Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #47149 üzenetére
Ezek nem hibák. Ali motorjával is mentem, az égvilágon semmi baja. Ha elengedett kormánynál szitál, akkor ne engedje el senki, és nem lesz baj
Én a tiédnél jobb oldalra emlékszem és a fémcsövet kell lecserélni, két bilincs tartja a gumicsőhöz, nem kell mélyre túrni. Amit Viktorral húztunk meg. Csak azt kell kicserélni, mert be van horpadva.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #47135 üzenetére
Nem hinném, hogy baj van vele. A gumit ahogy folyamatosan használod kopik ugye, és a kisúlyozás is egyre inkább fals lesz. Ezzel azt akarom mondani, hogy olyan hatalmasat nem szól bele. Sőt, a vágottslicket van amikor ki se súlyozzák a haverok, mert lusták. 220 nál érzi, de ettől függetlenül lehet vele gyors köröket menni.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #47111 üzenetére
Megmondom őszintén, én a ló túloldalán vagyok ezzel a csizmával. Összességében megérte, de azért vannak hibái. 65 papír volt, kifutó modell. Az orr koptatója idióta, de elég masszív, így nem tartok tőle, hogy sokszor kell cserélni, de elb.szott egy konstrukció. Mire felveszem elfáradok basszus. Egy nap után érzem, hogy nyomja a bokámat, de az előző csizma egy nagy esésnél leszakadt a jobb lábamról, azért cseréltem le erre. Ez legalább a lábammal együtt jön le.
Pályára jó, de utcára vagy csak úgy tényleg kényelmetlen. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #47116 üzenetére
ne is mondd. eltort az egyik szegmensnel a clover gerincvedom, most ujat kell vennem. asszonynak forcefield van (meghozza a noi verzio), en a sidivel is szemezek (a mellkasvedom ugyebar az - vagy oakley
).
[lAyCsI]: tenyleg jo teszteket keszit mostanaban. lassan meg is nosul szoval innentol mar csak goldwing meg fjr tesztek lesznek gondolom.
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #47109 üzenetére
valahogy osszehozom de sajna most egyszeruen nincs ra 80k-m.
persze lehet, hogy veszek valamit hasznaltan, amit csak palyara veszek fel (es akkor az perforalt lesz).
pedig itt is olyan csimmaban leledzik.230 ojroert vettem anno a csimmat, akkor ez volt a dainese 2. legjobb csizmaja. az elso az ilyen borruhaba belecsatolos. eljart felette az ido. a sidi tenyleg jo.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #47105 üzenetére
elobb-utobb en is elkezdem.
ha az ember feszegeti a sajat hatarait akkor ez torvenyszeru. de sebaj, ez is a motorozas resze (igaz, a kellemetlenebbik).
mekkora kiraly lenne, ha eldobod a vasat, a nap vegen betolod a palya melletti boxba ahol minden cucc lenne a gepedhez es mar kesz is van.
na jol van, rossz vicc volt.
-
doc
nagyúr
-
Kígyó
senior tag
válasz
Integra #47082 üzenetére
Ez ilyen. Nekem 3000 volt a posta a gumira. Majd` egy ezres lehetett a benzin a szerelo+vissza 2x. A szerelo hogy leszdte a kerekeket+a elvitte gumishoz, gumis leszedte regit+felrakta ujat, szerelo visszarakta kerekeket az meg 8000. Tehat +12000 osszesen a 63000 forintos gumira. Szerencsere most 3 evig legalabb jo vagyok.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #47087 üzenetére
Motor allvanyra fel, kerekek ki, gumik, felnik kocsiba be. 2000ft-ert igy atszerelik neked elsot hatsot. Sot van ahol olcsobban. MOndjuk speciel en 2 hatso felnit tartok emiatt. Ig ykonnyebb ezeket logisztikazni. Elso gumijaim eleg jol szoktak birni, igy elso felni nem igazan kell.
