Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
[Vazz]
tag
válasz
Integra #32248 üzenetére
Én azon derültem, mint ahogy most is, hogy egy fórumon így kikelj magadból egy pitlák kis semmiségen. Mert nekem ez az. Ha a csávó azt hiszi hogy minden honda eszi az olajat hát hadhidje, attól még nem fogja minden honda enni. Meg azzal se fog változni a véleménye ha lehülyézel 80 embert + elküldöd a faszba. Kicsit máshogy kellett volna kezelni a helyzetet, pl írsz két humoros mondatot amivel jól leoltod, mindenki jót nevet és el van intézve. Ugyan így is sokan jót nevetnek csak másért.
-
Nippon
őstag
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #32219 üzenetére
a banditnal a k7-k8-as szerianal motul volt a kotelezo olaj a szervizben, az elotte levo szeriaknel meg castrol. epp attol fugg, hogy kivel szerzodik le arra az evre a gyar. nekem castrol van, mindenki szidja, ahogy en a gepet (eddig) tudom hajtani, ahhoz jo.
de azert ha lesz lehetosegem, kiprobalom a motult. -
Kasza08
őstag
válasz
Integra #32075 üzenetére
köszi
a hó ellenére nincs hideg (az elmúlt napok -10-eihez képest), kb. 1 fok körül van. Nálunk esett vagy 20 centit a hó, ha nem többet. Viszont már olvadozik is.
Harmadszor játsza már idén, hogy kezd melegebb lenni, a hó eltűnik, aztán már simogatom a bőrruhát, kikészítem a csizmát és másnap megint mínuszok vannak és esik a hó -
NINJA_V
tag
válasz
Integra #31981 üzenetére
Igen tud kellemetlen dolgokat okozni, főleg azok a nagyon kiálló vadparaszt bukógombák 12.9es csavarral felrakva....egyszer kell csak elakadnia valamiben. Versenygépen nincs is bukógomba, max az első telón egy koptató.
Fazer 600ra mondjuk érdemes rakni, mert a lenyúló részen a csavarnál mindig kettétörik a váz. -
.mf
veterán
válasz
Integra #31734 üzenetére
Odakinn is 28.-án lesz, vagy itt nézed meg -- mert itt is 28.-án lesz
Most kaptam emailt:"Kedves Vendégünk!
Hamarosan elérkezik a várva várt pillanat, amikor a vadonatúj VFR1200F motorkerékpárt, élőben is megtekintheti Magyarországon.
Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a Honda márkakereskedésekben 2010. január 28-án, a forradalmian új modell bemutatásának alkalmából!
Motoros üdvözlettel:
Safety-Hungary"
-
Integra
titán
-
válasz
Integra #31714 üzenetére
Én már nem tudom mi van itt. TV-t nem nagyon nézek, netről meg az jön le, hogy szinte heti rendszerességgel vezetnek ki, majd vezetnek be valami új adót. Vagyonadó, luxusadó, teljesítményadó, tökömadó.
szvsz jobban megéri németben megkötni, magyar rendőr már nem makog németül sem, így kisebb eséllyel fognak kötekedni.
Viszont egy év után rájöttek, hogy eladtam a 400astMost jött a határozat, hogy a 400 forint befizetése alól mentesítenek
-
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest