Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pebble - az átgondolt okosóra
Aktív témák
-
Kris91
csendes tag
Sziasztok, újra itt!

A jogsi letétele még várat magára egy kicsit, majd szeptemberben (max október elején) lesz kész ha minden jól megy.
Addig is nézegettem pár motort. Rátaláltam az új (számomra legalábbis) Mz motorokra. Pl nézegettem az Mz 125sm motort, olvasgattam róla angol teszteket is, magyar leírást nem nagyon találtam, de főleg jókat hallottam róla.Ez az a cikk: [link]
Tehát erről valaki tud konkrét adatokat? Valami olyasmit olvastam valahol a neten, hogy M.o.-ra nem jut közvetlenül forgalmazókhoz, ezért kintről kell rendelnie az embernek, vagy használtan venni valahol. Ez igaz? Keresgéltem használt hirdetések közöt is, de egy ilyen motort sem találtam. Ennyire ritka lenne?
Egyelőre ennyi, köszi mindenkinek!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elden Ring
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)