-
törölt tag
válasz
Integra #47087 üzenetére
megdobbentesz. sok eve hozzajuk jarok. azt ugyan nem tudom megmondani h mennyi szokott lenni a gumicsere, de tuti h nem ilyen sok. es a kedvezmeny(v torzsbigyo)-kartyamat nem is szoktam magammal hurcimbalni. szerintem valamiert nem voltal szimpatikus
ha tudok vmit segiteni a logisztikaban, szolj. ott lakom egeszen kozel. -
ALI_G
veterán
válasz
Integra #47031 üzenetére
Aki még nem volt egy tréningen sem, annak kb. mindegy melyikre megy el, de ez a haladóknak szánt tréning inkább kezdőknek való.
Egyébként 1 nap volt kb. alacsony sebességgel és 1 nap 30+ sebességgel, a kettő között ugye a technika változik (irányba kormányzás vs. ellenkormányzás).
Viszont üléspozíció, mit miért hogyan egy sportmotoron, azt a hornettel nem tudtam volna gyakorolni. Tanultam sikánt, amit szintén fogalmam se volt, hogy pontosan hogy a leghatékonyabb, mit kell tenni, hogy gyorsabban menjünk kanyarban azonos dőlésszögnél...mindezt egy 750-es gixerrel. Számomra ezek sokat hoznak majd a konyhára a pályán. -
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #47035 üzenetére
Megnéztem a 130e forintos ázsiai idomot. West cbr 1000 RR replika. Teljesen patent, szép matrica, fény, lelakkozva. Felrakást is kérdeztem, azt mondta, néhány csavarlyukat kellet reszelni, de mm eket, semmi szipiszopi, szóval nekem nagyon tetszik. A legkisebb légbeömlő lóf.szt is elküldték neki. Ennyi.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #47013 üzenetére
Sajnos a LED nem ugyanazt csinálja, mint egy izzó, ebből lehetnek problémák, attól függően, hogy milyen az index a motoron. Egy terhelő ellenállással meg lehet oldani, hogy üzemeljen a LED, de vannak rendszerek, amik áramot hajtanak át mindkét oldali indexizzókon, hogy amíg az egyik oldal ég, a másik oldal izzói elő legyenek melegítve. Ha egy ilyet LED esre átalakítasz mindig vészvillogózni fogsz indexelés helyett. Lehetséges, hogy ilyen különbségek is vannak ezek között.
-
válasz
Integra #47009 üzenetére
Épp most nézegettem ebayen, egész normális áron van az idomgarnitura, és elég nagy is a választék szín terén.
250-600 $ között mennek színtől és anyagtól függően.
De legalább megnyugodtam, hogy ha perecelek akkor lesz honnan beszerezni a dolgokat.#47012 Djuree
Szerintem még akkor is megérné, amúgy meg free shipping van.
-
válasz
Integra #47000 üzenetére
Jaja.
Még valami ledes index kellene, láttam is fent 1-2 normálisabb darabot, csak kéne hozzá majd relé is mert sok helyen írták hogy ahoz más fajta kell. Csak most hogy megint elbasztam a pénzem nincs rá keret. Megvettem a gumikat, a plexit, meg kellett most egy jobbos kormánycsutka, plusz pont most jött meg a kocsi és motor féléves kötelezője és súlyadója is. -
ALI_G
veterán
válasz
Integra #46949 üzenetére
Szerintem pont abban a körben volt amikor elrontottam a célegyenes végi kanyart (erőset fékeztem és elpattogott a hátulja). Pont le kellett volna jönni, a fáradság nem viccel.
Ha bármilyen szinten romlik a koncentráció, azonnal le fogok menni ez után.Amúgy hidd el, nagyon hamar visszatérsz ugyanarra a szintre. 2 menet és megint koptatón mész.
A gumidban viszont ránézésre még lenne 1000 km, hova sietsz a cserével? -
válasz
Integra #46951 üzenetére
Van/volt pár pályás cimbim, akik mentek azért közúton is elég sokat.
Mindegyikük úgy kezdte, hogy megvette az új motort, futón hazavitte, idomokat leszerelte-bedobozolta-padlásolta, utángyártottat felszerelte, amikor meg pályára ment, akkor a gagyit rakta rá. Azt mondták, hogy első burkánál spóroltak 5-700ezret alsó hangonMeggyőző érv
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #46945 üzenetére
en is orulok annak, ahova tegnap eljutottam. leert a csizmam.
legkozelebb leengedem a guminyomasomat is 2,5-rol, (foleg hogy az elso gumim NTEC-es) meg jobban koncentralok a kormanyzasra es a tekintetre es remelem hogy meg jobban fog menni. de elso palyazasra ez tokeletes volt. -
ksanyo
tag
válasz
Integra #46893 üzenetére
Én Veszprémen a Nivo Jff-nél rendeltem a metzelert, ha jol tudom az a nagyker is mo-n. Múlt héten fel is került
.
Amúgy 1600ért futár hozza a cuccot, és ha kedves vagy még alkudhatsz is az árból amit neten látsz...jócskán..Valaki jön Zalaegerszegre? Most hétvégén van a motoros tali.
-
.mf
veterán
válasz
Integra #46842 üzenetére
se a motorom nincs még meg (a múltkori szállítmányban nem volt benne az én alkatrészem), s szombatra egy rokonsági találkozó is van leszervezve pár hónapja
Na majd legközelebb.
Tényleg, Roli, a Chrobák-féle fixálódott már? Bocs, hogy ennyiszer rákérdezek, csak elég rugalmatlanok szabadság-téren. Bezzeg munka-téren... e héten a legrövidebb munkanapom is 11 óra volt, ma is 22h után érkeztem haza....
-
Djuree
félisten
válasz
Integra #46838 üzenetére
nekem is ott a gps a motoron, de baromi veszélyes, autóban is, de motoron pláne. megnézem merre kell menni még álló helyzetben, memorizálom az utat, max néha rápillantok hogy a nagy zöld csíkon megyek-e még, ezt meglátom 0,1sec alatt, ennyiből talán nem lehet baj. beszélgetni nem akarok a motoron, de a gps instrukcióit jó lenne hallani.
nekem is alap a gps, sok lityó felesleges benzinpazarlástól mentett már meg, pesten kell a legjobban, ott ha bemész egy egyirányú utcába, 20-30km is kell néha mire visszajut az ember oda ahová akart. meg az idegesség hogy vajon jó felé megyek-e már nincs, és ez a legjobb.... -
törölt tag
válasz
Integra #46838 üzenetére
jaaaaa, navigacio.
az nem palya. altalaban saccolunk, ugy lattuk eddig a legjobb helyeketnalunk alap h eltevedunk valamerre. anelkul nincs csavargas
vegul aztan papir alapu terkep illetve a benszulottekkel valo activitizes utan talalunk vissza iranyba.
mod:
persu:
marpedig en rengeteget tanultam abbol, amikor kolbaszoltam mogotted es elotte/utana megbeszeltunk alap dolgokat h merre pillogjak, micsinajjak. ha ugyanezt menetkozben megkapom, sokkal gyorsabban megcsinalom es jobban meg is marad. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #46784 üzenetére
Igaz, nem voltam ilyen helyzetben, nem tudhatom hogy van ez.
Lehet butaságokat hordtam össze.Az itteni helyzet azért tényleg más. Bazz szénszünet van iskolákban télen a 21. században. Ne csodálkozzunk, ha szemet szúr egy desmosedici szelepenként egy milláért.
Az élet kemény... -
-
zsoltee10
addikt
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #46711 üzenetére
a Dreamben mondtak 700k-t a kawára.
Balatonföldváron meg 950k-t.
az oké, hogy 2,7-re jött ki a kp, de nekem úgy lenne jó, ha max 1,5-2MFt-tal kellene kipótolnom a kawát. hiányozni fog a pénz a házra szánt keretből, vagy a kertészet fejlesztési keretből. nem vagyok csilliárdos, meg kell találni az arany középutat. Jelenleg fogalmam sincs, egy a biztos, a kawának menni kell, beszámítással, és kényelmes, két személyes motor kell.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Azonnali játékos kérdések órája
- Battlefield 6
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest