Hirdetés
Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz baal-amiga #36993 üzenetére
Kell,nem megy át a kép...
-
Lacopapi
addikt
válasz CoRt3z #36837 üzenetére
Inkább a másodikat-hamár....de tudomásul kellene venni,hogy egy adott helyre csak egy bizonyos határig lehet zsúfolni akkut. Szépek azok a feliratok az akksikon,csak éppen nem valósak.Amúgy a nagyobb hátlappal garantáltan nem vízzáró....amúgy sem nagyon,de azzal aztán végképpen nem.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Jaffa75 #35886 üzenetére
Mx nálam is van tehát kilőve...
Mozzarella...lassan ki fog derülni mi a ludas a dologban,szerintem...mivel csakugyan hirtelen ugrott meg erőteljesen a panaszok száma,vélhetően az újabb romok tartalmaznak olyasmit,amire nem figyeltek oda kellőképpen a fejlesztők. Az ugyanis kevéssé valószínű -bár nem lehetetlen- ,hogy mindegyik bajba került felhasználó ugyanazt az appot rakta fel (ha egy app a felelős).
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Cogwheel71 #35675 üzenetére
Neutron mellé nem kell beats,nem sok változás van a hangképben,a neutron erőteljes karaktere mindent elnyom. Jól beállítva sokáig hallgatható,de ezt gondolom tudod. Jazzt nem ajánlom hallgatni vele,de a mostani zúzósabb zenékhez kifejezetten jó. Hasonló karakterű,de szelídebb kicsit az n7player,ehhez elfér a beats. Ráadásul ez már inkább mindenevő. Hogy a kékfog mit tesz hozzá ,vagy vesz el,nem tudom ,ki kell tapasztalni .
Egyébként a winamp megérdemel egy próbát és Bruti kolléga összeállítása is eléggé harapós .[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz #71562240 #35665 üzenetére
Tagadhatatlanok a winamp erényei,tiszta és részletező az előadásmódja...talán éppen ezért nem nyerő sokak fülében
Nem kapsz gyilkost,mert egyrészt az nem rendelhető,hanem ösztönösen jön,másrészt az okosan használt task killer jó is lehet...bár én konkrétan a task manager híve vagyok,az nagyon jól szolgál nálam is a SEA-ben.VMatteo...EZ igen,a többi nem.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Marketről letölthető "nLauncher"-t jó szívvel ajánlom a stock romot használóknak,a lehúzható értesítési sávba rakhatóak azok az appok,amelyeket nem akarunk keresgélni...onnan indítható,érdekes elgondolás.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz #71562240 #35651 üzenetére
Mennyiben másak a lejátszók manipuláció tekintetében? Mellesleg a CMP+BA jobb,mint a winamp . Én már csak tudom, mert próbáltam.A neutron durva mélyemelést csinál,a pa kiegyenlítettebb,de szerintem elvesz a hangképből...keresgéltem,hidd el,sokat,mert rengeteget utazom és nincs kedvem egy plusz lejátszót hurcolászni magammal.
De,megbocsáss,ha nem hallottad,akkor hogyan véleményezheted? Ez olyan,mintha azt mondanám,hogy a cm9 egy sz@r rom,holott nem is próbáltam
Amit fentebb írtam,az igaz,nem gagyi fülessel tesztelem,tudom mit beszélek,de Te tudod -
Lacopapi
addikt
Egy ideje észrevettem,hogy a telóról nem tudok válaszolni,levelet küldeni a gmail-on keresztül...kissé idegesítő volt. Ma hirtelen felindulásból töröltem az update-ot...éééés lámcsak,újra használható a fiókom...Akinek ilyen gondja van,a marketen keresztül törölje a legutóbbi frissítést. (és soha többet ne frissítsen)
-
Lacopapi
addikt
válasz #71562240 #35640 üzenetére
Ebben nem lehet vita,mindenki higgyen a fülének,én is azt teszem. Emiatt tartom marhaságnak a cikket. Ha ugyanazzal a fülessel ugyanazt a zenét ugyanolyan hangerőn hallgatod (kíváncsi voltam,megtettem),akkor rájöhetsz,hogy nem basszustöbbletről,hanem tisztább mély hangokról van szó,ráadásul semmilyen hangerőkülönbség nem észlelhető.
Ezzel szemben részletesebb a hang,szélesebb a sztereo színpad. A részletesség a legfülbetűnőbb,olyan apróságok is hallatszanak,amelyek addig nem. Nem tudom mennyire és hogyan nyúl bele a hangba,de az tény,hogy a beépített hangszínszabályozókkal hallható súgás ennél nem jelentkezik,ami pl. a dsp manager esetében elég durva.Mindent egybevetve mégis azt kell mondanom,hogy csak az használja,aki hallja is a különbséget,aki nem ,annak úgyis mindegy. A visszajelzések alapján egyébként nem egyértelmű,hogy rossz. Nagy kérdés,hogy cikk írója miben van éppen érdekelve
A divat pedig nem mindig rossz - én a romcseréket tartom divatnak -,de attól még lehet,hogy sokaknak nagyonis fontos és jó
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Ha már Antutu eredményeket írunk, kéretik mellé biggyeszteni a Mhz értéket is ,mert csak így van viszonyítási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz hodostamas #35557 üzenetére
Bizony,ezt mindenképpen ki kell deríteni,mert vadonatúj probléma,pontosabban mostanában jött elő tömegesen...
-
Lacopapi
addikt
válasz chesterboy #35544 üzenetére
Hát ez az...
-
Lacopapi
addikt
válasz chesterboy #35538 üzenetére
A kérdés leginkább költői volt,tedd,amit írtam,az állítólag megszünteti a problémát.
Hokins...ha letiltani lehet,akkor visszafelé is megy a dolog,ha nincs akkor csinálj egy beírást a build.prop.-ban : persist.sys.charge_led=on (ha nem on,akkor white)
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz chesterboy #35536 üzenetére
Ez a kevés tárhely probléma eddig nem volt...kíváncsi lennék,vajon melyik mókolás hozta ezt elő.....egyre inkább érvényessé válik Shyciii meglátása az aláírásomban-sajnos.
Töröld a data/tombstones mappa tartalmát.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz ottobacsi #35405 üzenetére
Ez így van,de ez sem kőbe vésett szabály- jó eséllyel nem lesz jó,vagy jobb nálad,mint a már megszokott CEE...egyébként mi az ami azon nem megy?
Na..mire válaszoltam,már nincs mire válaszolniFrancba...éppen meríteném a telefont,de igen nehézkes...megy a wifi tether,meg a mobiltv egyszerre,de bírja a piszok
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz nagymolnar #35392 üzenetére
Fent válaszoltam,de szerintem rakd újra...nem hiszem ,hogy találsz jobbat,ezt meg már megszoktad.Ráadásul a jelek szerint a gépeden is szépen fut.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz nagymolnar #35389 üzenetére
Na de az régi vacak rom már
(wow...ez milyen kártya,hogy gyorsabban írható,mint olvasható ? )[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Ugye a Defy+ -on GB van...nos,nem hallottam ódákat zengeni,bár talán csak azért,mert gyári és az olyan snassz. Minden bizonnyal valamekkora előrelépés van,de nem gondolnám, hogy akkora durranás. Ha a főzöttekhez viszonyítok-mert ugye gyárim soha nem lesz a Defy-on,akkor nincs késztetésem váltani.
De ez magánvélemény,nem győzöm hangsúlyozni,mindenki úgy használja a telót,ahogyan akarja....csak olyan furi itt látni a sok kínlódást - ez nem megy,az rossz,leáll stb.-,de felrakom,mert újabb. Nekem fontosabb a stabilitás most már ennyi kísérlet után. Mert azért ezen én is keresztülmentem
Matada2.3...sajnos nem tudom,mert olyan régen volt fenn CEE,hogy nem emlékszem,nekem bevált a SEA.Nincs összehasonlítási alapom,az bizonyos,hogy a tenger újabb kernellel fut,ez elméletileg jobb,de könnyen lehet,hogy nem érezhető annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Matada2.3 #35360 üzenetére
Raging Thunder2 is akadásmentesen fut (nálam, 1000-en) A SEA ugyanazt tudja benchmarkban mint a főzött romok,ha kicsit megpörgeted...mi van ebben furcsa? Csak azok a pluszok nincsenek benne,amiért egyesek szeretik a főtt romot (némelyik csakugyan jó),de sebességben ugyanaz- sőt néha jobb Cserébe minden működik és nincs bug (nálam).
DE mindenki használjon amit akar- senki sem mondta,hogy most hipp-hopp a froyo lett a jó...jó volt az mindig is,csak kicsit feledésbe merült a nagy hajszában. Sokan a mai napig elégedetten használják. Kb ugyanannyian leszólják és utálják,mert nincs annyi szám a nevében...ez ugye csak 2.2.2 Már kiment a divatból.
Mozz...a smartass gyorsabban reagál,de ezt úgysem érezzük Mostanában egy darabig én is ondemandban használtam..de a "gyári" nem olyan jó,gondolom belenyúltak abba is,ha jobb,akkor azt kell használni .
[ Szerkesztve ]
-
-
Lacopapi
addikt
válasz VMatteo #35256 üzenetére
A leghitelesebb akkor lenne,ha üres kártyát olvastatnánk és íratnánk-kártyaolvasóval ...akkor talán kevesebb mellékkörülmény szólna bele. Így a telóban eléggé bizonytalan a dolog. Nekem sem egyformák az eredmények,azonos program használatával sem.
Hokins...800-on ez nem is rossz
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz #35202114 #35240 üzenetére
Nekem benne van az előfizetésemben az ingyenes t-mobilos mobiltv. De megy az SPB tv is.
Narxis...mi a jó a szerteszéjjel bugos főzött romokban? No persze SENKINEK nem ajánlom a SEA-t,mert ez csak froyo. Felrakás és használat csak saját felelősségre. A képeket csak azért rakom be időnként,hogy lássátok, nem is olyan nagy az ugrás a mókolt és az eredeti között. Mindamellett már ez is mókolt,ami nálam fut,hiszen rootolt,2.0-ás 2ndInit van rajta és fel van húzva a proci...
Mindenki használja ami tetszik neki,csak nem szabad elájulni a legeslegeslegeslegújabb romoktól....nem olyan nagy lépés az[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz SoulReaver #35084 üzenetére
64 volt,mert én "csak" 1000 Mhz-en használom,az csak kis kitérő volt
Mondom,ha jól fut,akkor ne foglalkozz a számokkal,azok csak számok.[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz SoulReaver #35082 üzenetére
Nálam 2G-n adja ezeket az eredményeket - ha olyan kedve van Ezek azért eléggé szórnak,sajnos nem áll le minden alkalmazás amikor mér az antutu,így nem pontosak a mérési eredmények. Voltaképpen,ha jól szalad a géped és nincs akadás, akkor ne foglalkozz a szintetikus tesztekkel.
Úgy emlékszem,ez megy repülőben is, az új Quadrantnál van gond,ha nem tud a végén a netre menni.[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz SoulReaver #35080 üzenetére
1260-al az kevés...valami más is használta az erőforrásokat. SEA-n (froyo) a követlkezőképpen alakulnak az antutu értékek : 1000 / 2710 ; 1100 / 2916 ; 1200 / 3044.
Nálam.
-
Lacopapi
addikt
válasz baal-amiga #34793 üzenetére
Akkumerítéshez javallom a wifi tether elindítását.
-
Lacopapi
addikt
válasz kanyazsombor #34787 üzenetére
Mi baj velük? Tán pötyögjem le neked azt a rengeteg adatot? Hirtelen ez tűnt a legegyszerűbbnek
-
-
Lacopapi
addikt
válasz bruti01 #34774 üzenetére
Kicsit félreértettél,már ha a fikázást nekem címezted... nem szólom le azt a romot,hiszen nem ismerem,mindössze ámulva nézem azt a kínlódást,hogyan próbálják néhányan annak ellenére feltenni,hogy a gépük kézzel-lábbal tiltakozik ellene. Nekem ez furcsa,mert,ha valami nem megy maximum másodikra,akkor hagyom a csudába,mert jó abból már nem lesz valószínűleg. És mit ad pluszban? No mindegy,ez magánvélemyény,de ha visszaolvasol,beláthatod,hogy nekem(künk),van igazam.
-
Lacopapi
addikt
SEA build.prop. (nem az eredeti,a sajátom) ITT megtalálható.
Egyébként itt vagyok,de ehhez a nyulas kínlódáshoz nincs mit hozzáfűznöm[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz kanyazsombor #34755 üzenetére
Nincs. Felteszem a minusra ,itt nem koszolok,akinek kell,megnézi,türeleeem
-
Lacopapi
addikt
válasz polcsa #34744 üzenetére
Nem biztos,hogy szereti a géped... ha igen,akkor az elvárható értékek : 2G+szinkronnal letéve éjjel 3+ h /1% (háromnál több,de négynél kevesebb),repülőben 6-8 h/ 1%.
A töltéskori frekvencia érték megegyezik a legalsó használt értékeddel. (Nem neked szól)...azaz ha 300 akkor annyi,ha több,akkor több.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Shyciii #34078 üzenetére
Nem a beállításokat,hanem magát a használatot kérdőjelezem meg (nálam) , 2700 körül volt az antutu ,nélküle 2900 fölött van. De ez csak egy mérési adat,érzésre is rosszabb volt,amíg használtam.Nem tudom miket ír át, de tény ami tény,a SEA lelassult tőle. Tehát a magam részéről nem ajánlom.
-
Lacopapi
addikt
Hosszas kísérletezgetések után ki merem jelenteni,hogy a SEA-hez semmi szükség a V6-ra.
Legalábbis nálam nem hogy jobb,hanem inkább rosszabb lett a rom,érzetre és mérve is. -
Lacopapi
addikt
válasz kanyazsombor #34000 üzenetére
Remek,bár gondolom akkor is mondtam,hogy én wifit soha nem használtam és talán nem is fogok,emiatt nem tudhatom,mi van a menüben.
Megnéztem,csakugyan -
Lacopapi
addikt
Akit érdekel ,F1 közvetítést nézem éppen t-mobil tv-n
-
Lacopapi
addikt
válasz RootRulez #33718 üzenetére
Néhányan panaszkodtak,néhányan dícsérték,ebből lehetett hosszú távon levonni a tapasztalatot,de mint a defy-nál minden,ez sem biztos. Egy dolgot lehet tenni,amit szoktam is mondani,próbálgatni mi a legjobb. Én elvagyok a tengerrel (rengeteg rom után),kammerer kolléga meg van elégedve a CEE-vel és így tovább. DE mindenkinek más felel meg.
kammerer...sokat csakugyan nem tehet hozzá,pláne,ha már jól kitapasztaltad ami fenn van,de az újabb kernel azért fogyasztásban és talán érzetre sebességben is jelenthet valamit. Azonban emiatt felesleges lenne egy romot ami jó,szétrugdalni Pláne,hogy semmi garancia nincs arra,hogy jobb lenne a gépeden,mint a CEE....minden igaz lehet,de mindennek az ellenkezője is
-
Lacopapi
addikt
Kis figyelmet,emberek.... :
"A Warez egy internetszleng-kifejezés, ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal."(wiki)Magyarul,ha nem adsz linket,vagy ne adj isten,közvetlen másolatot egy jogvédett tartalmat használó termékről,akkor szó sincsen warezről. Ha mesélsz róla,hogy milyen,attól még nem terjeszted !
Gondolkodjunk már el ezen.... (moderátoroknak is érdemes)
...én is használom az IGO-t,mert attól,hogy hivatalosan a Defy-ra nincs,attól még egy másik telefonra valót simán fel lehet tolni....ne kelljen már óvodás módra körülírni hiszen mindenki tudja ,miről van szó- márpedig akkor a körülírás is szabálytalan lenne.A tapasztalatok megosztása nem a program terjesztése.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz RootRulez #33660 üzenetére
A battery stat bármikor törölhető recoveryből,vagy a battery calibrator-ral (NeMa),de értelmesen 100%-nál kell,azután meríteni,amíg le nem kapcsol,kikapcsolva full töltés -legalább 4 óra!- , azután bekapcs és használod...néhányszor ezt a merítéses-kikapcsolva töltéses mizériát érdemes megcsinálni. De ezt Te már kisujjból tudod
Ennek persze akkor van igazán értelme,ha nem cserélgeti a romokat az ember...csakugyan kell kis idő,míg magára talál a rendszer. -
Lacopapi
addikt
válasz kanyazsombor #33650 üzenetére
Repülősben kísérletképpen volt vagy kétszer éjjel,mindkét alkalommal 6h / 1% lett az eredmény- ebből gondoltam,hogy sok amit írtok,de ezek szerint tévedek.
teo77..törlődik,de rosszkor,ezért kell utólagosan kalibrálni.Nem tudsz úgy romot telepíteni,hogy 100%-on maradj
MÁS : V6 SuperCharger használata SEA romon az 5-ös beállítással hoz némi látható (jótékony) változást.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Shyciii #33645 üzenetére
Nahátjapersze....
miyu....sajnos nagyon eltérő a telefonjaink viselkedése (mondhatjuk,hogy mindegyik egy egyéniség),nincs kőbe vésett szabály,ami mindenkinek jó. Nálam ezt a fogyasztást 2G-n ,óránkénti szinkronnal produkálja úgy,hogy a task manager leállít minden mást,ha nem nyúlok hozzá. És nem esetleges a fogyasztási érték,hanem állandó.
mtade... az alapcél az,hogy erős használat mellett se legyen gond a nap végére, maradjon szufla. Ha ezt teljesíti egy okostelefon,akkor a jelenlegi állás szerint,amíg nem lesz áttörés akkuügyben,jónak mondható a fogyasztás. Márpedig a Defy tudja Az E52-re én is jó érzéssel emlékezem,dehát más kategória,bár szerintem a maga helyén a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Shyciii #33636 üzenetére
Az tényleg kicsit sok lenne,de nálam az átlagosan 3h / 1% is szép eredményt hozna ...pláne,hogy több mint 3 óra,de a részletek ebben az esetben nem érdekelnek
Tehát ha hozzá sem nyúlnék,csak a szinkron menne 2G-n,akkor kb.: 12 napig ülne a fiókban
baal-amiga...repülőben az nagyon sok.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
No...némi kínlódás után tengerre szállt a V6 Supercharger...mit is mondhatnék ? Nem vagyok meggyőzve. Talán kicsit gördülékenyebb,esetleg gyorsabb,lehet,hogy hamarabb nyitja meg az appokat.....de nem egyértelmű. Benchmark eredmények semmivel sem jobbak (sőt). Szóval nem tudom. Lehet,hogy másik beállítást kellene kipróbálnom,de az is lehet,hogy nincs rá szükségem. Előfordulhat,hogy nálam a SEA már kifutotta magát-ennyit tud. ....ami persze nem kevés.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
...csak ne offolnátok ennyit....
-
Lacopapi
addikt
válasz becikem #33372 üzenetére
Hm...érdekes tapasztalat. A memóriakezelés : átlagban 170+ Mb szabad...akkukezelés átlag feletti. Fagyás, fc ,lassulás nincs és nem is volt.Gördülékeny, gyors, antutu alapján bármelyik főzött rommal partiban van. ADW ex használatával a felhasználói élmény is remek. Minden használható, semmi sem akasztja meg a rendszert, játékok remekül futnak.
Ha esetleg nem láttad volna : VIDEOSEA,1100Mhz (smartass),ADW ex.
Tehát: óvatosan a konklúziókkal..Neked lehet,hogy rossz-bár nem értem miért-,de azért...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest