Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
motodefy
tag
na haló
Adott egy SOC-os defy erre szeretnék egy SEA-t tenni.
Mi a teendő wajk 2.2.24 HybridICS van fent csak hallottam, hogy nehéz visszatérni alacsonyabb verziójú androidokra. Sokat keresgéltem neten de egyértelmű leírást és SEA linket sehol se találtam, ilyenkor kell valami újabb CWM-et feltenni? Apropó ezután menne rá egy fehér nyuszi ebből melyik a legstabilabb megoldás láttam vannak az újból már tesztek. -
szabof1
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ez jó lesz? gapps-gb-20111111-signed.zip (Epsylon3-tól)
- A jordan-nightly könyvtárban van, tehát jónak kell lennie. -
.:P:.
csendes tag
HELP!
Hy! cm7 rc 7.1 rom- om van fent. ha felrakom az rc 7.2-t a régebbi google apps-al, akkor az nem probléma?
Kösz a válaszokat! -
CoolBoy323
nagyúr
-
somi52
őstag
Dutàn felrakom .nem fèlek sima zippes rom nem sfb
-
becikem
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Hali! A múltkor neked sem ment az sms a white rabbit-en? Hogy oldottad meg? É is csak fogadni tudok!
-
kano
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nyilván ez nem gyári. Valami kínai mókolás lesz.
Vigyázni vele!!! -
somi52
őstag
400/30 700/46 1000/58 szeretem ha pôrôg
-
Narxis
nagyúr
Wajk ír még ide? Elolvassa ha leírok ide egy hibát? Aktuális GB WIUI alatt ha a miui launcher sor-oszlop számát 5x5-re állítom akkor FC-zik úgy hogy a wipe cache/dalvik se segít megoldani. Más is írta xda-n szal nem egyedi problem. Új beta mikor lesz az ICS változatból?
-
teo77
őstag
A miui gyàri böngészője kissé döcögős. Amikor görgetem az oldalt, olyan, mintha valami finomam recézett lapon csúsztatnám. Kiküszöbölhető ez valahogyan? (Opera alatt màr folyamatosabb a gördítés, de ott is zavarò.)
-
becikem
tag
SOS!
cm7.2 RC1 Kang-ban hol van az sms központ száma? Nem találom! Nem megy az sms küldés!
HELP! -
zozyk
addikt
***Hirdetés***
Hátha valakit érdekel
***Hirdetés vége*** -
mumtaz
senior tag
válasz
somi52
üzenetére
Ja. Jó cucc. Viszont néha erősen függ attól, hogy van-e hozzá felrakva framework-res és melyik. Mert van benne egy olyan opció, hogy "install framework-res". Na most ez nem azt jelenti, hogy a telefonra, hanem saját magához (nem tudom jobban megfogalmazni). A 360 launcher új verzióját pl. nem akarta visszacsomizni, míg nem volt felrakva egy framework-res.
Fordításhoz pedig a "Apk Translation Wizard"-ot használom, mert elég egyszer lefordítani egy apk-t és elmenti egy szótár fájlba, ahonnan a következő verzió fordításakor elő lehet szedni és fordítani. Azért nem jó ötlet egy másik verziójú apk nyelvi fájljait átmásolni, mert van, hogy nem ugyanannyi string van benne. Pl, ha lett az adott alkalmazásban valami újabb opció, akkor ahhoz új szövegek vannak az angol nyelvi fájlba. Ha simán átmásolsz egy másik verzióból egy magyar nyelvi fájlt, akkor ezek a szövegek nem lesznek benne, és ettől magyar nyelvre váltáskor az adott alkalmazás azonnal FC-zik a telefonon. Tehát akkor is benne kell lennie a nyelvi fájlban az adott stringnek, ha nincs is lefordítva.
Az Apk Translation Wizard pont azért jó, mert a meglévő szótár fájlból képes az új apk nyelvi fájljában lévő stringeket lefordítani. Aminek nincs lefordított változata a szótárfájlban, azokat egy az egybe átemeli az angol nyelvi fájlból. Így, ha nem is magyarul, de legalább benne van a magyar nyelvi fájlban is.
Az Apk Translation Wizard is képes kicsomagolni az apk-kat, de visszacsomizás nekem nem ment vele, mert az adott apk-t nem lehetett telepíteni a telefonra. Visszacsomizásra én az xdaAutoTool-t használtam. Az Apk Translation Wizard-ot csakis fordításra.
Tehát nálam a fordítás menete: Apk Translation Wizard-al behoztam az adott apk-t, majd abban lefordítottam a szöveget, aztán "write XML". Ez után xdaAutoTool-ban is kicsomiztam az apk-t és a Apk Translation Wizard "projects" mappájából az xdaAutoTool-al kicsomizott változatba átmásoltam a "values-hu" mappát és utána az xdaAutoTool-ban csomiztam vissza az egészet.
Ami miatt még jobb ez a menet, az az, hogy néha képek is vannak (ikonok, stb), amiket át kell szerkeszteni. Az Apk Translation Wizard viszont ezeket nem rakja bele az apk-ba, az xda viszont mindent visszacsomiz, ami az adott apk könyvtárában van.Így olvasatra bonyolultnak látszik, de nem az. "Élőben" is el tudom magyarázni mondjuk MSN-en, mert ott könnyebb élőben végigvezetni az egész procedúrát.
-
somi52
őstag
még nem teszteltem -
Lacopapi
addikt
Akit érdekel ,F1 közvetítést nézem éppen t-mobil tv-n

-
georef
tag
válasz
kanyazsombor
üzenetére
Köszi. Még nem használtam nyuszit. Araoma installer nagyon jó. Nekem nagyon bejön. Pörgős nagyon a nyuszi. Ha ezt mókolná kicsit Domi, akkor ütős lenne.
-
mumtaz
senior tag
válasz
somi52
üzenetére
Mi lett benne? magyarított meg gyomlált meg minden földi jó?
Apropó. Ha használod a 360 Launchert, légyszi, nézegesd a magyar szövegeket, mert mindig hulla fáradtan állok neki, és az angol szöveget értve néha nem tudom összehozni rendesen a magyar megfelelőjét. Amolyan fogalmazás zavar. -
georef
tag
Sürgős segítségre lenne szükségem. Feltettem a nyuszit, és amikor újra indult a nyuszi, azóta nem tudom a bootot normalra átállítani. THX
-
georef
tag
Egyik kollégámnak SGS2 van és ma mutatta. Tuti nagyon. Jó lenne defyre is.
Domi féle DSJreloadra mehet a nyuszi? Kövesd a nyulat(MATRIX érzés) -
georef
tag
Üdv mindenkinek.
Lenne egy talán láma kérdésem.
USB Host (pendrive csatlakoztatása) működik már? -
zooze111
csendes tag
Sziasztok!
Motorola defy + esetén ha magyar nyelvű menüt raktam a telóra az garanciavesztéssel jár vagy ilyenkor mi a teendő ugyanis a wifi nem műkődik???
Elöőre is köszi! -
kat10
tag
válasz
kanyazsombor
üzenetére
köszi a választ

-
bruti01
őstag
válasz
kanyazsombor
üzenetére
jó lenne ha belehuzna mert mostanában végigprobáltam az összeset de a white rabbit a cm világ verője nálam!

-
kanyazsombor
tag
Az alappal, amit a rom feltesz.
ondemand
300 - 30
600 - 40 (1.4ben 42)
1000 - 54
treshold 86
sampling rate 50000
Eléggé nyúzom, úgyhogy nincs értelme fogyasztás miatt pár vselt levenni. Ha csak light használat lesz, akkor esetleg kísérletezek. A sebesség is megfelel nekem, (a videómra is mondták páran, hogy jól adja) így a governort sem piszkáltam.
Még egy mozzanat, hogy nem szeretem, ha befagy a teló, amikor használni akarom, és rittig nincs idő újraindítani... Úgyhogy inkább legyen biztos a múködés - ez az elvem
Bruti:
Elvileg hétfő környéke, de én már inkább nem mondok erről semmit
-
bruti01
őstag
kiváncsi vagyok mikor lessz white rabbit következő verzió. mármint xda-ás nyilvános
jééé elöléptettek

-
kat10
tag
válasz
kanyazsombor
üzenetére
Érdekelne hogy te milyen beállítással használod a nyulat gondolok erre cpu és smartass
-
Lacopapi
addikt
válasz
RootRulez
üzenetére
Néhányan panaszkodtak,néhányan dícsérték,ebből lehetett hosszú távon levonni a tapasztalatot,de mint a defy-nál minden,ez sem biztos. Egy dolgot lehet tenni,amit szoktam is mondani,próbálgatni mi a legjobb. Én elvagyok a tengerrel (rengeteg rom után),kammerer kolléga meg van elégedve a CEE-vel és így tovább. DE mindenkinek más felel meg.
kammerer...sokat csakugyan nem tehet hozzá,pláne,ha már jól kitapasztaltad ami fenn van,de az újabb kernel azért fogyasztásban és talán érzetre sebességben is jelenthet valamit. Azonban emiatt felesleges lenne egy romot ami jó,szétrugdalni
Pláne,hogy semmi garancia nincs arra,hogy jobb lenne a gépeden,mint a CEE....minden igaz lehet,de mindennek az ellenkezője is 
-
RootRulez
félisten
válasz
üzenetére
Én is így gondolom, (mármint, hogy nem az OS a ludas)... Mert a "kalibrálás" megvolt akkor, amikor egy hétig újra froyot használtam (gondolom)... Szóval miután az aksit kizártam, maradok a hardveres gubancnál... Ettől független lehet rápróbálok egy másik 2.2-es alapnak.

-
törölt tag
Somimooke tapasztalat 2nap utàn. 1-2játék fc-vel kilép,de /ujrainditàs utàn rendbejöt. Viszont ami nem: böngèsző mindenfèle hibaüzenet nélkül kilèp(van hogy csak 1szer de volt mainap többször is hogy egymàsutàn vagy 6szor) se ujrainditàs se wipe/dalvik cache nem segitett rajta. Tetszik ez a rom,főleg hogy van benne magyar ,de ha tovàbbi hibàk jelentkeznek akkor elvàlnak uyjaink a mookeval.( na azt elfelejtettem hogy wifivel ès mobilnettel is ugyanugy)
-
törölt tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Nem tőlem, és nem ezt kérdezted, de a gondolataidhoz egy befolyásoló példa: nálam SOC-on teljesen gördülékenyen, hibátlanul, takarékosan fut a CEE. Nem próbáltam még a SEA-t, de nehezen tudom elképzelni, hogy javítana valamit a CEE-hez képest, mert úgy érzem, hogy nincs mit. Ez persze nem feltétlen mérvadó ahhoz képest, hogy esetleg nálad (Bayer-en) hozna-e valami hasznos változást a SEA, de én valószínűsítem, hogy nem az oprendszereddel van a baj.
-
CoolBoy323
nagyúr
EZ vótmá??
szerintem nem kéne ennyire leégetni a magyarokat, mert ha vki az illető alapján ítéli meg a népünk, akkor arra a következtetésre fog jutni, h hatalmas zsidók vagyunk :S
a srác a hogyan kolduljunk XDAn mestere lehetne...GT540-éknél van egy hasonló kaliberű srác, aki csak a lehúzásért csinálja a főzést...
-
wPityuka
tag
válasz
kanyazsombor
üzenetére
Elolvastam!

-
törölt tag
válasz
kanyazsombor
üzenetére
Ő kérte én adtam. De annyiszor elhangzot már minden romnál hogy csak saját felelőségre, hogy szerintem ez már alap. Az viszont igaz hogy nemártott volna mellé a szöveget is feltüntetni...
-
vic70
tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Köszi,kipróbálom!
-
P3TR!CK
senior tag
Lehetőséget kaptam bezke 4.0.3-as ROM-ját tesztelni, majd mondom mik a tapasztalatok. Most jön lefelé.

Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

azt hiszik mindent beveszünk? 
de előtte azért majd összehasonlitom 1 cm zippel
még nem teszteltem
az sajna nincs