucc
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Integra #45498 üzenetére
Én is full sötétített UV szűrős plexit vettem a sisakra, én mindig ebben nyomom. Ha esős az idő akkor is. Egyedül este nem jó, de akkor rárakom a gyárit, talán ha havonta egyszer ki kell cserélnem.
Nem is tudom hogy tudnak nyáron a motorosok sima plexivel motorozni.
Nekem kiég a retinám... Múltkor véletlen nappalra is fentmaradt a sima, halál. -
Kígyó
senior tag
válasz
Integra #45465 üzenetére
Lerendeltem a motosafe-t, angolbol kb 4500HUF. Itthon meg akciosan 7300. Pff.
Gumi ugyben pedig majdnem Z8 lett, de vegul a Pilot Road 3 mellett dontottem. Eleg sokat megyek esoben, ott pedig talan jobb ez. Mindenesetre jo lett volna egy osszehasonlito teszt. Mindegy, talan nem lottem nagyon melle.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Integra #45451 üzenetére
Ez f@szság. Ne legyünk már hülyék, lehet hogy az éves díj 90-100k, de az önrész 20-30%!!!
Autóknál 10%-ról indul lefele az önrész. Persze hogy megkötöm. De motorra 30%-al?
Számoljatok kicsit utána. Faszok ezek a biztosítók. A cikk a lényeget nem hozta fel...
Fizetek évente 100k-t. 3. évben ellopják az 1m motoromat és kapok érte 700-at? Mert 30% önrész, és járhatok bíróságra meg babámfasz@ mert az élő fába is belekötnek?
ugyanez autónál meg 5-10%?
Miről beszlünk... -
alvaro
senior tag
válasz
Integra #45451 üzenetére
Talán nem hiszik el, hogy valóban fizetnének.
Az igazat megvallva én se hiszem, nincs is ilyenem.
Meg 0 önrésszel biztos nem 90k lenne - ha pedig a 90k-ssal csúszol, akkor meg nem kapsz semmit se, teljesen törvényesen, mert az a te önrészed.
Ha pedig nagyobbat esel, mehetsz pereskedni. Köszönöm, nekem ez nem éri meg. -
-
.mf
veterán
válasz
Integra #45411 üzenetére
Kifejezett hideget ugyan nem (csak hűvöset, omsz: 19; időkép: 26), de esőt viszont mondanak
Ma kicsit gondolkoztam reggel, hogy délutánra néholra esőt mondanak, a teli táskába próbáljam-e még valahogy betuszkolni a ponyvát, de szerencsére jó idő volt. Este 7-re érkeztem, be voltam rendelve orvoshoz időszakos vizsgálatra, s akkor még néztem, hogy most még jó lenne egy kicsit gurulni; de mire végeztem, már egyre jobban kezdett sötétedni, s inkább csak hazatoltam a bringát. Holnap is van nap, s holnap talán még el tudok sötétedés előtt valamerre menni gurulni.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Integra #45404 üzenetére
Nekem is minden megállásnál nyikorog a fékem és kurv@ idegesítő, olyan mintha egy 20 éves szimszonon ülnék. Azt hittem ha megkapja az új fékbetéteket akkor nem fogja csinálni.
Hát nem a fenéket nem csinálja. Talán még gyakrabban is. Pedig gyári betétek kerültek bele.
Evvan. Rohadt idegesítő... -
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Integra #45349 üzenetére
Ez a tökéletes átgondoltság, én is így közlekedek.
Alapban sáv belső "nyomvájúja" így úgyahogy védve vagy az eléd jobbról kikanyarodó majmoktól, illetve leszorítani sem fog hátulról egy paraszt sem, ha párhuzamos közlekedésre alkalmas az úttest, akkor is ha a belső sávban vagyok mindig balra húzódok ha a mellettem levő majom nézés nélkül sávot akar váltani vagy ha holttérben vagyok, onnan mindig ki is takarodok, vagy lehagyom, vagy jóval lemaradok mögötte hogy már a visszapillantóból lásson, ha külső sáv akkor meg próbálok jobbra húzni (csak ugye akkor meg az eléd kikanyarodó majmoktól nem vagy védve), szóval minden szempontból biztonságosabb a belső sáv. -
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #45357 üzenetére
Ilyet én nem jelentenék ki, hogy robogóval nem lehet normálisan motorozni, az biztos
A jármű, ami alattad van, majdhogynem közömbös. Tolerancia és türelem kell egy városi közlekedés során, ha az nincs akkor persze anyázhatnéka van az embernek. Szerintem rengeteget fejlődött a közlekedési kultúra. Én pozitívan látom ezt az egészet. -
DigitXT
félisten
válasz
Integra #45357 üzenetére
mivel nincsen lábféke a robogónak
Szerinted nincs hátsó fék a robogókon? Bal kézzel mit húzol?
Nagymotoron kuplungot, persze, de robogón röpsúly kuplung van:
gázzal lehet csúsztatni és szépen csorogni, ha arra van szükség.
Szerk: ugyanúgy "be lehet jelezni" a hátsó fékkel kanyarban, stb.
De természetesen egészen más a súlyeloszlás, tehát egész más
élmény robogózni, mint motorozni, de még motorozni is más, mint
sportmotorral pályázni. Mintha azt mondta volna Matyi a Safety-n,
hogy ha felülsz a motorodra, és elmész vele közúton "A-ból B-be",
akkor nem motoroztál, hanem közlekedtél. (Sosem fogod határon
hajtani a géped közúton és lapon venni a kanyarokat, azt hiszem.)(A Hungárián az autók közt előre csorgásban a robogóst a brutális
nyomvályúk + az ehhez képest kisebb kerék akadályozza, szvsz.) -
Daywalker
addikt
válasz
Integra #45353 üzenetére
Valójában az a baj, hogy ők (azt hiszik) mindenhol elférnek, ezért belemennek olyan helyezetekbe is, amibe nem kéne. Na ezért nem támogattam a 125-ös TC-s kezdeményezést. Nem kell még több hülye az utakra.
Ja és kihagytam az öreglányokat
Amikor lecseréltettem a féktárcsákat, betéteket és jöttem haza, akkor a Győző utca, Mészáros utca, Kirisztina tér, Alagút utcán akartam jönni. Aki jár arra az tudja, hogy a Mészáros utcán a MOL kút után lesz egy buszsáv...szépen be is soroltam oda, erre látom, hogy állnak az autók...erre hirtelen az egyik elől kilép egy öreglány, de persze mondanom sem kell, hogy, kereszteződés, zebra stb k.rvára nem volt. Szóval tesztelhettem a még be sem koptatott féket. Azok is azt hiszik, hogy mert öregek, már minden jár nekik
-
-
shiNIN
tag
válasz
Integra #45085 üzenetére
Ja, meg ha nagyon muszáj, valami innivalót és ropit
. Mostanság valamelyik kúton állandóan csokikat ajánlgatnak, amit igen határozottan utasítunk el... Alvaro sajnálta is a lányokat, hogy parancsba adják nekik, hogy ilyeneket tukmáljanak az emberekre...
Egyszer vettünk gumipókot, de jó ára voltKis utak mellett amúgyis olcsóbbak a kutak. Nagy utakon pedig lehetőleg nem járunk, főút a max, azt azért nem olyan egyszerű kihagyni.
Teresa bowdenje kicsit megevődött, más hírünk most nincs, a nap süt, ami jó.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra #45037 üzenetére
Hjah, ez tényleg kb. olyan, mintha a Coca Cola adna át egy "az év legjobb kólája" díjat a Pepsi-nek.
Épp' tegnap elmélkedtem egy öreg^^ (44 éves) motoros barátommal skype-on a gépekről, kértem tőle is tanácsot, de túl elfogult, idézem; "Pajti, a motorokat Japánban gyártják!"
..ezt - s, nem csak az S1000RR miatt - én kiegészíteném még a BMW-vel. Tény, h drágább, tény, h még borsosabb az alkatrész, de azért cserébe kapsz egy iszonyú penge gépet, ami a saját kategóriájában az első háromban 100%, h benne van.
-
Prof01
veterán
válasz
Integra #45036 üzenetére
Hát az biztos. Szívesen kipróbálnám, de külön pályamotorral, vagy legalább pályaidommal lenne érdemes, így félnék, hogy összetöröm. Arról nem is beszélve, hogy nem teljes a felszerelésem. Rendes öltözék nélkül fel se engednek sztem.
Szóval nekem sajna ez kimarad egy jó darabig.
Te simán utcai idomokkal, utcai gumikkal mész pályázni? -
Djuree
félisten
válasz
Integra #45032 üzenetére
nekem nagyon megtetszett ez a pályázós fíling, elnézelődtem volna még egész délután. majd legközelebb kimegyek egész napra
fel is mennék a pályára majd, de még egyenlőre kevés vagyok hozzá, mint szarnak a pofontalán majd a motoros oktatás után, de majd inkább jövőre, akkor viszont tuti...sajna elég drága, de 1-2x be fogom magam fizetni....meghát én is féltem a fézert, mostmár pláne, hogy mennyit szoptam a javítással
-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra #44960 üzenetére
Ok, én gondolom ezt úgy, h nem tepertem még le hosszabb távot egy ilyennel sem.
Úgyhogy, gyakorlati tapasztalom e téren nincs, csak az üléspóz ( persze, meg kell tanulni ülni rajta..) és úgy minden azt sugallja, h számomra kivitelezhetetlen lenyomni 1 nap mondjuk 6-700km-t.mod. de azért a versenydeszka nálam továbbra is üti a biztosítékot.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #44954 üzenetére
Profi? el vagy te tevedve
. Az ering jo gyarkolo palya, de keveset voltam ott az utobbi evekben. Az aszfalt csuszik. EZ mindig ilyen volt. Ezert jo gyakorolni ott
Ott ahol a hringen lapon gazt lehet huzni, az eringen csak gurulni lehet stabil gazon. Par eve meg talmaval is lattam egy videot ahogy pofara esett az eringen
-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra #44936 üzenetére
Hjah, ez igaz.
Viszont mindenképpen valami "civil" ruhát akartam, - értem ez alatt, h a nagyon feltűnő /színes engem taszít. Viszont volt / lesz xenon-om, ami szúr.doc
Eszem ágában nem áll tologatni az árküszöböd, csak annyi pénzért már tényleg ki lehet fogni olyan motort, amire nem kell költeni, hanem lehet használni.
Persze ahogy Te is - és a többiek is írták - 15 évesből is van no1 vétel, csak egyszerűen kisebb az esélye, sokkal több utánajárást igényel.Aporpó, az nem rémlik hova utazol, de öreg - megkímélt, nagyon jó vételek az osztrákoknál és a németeknél is egyaránt vannak. Ráadásul a reg.adó kor (és persze ccm) alapú, szóval ebben az esetben megérhetné kint is körbenézni - feltéve, ha útba esik.
yoda
Noh igen, valahogy én is így gondolom.
A típust illetően kicsit elbizonytalanodom.
Belegondoltam, h mire is fogom használni, s úgy eszembe jutott, h milyen frankó lenne majd _eltúrázni_ egyet pl. Erdélybe (soha nem voltam még), vagy szimplán motorral lemenni a tengerpartra. Aztán ilyenkor nem tudom összeegyeztetni a két dolgot.
Túramotort biztos nem veszek, egyszerűen nem teszik, h "magas az eleje".
Formára nem az álmom, de hasonló típusok is eszembe jutottak, mint a CBR 1100 XX, ez igazi nagy csacsi, de félek, h már túl erős. Vagy pl. a Kawa ZZR1.4 , ez is állat formára, viszont már kissé ez is drága nekem.
Szívem vágya egy VFR 1200 lenne, csak a tárcámé nem. -
doc
nagyúr
válasz
Integra #44895 üzenetére
nna, voltam, tenyleg nagyon jo fejek, segitokeszek, csillagos otos a hozzaallasuk
maga a moci kicsit ambivalens, alapvetoen egesz szep allapotban van, de latszik hogy azert kapott szegeny rendesen, szinte biztos vagyok benne hogy palyan is elfektettek egyszer-ketszer (ami nem feltetlenul baj). viszont beinditani nem sikerult a mocit, azt mondtak osz ota all, szoval rendesen meghallgatni, kuplungzorgest figyelni nem sikerult, de igertek hogy szetszedik, kipucoljak a karbit es szolnak hogy mi van -
Djuree
félisten
válasz
Integra #44874 üzenetére
valóban, egy gixer olyan mint az mz-m volt, a sarki fűszeresnél is van hozzá alkatrész, és olcsóbban is mint más motorokhoz. hiába is venne az ember egy mv agustát mondjuk, amin minden olyan mint a mesében, ha nincs hozzá alkatrész, és ami van az meg aranyárban van. múltkor kipróbáltam egy gladiust, nagyon igénytelen volt, illesztések pontatlanok, sorjásak, de legalább olcsó volt. és a magyarnak az utóbbi számít...emiatt kicsit megbántam hogy fazert vettem, ehhez rohadt drága minden, mondjuk egy sv-vel összehasonlítva...
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #44817 üzenetére
nem felek tole, csak valami info-morzsara vagyom a Michelin PR3-rol es a Z8-rol is. pedig az is nyilvanvalo, hogy meg csak a kozeleben sem fogok lenni annak, hogy teljes mertekben kihasznaljam oket (pedig csak turagumik)
es valami alapjan az elsoknek is valasztaniuk kell.
Aktív témák
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest