Hirdetés
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
Aktív témák
-
lipike008
csendes tag
Sokkal gyorsabb, folyamatosabb minden ugyanazon a frekin. Játékokban (Asphalt5, Angry Birds/Pigs, Jetpack Joyride, Fruit Ninja) érzésre gyorsabb, de nem mértem sosem. A hátránya az, hogy sokat fogyaszt, meg 1-2 beakadás még előfordul - ezt egyébként a memóriaürítés okozza Quarx szerint, szóval azt érdemes kikapcsolni.
-
sinkoneri
tag
Na igen ez volt a második gondolatom
Mostanában jöttek a hírek hogy a kamerát távolról aktiválják persze csak akkor mikor a gyorsulás szenzor aktivitást jelez. Lehetne a telók kameráján egy mechanikai kis retesz ami lehetetlenné teszi az ilyen távoli kiváncsiskodást és nem mellesleg a lencsét is védi. Pár régi telón még volt ilyen most valahogy senki nem csinál ilyet pedig egy strapatelefonnál pont el tudnám képzelni. -
-
Halo
senior tag
+1
Eleddig nálam is rendben minden. Több lett a szabad ram is: olyan 160-200 körül saccolom, nálam kevesebb, a SwiftKey lezabál 36mbot eleve...
Néha eldobja a billentyűzet beállításoknál a SwiftKeyt.
SMS hangnál meg van úgy, bizonyos emberektől más-más hangjelzés érkezik.
Ezek eddig az apróságok, lehet full wipepal nem ez lenne a helyzet.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
somi52
őstag
com.new.autokiller-165-7.4.2.apk ebben van a DroidKungFu most raktam fel a avirát az elözö nem ismerte fel az akalmazásoknál törölhetö vagy a rombol system ..etc.. preinstall könyvtár.. app.. com.new.autokiller-165-7.4.2.apk
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
senior tag
Nem mert nem sokan használnak 2.2 rendszert :-)
A DroidKungFu azonban nem bíz semmit a véletlenre, és megpróbál root jogosultságot szerezni. Ezt az Android 2.2 esetében tudja megtenni, amelyben egy sérülékenységet igyekszik kihasználni. Mivel ezt a biztonsági rést az Android 2.3 már nem tartalmazza, ezért ez esetben szerencsére nem képes a teljes funkcionalitását biztosítani. Továbbá meg kell említeni, hogy a trójai kódja egy programozási hibát is tartalmaz, aminek következtében esetenként összeomolhat az alkalmazás.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
hodostamas
addikt
Szerintem ma én is kipróbálom, cm10ből kiindulva ez is jó lehet már
-
nagyúr
-
kymco
veterán
Én a 2.7.7 HWA-t tettem fel. Eddig tetszik. A korábbi wiui4 nem jött be, lassú, a billentyűzetkezelése szörnyű volt, a market/play folyamatosan leállt (a legújabbal is).
A mostaninál egy kisebb hiba után gyönyörűen futott mind ezidáig. A kisebb hiba pedig marketes volt, fel kellett tennem manuálisan egy frissebb marketet, mert a rom-ban levő egy idő után teljesen megadta magát (fc).
Ez most tetszik. Chrome-t még nem próbáltam, látszólag nem fogyaszt többet, mint a gb-s wiui, minden korábban telepített alkalmazásom fut ezen is.Szerintem megállapodok ennél a rom-nál. Köszönet wajknak
[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
Nekem a router szarakodik vmiert, de 3 is
Szal a cm9 az majd' mindig jo, neha kicsit tovabb tart a csati, de ritka ez...
A router meg ha szarakodik, vadi uj 2db tp link, akkor meg 1 megas sincs a net (telon es gepen is rossz, lassu)
De az okra nem jovok ra, nem lehet vadi uj router rossz... de ez mas topikba lenne valo...
-
kano
nagyúr
Pontosan! Én is visszatettem az 1.3-at. Az 1.4 és az 1.4.1-ben NEKEM néha nem megy a mobilnet (egy újraindítás megoldja) és a WIFI sem kapcsol be elsőre. Ráadásul NÁLAM nagyon szívja az akkut az 1.4(.1).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kanyazsombor
tag
No én is találtam hibát WR1.4ben
A notif power widgetbe kiraktam a lockscreen kapcsolót. Ezzel tudom kapcsolgatni, hogy legyen lockscreen, vagy rögtön a home screen fogadjon power gomb után.
Pár kapcsolásig még jól működik, de utána már hiába kapcsolom ki, be, a lockscreen már nem jön elő többet, hanem rögtön a home. Újraindítás gyógyítja. Ez megvolt 1.3ban is.
Megnézitek nyulasok, hogy nálatok ez milyen?Nataniel:
Már este van[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
somi52
őstag
custom instal sorba nyomogatni oda érsz a miui style összes pipa fölfelé lapzni alul van adw launher dps man legyen kipipálva mert külömben nem telepiti a lauchert és azért nem indul el mert nem találja elsöre én is igy jártam
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
kanyazsombor
tag
Nem semmi a kitartásod ember pontosabban Bélám
Te nagyon akarod azt a nyulat, de úgy látszik az nem akar téged vagyis a Defyd.
Próbáltad a Pikachura a nyulat??? Többeknek segített.Ghostdog77:
Ha barátságban vagy az angollal, akkor Wajk xda topicjában olvasgass. Mintha lett volna ilyesféle eset. Okosabbat én nem tudok mondani.[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
Nálam megy, azzal jöttem haza melóból...asszony lehülyézett. A wifi-t viszont át kellett írnom channel13 ról 14 re úgy lett jó.
(#34050) hokins: Mi a fene az a MOTOBLUR? (bocs a hülye kérdésér, de eddig nem érdekelt)
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
kanyazsombor
tag
Bélám: elkeserítelek. gps ok. Igaz wajk gps.conf -ját tettem bele. De az eredetivel is jó.
Crondore:
Nálam nem volt hiba. Minden jól működik. Én is seavel ágyaztam a nyúlnak.
Csekkold az install zip md5 sumját, hátha sérült. Nem piszkáltad a zipet?
Tiszta telepítés volt Szabof1 leírása alapján?[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Tweety mester azt írta privátban, hogy ma éjszaka vagy holnap kiadja a WR 1.4 véglegest.
Úgy legyen...[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Ti csak úgy rádobtátok az 1.3-ra (megfelelő wipe-okkal) vagy "friss" alapra rakjátok?
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
De honnan töltöd?
Van teszt linked? Ha van akkor dobd már át nekem légyszi.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kanyazsombor
tag
-
domerator
veterán
Bocsi, de most egyelőre a domiui reloaded romot használom és egy darabig nem is térek vissza a mokee-ra... imádom azt a mokee romot de csak a 120225-ig... az utána következők elmentek az ics színvilága felé és az nekem nagyon nem jön be.
A domiui reloaded nálam kifogástalanul teljesít, 1GHz-en 2000 feletti quadrantot csinált... nem mintha ez lenne a lényeg, sőt... inkább az, hogy sallangmentes, tiszta, gyors rom, amire én teszek fel azt, amit akarok.
Az aláírásomban pedig elég hülyén hangzik a "nyári rom", de halál komolyan gondolom... ahogy egyre nagyobb lesz a nappali fény, egyre rosszabbul látható (legalábbis nekem) a fekete alap - fehér karakter kombináció... ezért akartam visszatérni miuira, mert az fehér.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IKEA